Transferi, igrači Premijer Lige BiH
Re: Najbolji igrači nase lige
Taj isti Čolić nije mogao bez rodnoga grada, nije mogao bez Mostara, jest on dobar, ali nije najbolji. Najbolji su oni koji mogu igrati u bilo kojem klubu bez problema, njega je nostalogija udarila u glavu pa se nije probio kraj Jurčevića i još nekih igrača, ali i stari se .
Gledao sam slobodu u posljednja dva meča - protiv leotara i širokog.
U slobodi je najbolji Ilija Prodanović! U leotaru nema dobrog igrača... U širokom wagner, igrači sa brojem 6, 25 i zovko. a bogme, kao što neko reče i hamzić.
dakle, od 16 ekipa, iz 4 (slo, zvi, leo, šir): hamzić, prodanović, wagner, šilić, zovko.
U slobodi je najbolji Ilija Prodanović! U leotaru nema dobrog igrača... U širokom wagner, igrači sa brojem 6, 25 i zovko. a bogme, kao što neko reče i hamzić.
dakle, od 16 ekipa, iz 4 (slo, zvi, leo, šir): hamzić, prodanović, wagner, šilić, zovko.
6 - BarišićAmenhotep je napisao/la:Gledao sam slobodu u posljednja dva meča - protiv leotara i širokog.
25 - Flavio
neznam..barušić mi je bezze, Flavio moze proci, Zovko i nekako..a za Wagnera se ne treba ni govoriti..po meni mozda i najkvalitetniji igrac u PL, ako ne naj, onda u top 3 sigurno..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Redovno pratim sve timove koji igraju na Grbavici
I istak'o bih Cocalića. Bešlija se još nije vratio u pravu formu.

-
- Kontakt:
Jedan je ŠKORO
....

Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
pa ide nam liga nabolje ja misliim da nije bilo nijednog kola ove sezone da su domacini sve pobjedili
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
sve lav do lava
- el-fighter
- Kontakt:
Alen Škoro. Wagner.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
naj
po meni najbrzi igrac je colic iz veleza a ima mnogo dobrih starohana majstora..recite mi iam li jedan dobar mlad irac???starohani majstori su ACA,.....
- bistrikboy
- Kontakt:
Skoro,wagner i zizovic ostalo je u pet deka...
onaj mali Bilbija se cini dosta dobrim,al je jos pravo mlad...

onaj mali Bilbija se cini dosta dobrim,al je jos pravo mlad...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Najveći transferi Premijer lige BiH
Zna li neko koliko je vvrijedio transfer Saše Papca kad je odlazio iz Širokog.Tad se pričalo da je Široki uzeo blizu milion maraka
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- FK Sarajevo
- Kontakt:
nevjerujem da je ista dobio njemu je ja mislim da je njemu bio isteko ugovor sa sirokim a danas citam na njemackoj stranici transfermarkt.de da bi bochum zelio dalibora pandzualan_kardec je napisao/la:Zna li neko koliko je vvrijedio transfer Saše Papca kad je odlazio iz Širokog.Tad se pričalo da je Široki uzeo blizu milion maraka
500.000 marakaFK Sarajevo je napisao/la:nevjerujem da je ista dobio njemu je ja mislim da je njemu bio isteko ugovor sa sirokim a danas citam na njemackoj stranici transfermarkt.de da bi bochum zelio dalibora pandzualan_kardec je napisao/la:Zna li neko koliko je vvrijedio transfer Saše Papca kad je odlazio iz Širokog.Tad se pričalo da je Široki uzeo blizu milion maraka
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Pa bio je na probi u Njemckoj prije postpisa sa Sarajevom nije zadovoljio...FK Sarajevo je napisao/la:nevjerujem da je ista dobio njemu je ja mislim da je njemu bio isteko ugovor sa sirokim a danas citam na njemackoj stranici transfermarkt.de da bi bochum zelio dalibora pandzualan_kardec je napisao/la:Zna li neko koliko je vvrijedio transfer Saše Papca kad je odlazio iz Širokog.Tad se pričalo da je Široki uzeo blizu milion maraka
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
Bio je na probi u Arminiji i zadovoljio je bio...ali ga je Sarajevo odlucilo vratit jer je u Njemacku djaba otiso ili za nesto skroz malo jer jos nije ugovor nikakav imao ...tako da su ga odlucili vratitilenovo je napisao/la:Pa bio je na probi u Njemckoj prije postpisa sa Sarajevom nije zadovoljio...FK Sarajevo je napisao/la:nevjerujem da je ista dobio njemu je ja mislim da je njemu bio isteko ugovor sa sirokim a danas citam na njemackoj stranici transfermarkt.de da bi bochum zelio dalibora pandzualan_kardec je napisao/la:Zna li neko koliko je vvrijedio transfer Saše Papca kad je odlazio iz Širokog.Tad se pričalo da je Široki uzeo blizu milion maraka
Ima jos klubova da ga traze i Hajduk i Dinamo i jos neki njemacki klubovi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
200 000 eura za Aleksandra Kosorica mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine inace do prosle polusezone standardni stoper Slavije
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu
ako niste znali najveci transfer u nasoj ligi je bio kad je Mešanović iz Slobode presao u Sarajevo za 500 000 maraka... to je bilo 2000. godine ako s enevaram
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
-
- Kontakt:
Daj stele samo da je iz slavije nama je najbolji igrač...ne s+++...mislim stvarno preteruješ slavija ono slavija onu...govoriš o njoj ko da je barcelona...daj oladi malo jebotestele je napisao/la:200 000 eura za Aleksandra Kosorica mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine inace do prosle polusezone standardni stoper Slavije

Neka nam zavide neka nas ne vole
- FK Sarajevo
- Kontakt:
sarajevo je trazilo odstetu za njega neznam 75 hiljda maraka sto arminija nije htjela isplatiti on je bio razocaran onda mu je kaze sarajevo ponudilo 3 godinsnji ugovor s kojim je bio prezadovoljan znaci da se radilo o malo vise para jer on je sam reko da kad je doso po ispisnicu da su mu u klubu rekli kad bi talentovanim igracima koji su prosli sve uzraste sarajeva davali da tako djabe idu klub bi propo
ovo je tema o transferima igraca iz BiH u druge zemlje....tako da sam ja napisao nedavni transfer mladog Kosorića u redove Partizana koji je opet osvojio naslov prvaka SrbijeR_Quaresma je napisao/la:Daj stele samo da je iz slavije nama je najbolji igrač...ne s+++...mislim stvarno preteruješ slavija ono slavija onu...govoriš o njoj ko da je barcelona...daj oladi malo jebotestele je napisao/la:200 000 eura za Aleksandra Kosorica mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine inace do prosle polusezone standardni stoper Slavije![]()
![]()
![]()
EDIT : Pripazi na rjecniku !
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, bhfanatic14, Direktorcic, fks74, gh0stHZ, Gomis99, Hajdeee, held9, Morgen19, nebeskasila, Pitaristok, riki46 i 140 gostiju.