Oprzio se, pa morao na bolovanje... To je razlog sto nije pokazao zasto je pojacanje...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Kako napisa "Luga", pomislih na golmana iz Župče i bivšeg trenera Mladosti, koji je jedno vrijeme iza rata branio za Sarajevo, tamo početkom ovog vijeka. Njega zovu Luga, vrlo moguće zbog Lugušića, jer je i ovaj golman. Midhat Čorbo inače, neko ga se možda i sjeća.bordopoeta je napisao/la: ↑30 jan 2020, 16:53R. Muftić-Muftija je ponikao u Famosu. Sjećaš li se kako je on cijenio loptu? Ono digne ruku, kao ide ona pored gola a ona tik uz stativu u gol. Jbg, bilo je i toga. Ali u pravu si, uz Čobu, Đurana i Lugu naš najbolji golman svih vremena. LProbertkosar je napisao/la: ↑30 jan 2020, 08:26Mogao si brate komotno ako si samo znao uhvatit loptuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:07Inace,mogao sam postati prvvi golman sarajeva,fakat sam odlicno branio(ne kazem to jer govorim o sebi),nego stvarno jesam dobro branio..Dodje tekma ja na klupi a guzonjin sin na golu,primili 5 golova u prvom poluvremenu(4 gola njegova krivica),hebem mater i treneru i svima i odem sa tekme![]()
Poslije rahmetli Muftica mi nismo imali golmana koji je ponikao na Kosevu a da je bio extra golman
![]()
![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kamuflirani ja bih se ispisao sa foruma zauvijek
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Pantelija sto bi išao u rupe ??
Ja odu 97 bas aktivno pratim FKS na vecinu utakmica idem. Mjenjali se treneri i igraci i uprave. Meni FKS iznad svakog pojedinca. Da mi je zao sto se desilo s Husrefom jest i da zelim da uprava ode zelim. Al nikad se necu radovati porazu FKS i zelim svim srcem da u maju slavimo u titovoj titulu.
Ja odu 97 bas aktivno pratim FKS na vecinu utakmica idem. Mjenjali se treneri i igraci i uprave. Meni FKS iznad svakog pojedinca. Da mi je zao sto se desilo s Husrefom jest i da zelim da uprava ode zelim. Al nikad se necu radovati porazu FKS i zelim svim srcem da u maju slavimo u titovoj titulu.
-
- Kontakt:
Mislio sam na Envera Lugušića, možda za nijansu slabiji od navedenih, ali meni veoma drag i poznanik. Da, sjećam se Čorbe.skoroalen je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:07Kako napisa "Luga", pomislih na golmana iz Župče i bivšeg trenera Mladosti, koji je jedno vrijeme iza rata branio za Sarajevo, tamo početkom ovog vijeka. Njega zovu Luga, vrlo moguće zbog Lugušića, jer je i ovaj golman. Midhat Čorbo inače, neko ga se možda i sjeća.bordopoeta je napisao/la: ↑30 jan 2020, 16:53R. Muftić-Muftija je ponikao u Famosu. Sjećaš li se kako je on cijenio loptu? Ono digne ruku, kao ide ona pored gola a ona tik uz stativu u gol. Jbg, bilo je i toga. Ali u pravu si, uz Čobu, Đurana i Lugu naš najbolji golman svih vremena. LProbertkosar je napisao/la: ↑30 jan 2020, 08:26
Mogao si brate komotno ako si samo znao uhvatit loptuPoslije rahmetli Muftica mi nismo imali golmana koji je ponikao na Kosevu a da je bio extra golman
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Šta očekuješ od retardiranog papka Zipa, lik konstantno ovdje pravi negativnu atmosferu.Jedan momak sa foruma mi je neki dan, u poruci, rekao dosta toga o njemu, tako da mi je jasno o kakvom idiotu i seljaku je rijec.
A sto ce im Jela zar nije odradio ovdje sve sto treba?
nevjera. Cuj ti ovog pantelije
. Najavljivo avione, kamione, igrace, fulio zivot
i ono se naslo javljati. Znaci bit ce kontra garant od onog sto si rekao.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
:historicar:Historicar je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:16Šta očekuješ od retardiranog papka Zipa, lik konstantno ovdje pravi negativnu atmosferu.Jedan momak sa foruma mi je neki dan, u poruci, rekao dosta toga o njemu, tako da mi je jasno o kakvom idiotu i seljaku je rijec.
Da mi neko drugi kaze da unosim negativu, vjerovao bih mu... Al ti

Reci nam svima ko ti je rekao i sta ti je rekao

Da se spustam na tvoj nivo i pocnem vrijedjati tebe, bio bi kao ti... Ovako, uzivaj u tome dok mozes

Koliko "drugih" ti to mora rec ?Zip je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:33:historicar:Historicar je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:16Šta očekuješ od retardiranog papka Zipa, lik konstantno ovdje pravi negativnu atmosferu.Jedan momak sa foruma mi je neki dan, u poruci, rekao dosta toga o njemu, tako da mi je jasno o kakvom idiotu i seljaku je rijec.
Da se spustam na tvoj nivo i pocnem vrijedjati tebe, bio bi kao ti... Ovako, uzivaj u tome dok mozes![]()
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Zasto se pecate na Zipa i Nobela? Ti momci/ljudi nisu vec dugo napisali konstruktivan post. Za razliku od njih, recimo Pantelija, Denchi ili alacious pisu u domenu rasprave, pa nekad izleti i neka ruzna rijec ili uvreda, ali svakome se desava u afektu. Pustite i ovu prvu dvojicu da pisu sta zele, forum je otvoren za sve, sad sto neko pise cisto da bi vrijedjao druge je stvar za admina/moderatora, a vas mogu povuci za sobom jer se pecate i onda odgovarate istom mjerom.
Da se vratim na temu, ranije je navedeno da ce Jeleskovic raditi sa nama, Olimpicom i Zeljeznicarom (za ove zadnje nisam siguran). Da se ja pitam, ne bih to dopustio i smatram da je potreban neko ko ce se u potpunosti posvetiti, a ne raditi po principu ugovora o djelu. Postoji mnogo kvalitetnih strucnjaka koji su u par deka sa istim (kao i mnogi klubovi u ligi), a sigurno je da bi radili sa punim radnim vremenom.
Zna li neko, po mogucnosti pouzdano, da li je zaista igracki kadar zakljucen ili postoji mogucnost dolaska nekih igraca i ako postoji, kolika je ista?
Da se vratim na temu, ranije je navedeno da ce Jeleskovic raditi sa nama, Olimpicom i Zeljeznicarom (za ove zadnje nisam siguran). Da se ja pitam, ne bih to dopustio i smatram da je potreban neko ko ce se u potpunosti posvetiti, a ne raditi po principu ugovora o djelu. Postoji mnogo kvalitetnih strucnjaka koji su u par deka sa istim (kao i mnogi klubovi u ligi), a sigurno je da bi radili sa punim radnim vremenom.
Zna li neko, po mogucnosti pouzdano, da li je zaista igracki kadar zakljucen ili postoji mogucnost dolaska nekih igraca i ako postoji, kolika je ista?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
bordopoeta je napisao/la: ↑30 jan 2020, 16:53R. Muftić-Muftija je ponikao u Famosu. Sjećaš li se kako je on cijenio loptu? Ono digne ruku, kao ide ona pored gola a ona tik uz stativu u gol. Jbg, bilo je i toga. Ali u pravu si, uz Čobu, Đurana i Lugu naš najbolji golman svih vremena. LProbertkosar je napisao/la: ↑30 jan 2020, 08:26Mogao si brate komotno ako si samo znao uhvatit loptuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:07Inace,mogao sam postati prvvi golman sarajeva,fakat sam odlicno branio(ne kazem to jer govorim o sebi),nego stvarno jesam dobro branio..Dodje tekma ja na klupi a guzonjin sin na golu,primili 5 golova u prvom poluvremenu(4 gola njegova krivica),hebem mater i treneru i svima i odem sa tekme![]()
Poslije rahmetli Muftica mi nismo imali golmana koji je ponikao na Kosevu a da je bio extra golman
![]()
![]()
Pike Mujkic mu dao takav gol . Dobili mi 2:1 . Vahidin i M. Fazlagic dali za nas . Fazlagic sa vrha 16-ca , sa koljena na koljeno i lobovao Ciku Radovica .
Bio je veliki golman i ljdina rahmetli Muftija . Sjeca ga se sigurno @roberkosar po velikoj tragediji i lomu noge Robertu Kosaru velikom talentu FKS .
A kad ste kod golmana ima ona :"Imala maka dva sina , jedan pametan , a drugi g**man .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Samozdravlje je napisao/la: ↑30 jan 2020, 16:59AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jan 2020, 14:09Tako je. Topla preporuka za ignore, fino klik i dobro vama, a dobro i meni, da bezveze ne dobijam notifikacije od pacijenata. Bravo napapijri, konačno jedan dobar i konstruktivan prijedlog. Alal ti cener.
Samo ebote je čudno kako nikad nisam upao u 'konflikt' s ferom, skorom, mortom, elcartelom, mokesom itd. To je baš čudno, samo morate vas par papagaja trpiti moje ispade. Baš mi vas je žao.
Kako je sad lijepa ova nova vadiona, misao, izjava, floskula kako oni imaju svoja mišljenja i kako je nama svima med i mlijeko, samo eto oni su realni i racionalni. Pa dođe i napiše 'jedan po jedan', 'sabrina lezbo' i ostalo, a nikakve dodirne tačke s FKS. Haman u rangu s onom famoznom floskulom 'svako ima svoje mišljenje'. To kad kažeš znači da si beskrajno paglu i da si ostao bez argumenata.
Hajde pecajte se ribice, moram ispuniti svoju svrhu postojanja, hajmo.
Pozdrav i za @alacious, najzanimljiviji postovi ovo dok sam bio u banovićima.![]()
Boze kako si ti prepotentan. Otvori sebi temu @AN . Ok je tvoja inteligencija i vokabular , ali svati da je ova tema zivjela i bez tebe . Ni za mm neces svojim bogatim rjecnikom promjeniti temu (ostat ce dvije razjedinjene grupe) . Mogao bih i ja otvoriti pdf @Sz & @Sjeverjecudo , @TheIvicnjak, @Kamuflaz (?) , @Panteliju , dakle one koji postuju i kritikuju Husrefa , postuju i kritikuju Upravu . Postujem nabrojane momke(od strane tebe) , oni neka budu presjek dva skupa , odnosno dva pdf . Vozdra @Vanja8 i @simidobar (dva dobra momka i dvije "zaracene" strane).

Ne zavadjaj nas @Samozdravlje...

:historicar:simidobar je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:39Koliko "drugih" ti to mora rec ?Zip je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:33:historicar:Historicar je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:16
Šta očekuješ od retardiranog papka Zipa, lik konstantno ovdje pravi negativnu atmosferu.Jedan momak sa foruma mi je neki dan, u poruci, rekao dosta toga o njemu, tako da mi je jasno o kakvom idiotu i seljaku je rijec.
Da se spustam na tvoj nivo i pocnem vrijedjati tebe, bio bi kao ti... Ovako, uzivaj u tome dok mozes![]()
-
- Kontakt:
Meni Nobel nije loš forumaš, Denchi i skoroalen ostavljaju jako dobre komentare, koje rado čitam, dok o Zipu ne treba trošiti rijeci, jasno je svakome da je debil i papak, trebali bi administratori razmisliti da ga trajno banuju.Napapijri je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:41Zasto se pecate na Zipa i Nobela? Ti momci/ljudi nisu vec dugo napisali konstruktivan post. Za razliku od njih, recimo Pantelija, Denchi ili alacious pisu u domenu rasprave, pa nekad izleti i neka ruzna rijec ili uvreda, ali svakome se desava u afektu. Pustite i ovu prvu dvojicu da pisu sta zele, forum je otvoren za sve, sad sto neko pise cisto da bi vrijedjao druge je stvar za admina/moderatora, a vas mogu povuci za sobom jer se pecate i onda odgovarate istom mjerom.
Moje misljenje je da se prica o Husrefu ugasi ako ne danas u roku 10 totalno. Takode trebalo bi se otic u udruzenje i nac za par glavnih momak i otvoreno ih pitat koji je njihov stav, i koji je razlog zahtjeva da se smjeni uprava..
Takodze trazit od njih da kazu sva svoja saznanja koja oni znaju na kraju sezone i pitat ih dali bez obzira uzeli ne uzeli titulu zele da ova uprava ode.
Takode zamolit ih da nepravimo pritisak na bilo koga bez obzira kakvi rezultati bili da bili dok god bude matematike, ako njihovo razmiljanje posebno ako oni imaju neku saznanje provjereno da neko unistava klub na neki nacin dogovorit se da cemo ako osvoimo titulu i posle proslave bit uz njih i trazit ostavku uprave.
Znaci saznanja HZ ne ZELIM da budu tipa
Otjerali Husrefa - recimo Vinko osvoi titulu - ruzno su ga istjerali al za titulu ako je trebala smjena to je donekle opravdano
Lazic igro nije htio da produzi ok, ako osvoimo titulu lazic bude ko u prvoj godini, svi bi mi voljeli evo i pokusavaju sad da ga produze jednostavo izgleda da je postavio toliku platu da se nama ne isplati. Bolje ga je koristit u ovoj situaci nego davat 2 plate i imat duplo manje kvaliteta u ekipi..
Uzeli SEATE ok, neznam koliko kosta renta i na koliki je to vremenski period i koliko tacno auta samo znam da je veci broj auta i da se to moglo dobit po 30 km, ako je to rumeni stedi po 25 km po danu onda to i nije velka pljacka, jer ti u bih niko nema ni zeljo ni zrinjski fakticki pravimo neku bolju sliku bh fudbala i IMIDZ kluba. Dolaskom TANA svi fudbaleri pl bh su osjetili boljitak bolje plate itd..SAMIM TIM I REKLAMA TIMA to nije dzaba
Ako ima neki dokaza da smo davali 100 km po danu po autu onda to je opravdan razlog da se na kraju tjeraju bez obzira i ako su uzeli titulu..
Za travu za izgradnju kampa stadiona dobivanje licence za igranje evropskog takmicenja na kosevu za kradzu za neisplacene plate i tako te vrste su opravdane ako se imaju dokazi i nebi imo nista da pidrzim horde u tjeranju i ako se titula uzme,(uz dogovor da oni podrze klub bez pritiska do kraja polusezone)
A pije sabra **** se male sise rumeni crven u obrazu htio rodzaka uvalit, nije htjela izac medzu navijace kad su se dogovorili itd.. to nemoze bit kao i oni gore par stvari vece od titule.. bar ja rako mislim
Sto se tice JELESKOVICA, ako se nepridruzi ekipi u roku jos 4 dana to je sramota, i jedan razlog zbog cega bi bojkotovo tjero upravu ako nebude titula.. Ovi sto pisu rade po Jalinom planu, naj vazni dio priprema je odradio ( NIJE TACNO ) najvazni dio priprema je u turskoj. Ovo sto su se vozali Sarajevo ljubuski Sarajevo i odigrali 2 utakmice sa 3celigasima i 6 dana trenirali u teretani nemoze i nesmije bit glavni dio priprema..
JER AKO ODRADIMO CITAVE PRIPREME U TURSKOJ PREKO SKYPA , to nije uredu. Jer ovo nam je bila najveca mana u prvom djelu jer smo sve bodove koje smo izgubili izgubili radi kondicije i povreda..
Takodze trazit od njih da kazu sva svoja saznanja koja oni znaju na kraju sezone i pitat ih dali bez obzira uzeli ne uzeli titulu zele da ova uprava ode.
Takode zamolit ih da nepravimo pritisak na bilo koga bez obzira kakvi rezultati bili da bili dok god bude matematike, ako njihovo razmiljanje posebno ako oni imaju neku saznanje provjereno da neko unistava klub na neki nacin dogovorit se da cemo ako osvoimo titulu i posle proslave bit uz njih i trazit ostavku uprave.
Znaci saznanja HZ ne ZELIM da budu tipa
Otjerali Husrefa - recimo Vinko osvoi titulu - ruzno su ga istjerali al za titulu ako je trebala smjena to je donekle opravdano
Lazic igro nije htio da produzi ok, ako osvoimo titulu lazic bude ko u prvoj godini, svi bi mi voljeli evo i pokusavaju sad da ga produze jednostavo izgleda da je postavio toliku platu da se nama ne isplati. Bolje ga je koristit u ovoj situaci nego davat 2 plate i imat duplo manje kvaliteta u ekipi..
Uzeli SEATE ok, neznam koliko kosta renta i na koliki je to vremenski period i koliko tacno auta samo znam da je veci broj auta i da se to moglo dobit po 30 km, ako je to rumeni stedi po 25 km po danu onda to i nije velka pljacka, jer ti u bih niko nema ni zeljo ni zrinjski fakticki pravimo neku bolju sliku bh fudbala i IMIDZ kluba. Dolaskom TANA svi fudbaleri pl bh su osjetili boljitak bolje plate itd..SAMIM TIM I REKLAMA TIMA to nije dzaba
Ako ima neki dokaza da smo davali 100 km po danu po autu onda to je opravdan razlog da se na kraju tjeraju bez obzira i ako su uzeli titulu..
Za travu za izgradnju kampa stadiona dobivanje licence za igranje evropskog takmicenja na kosevu za kradzu za neisplacene plate i tako te vrste su opravdane ako se imaju dokazi i nebi imo nista da pidrzim horde u tjeranju i ako se titula uzme,(uz dogovor da oni podrze klub bez pritiska do kraja polusezone)
A pije sabra **** se male sise rumeni crven u obrazu htio rodzaka uvalit, nije htjela izac medzu navijace kad su se dogovorili itd.. to nemoze bit kao i oni gore par stvari vece od titule.. bar ja rako mislim
Sto se tice JELESKOVICA, ako se nepridruzi ekipi u roku jos 4 dana to je sramota, i jedan razlog zbog cega bi bojkotovo tjero upravu ako nebude titula.. Ovi sto pisu rade po Jalinom planu, naj vazni dio priprema je odradio ( NIJE TACNO ) najvazni dio priprema je u turskoj. Ovo sto su se vozali Sarajevo ljubuski Sarajevo i odigrali 2 utakmice sa 3celigasima i 6 dana trenirali u teretani nemoze i nesmije bit glavni dio priprema..
JER AKO ODRADIMO CITAVE PRIPREME U TURSKOJ PREKO SKYPA , to nije uredu. Jer ovo nam je bila najveca mana u prvom djelu jer smo sve bodove koje smo izgubili izgubili radi kondicije i povreda..
-
- Kontakt:
Dze vam je kondicijoni indijanci
Ja ne mislim da je iko los forumas, ali kada zeli da bude. Ne mogu nekoga cijeniti kao dobrog, ako mu se postovi svode na vrijedjanje drugog, patetiku i pravljenje zrtve od sebe.Historicar je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:48Meni Nobel nije loš forumaš, Denchi i skoroalen ostavljaju jako dobre komentare, koje rado čitam, dok o Zipu ne treba trošiti rijeci, jasno je svakome da je debil i papak, trebali bi administratori razmisliti da ga trajno banuju.Napapijri je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:41Zasto se pecate na Zipa i Nobela? Ti momci/ljudi nisu vec dugo napisali konstruktivan post. Za razliku od njih, recimo Pantelija, Denchi ili alacious pisu u domenu rasprave, pa nekad izleti i neka ruzna rijec ili uvreda, ali svakome se desava u afektu. Pustite i ovu prvu dvojicu da pisu sta zele, forum je otvoren za sve, sad sto neko pise cisto da bi vrijedjao druge je stvar za admina/moderatora, a vas mogu povuci za sobom jer se pecate i onda odgovarate istom mjerom.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Ma posljednje mi u zivotu bilo , ako mi je to namjera . Mozda zvuci pateticno , ali me stvarno rastuzuje ova podjela navijaca . Sve sto bih napisao bilo bi ponavljanje , moj stav se zna od prvih postova i ostao je isti . Kako bih bolan ne bio , mogao vise ponavljati i nervirati mog dobrog jarana i komsiju iz kinaSvra . Nek nam prosperira Akademija FKS .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
@Napapirji ima dobrih stručnjaka sigurno, al Jela je najbolji. Pored vrhunskog obrazovanja, čovjek očito posjeduje neki sistem kojeg je razvio specijalno za ove naše pašnjake. Meni nije slučajno da sve njegove ekipe uzimaju trofeje bez po' muke. Kao takvog ga treba pridobit po svaku cijenu.
Što kaže onaj skeč, bolje tortu dijelit sa svima nego gov.na sam jest. Nemam ništa protiv što radi i u reprezentaciji i Olimpicu ako će i s nama radit uz to. E jedino ovo sa Željom malo koči (ako već i radi s njima), al bolje i ovako nego da ga skroz pokupe.
Što kaže onaj skeč, bolje tortu dijelit sa svima nego gov.na sam jest. Nemam ništa protiv što radi i u reprezentaciji i Olimpicu ako će i s nama radit uz to. E jedino ovo sa Željom malo koči (ako već i radi s njima), al bolje i ovako nego da ga skroz pokupe.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️