FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sapunica sa Saneom se nastavlja...
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nije Boa kriv za danas.
Ma dobro možda nije zakuhao al je kako kažu bolji bio u duelu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Malo ko može sa Boom u duel
-
schickeria
- Kontakt:
Nema veze, glavno je da ima krvi u momčadi, herr Flick će to riješiti
-
CarlitoBrigante
- Kontakt:
Ne bi mene uopće čudilo da Cou ostane ako Barca pristane na neku cijenu sukladno njegovim partijama u zadnje 2 godine.
-
schickeria
- Kontakt:
Coman počeo s treningom...
Evo za Havertza su u igri tri kluba: mi, jedan Englez(Bayer očekuje ponudu Poola), jedan Španac(predpostavka je Barca). Bayer traži 130mil, minimalno će dobiti 100, jedno pitanje za sve koji su gledali više od mene Kaija(pogledao međusobne duele i repku), a ima vas: Sanea sam gledao i zna se da je real deal još od debija protiv Reala vidjelo se da ima nešto u njemu, ne bih žalio novac na njega, a kako bi ste Havertza opisali, koje su prednosti, mane, šta je njegova jača strana? Velika je lova u pitanju, da li ste za taj transfer?
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Znam da Cirkce ne bi niti zaigrao da nije bila takva situacija. Sve je to kristalno jasno. I da, sad ga Flick mora stavljati češće zbog toga, što sigurno nije loše.schickeria je napisao/la: ↑29 jan 2020, 09:31Pratio sam nesto odriozolu i radi se o solidnom beku koji neće zakazati ali realno nije ni kapacitet za najveće domete, stvar je u tome što se njemu neće tresti gaće kad istrči na bridge a nekom mladom hoće. Budimo realni zirkzee je zaigrao protiv freiburga i wolfsburga jer nismo imali igrača za popunit zapisnik. Flick mu mora biti vječno zahvalan jer ga je ostavio u sedlu.
Glavni cilj je ostati u 3 ligi pa zato mai nije na posudbi koja će uslijediti na ljeto, jbg ovo je bayern najveći su standardi za upasti u 1ekipu
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Za mene osobno on je igrač kojeg se mora dovesti pa čak i za tih 130 milijuna.dirkules je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:54Evo za Havertza su u igri tri kluba: mi, jedan Englez(Bayer očekuje ponudu Poola), jedan Španac(predpostavka je Barca). Bayer traži 130mil, minimalno će dobiti 100, jedno pitanje za sve koji su gledali više od mene Kaija(pogledao međusobne duele i repku), a ima vas: Sanea sam gledao i zna se da je real deal još od debija protiv Reala vidjelo se da ima nešto u njemu, ne bih žalio novac na njega, a kako bi ste Havertza opisali, koje su prednosti, mane, šta je njegova jača strana? Velika je lova u pitanju, da li ste za taj transfer?
Prednosti su mu tehnika, znanje, brzina, kreativnost, u skoku je dobar zbog svojih 1.90, ima dobru završnicu. Nedostatak su mu defanzivne sklonosti i više trčanja.
Znači svi smo ovdje žalili ( i žalimo i sada jer su ova dvojica ekstra klase ) što nismo doveli Sanea i De Bruynea. Po meni je Kai Havertz u toj klasi.
Čitam nešto da se Sane nećka oko prijelaza u Bayern, kao želi sad odmah k nama i očekuje da i Bayern napravi taj potez. Pa ok, ima smisla s njegove strane. S Bayernove strane sad nema smisla dovoditi ga jer sam siguran da idu na opciju maksimalnog smanjivanja cijene na ljeto, zbog još te jedne godine ugovora. Tako da bismo mogli na ljeto dovesti ga za nekih 100 milijuna max. A i želimo očito pričekati kakav će biti nakon ozljede.
Znači ako želimo postati drastično jača ekipa u Europi, jednostavno su nam potrebni i Sane i Havertz.
Znači pohvale za elaboratStefan Effenberg je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:00Za mene osobno on je igrač kojeg se mora dovesti pa čak i za tih 130 milijuna.dirkules je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:54Evo za Havertza su u igri tri kluba: mi, jedan Englez(Bayer očekuje ponudu Poola), jedan Španac(predpostavka je Barca). Bayer traži 130mil, minimalno će dobiti 100, jedno pitanje za sve koji su gledali više od mene Kaija(pogledao međusobne duele i repku), a ima vas: Sanea sam gledao i zna se da je real deal još od debija protiv Reala vidjelo se da ima nešto u njemu, ne bih žalio novac na njega, a kako bi ste Havertza opisali, koje su prednosti, mane, šta je njegova jača strana? Velika je lova u pitanju, da li ste za taj transfer?
Prednosti su mu tehnika, znanje, brzina, kreativnost, u skoku je dobar zbog svojih 1.90, ima dobru završnicu. Nedostatak su mu defanzivne sklonosti i više trčanja.
Znači svi smo ovdje žalili ( i žalimo i sada jer su ova dvojica ekstra klase ) što nismo doveli Sanea i De Bruynea. Po meni je Kai Havertz u toj klasi.
Čitam nešto da se Sane nećka oko prijelaza u Bayern, kao želi sad odmah k nama i očekuje da i Bayern napravi taj potez. Pa ok, ima smisla s njegove strane. S Bayernove strane sad nema smisla dovoditi ga jer sam siguran da idu na opciju maksimalnog smanjivanja cijene na ljeto, zbog još te jedne godine ugovora. Tako da bismo mogli na ljeto dovesti ga za nekih 100 milijuna max. A i želimo očito pričekati kakav će biti nakon ozljede.
Znači ako želimo postati drastično jača ekipa u Europi, jednostavno su nam potrebni i Sane i Havertz.
Ma Havertz se ne smije propustiti. Ona kategorija koju moraš dovesti kad imaš priliku. Po meni jedino Sancho još može s njim u tu kategoriju svjetskih klasa iz lige koje bi nas znatno poboljšale. S druge strane, zna se moj stav o Saneu. Ne bih ga doveo ni da je jedini na tržištu. Pogotovo sad sa ovom situacijom. Vjerujem da ima boljih opcija i biti će velika greška ako se preplati(a ne može se dovesti za male novce čak ni sada).
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Koje su bolje opcije a da su ispod 100mil? Lemar? Carasco? Chiesa?S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:16Ma Havertz se ne smije propustiti. Ona kategorija koju moraš dovesti kad imaš priliku. Po meni jedino Sancho još može s njim u tu kategoriju svjetskih klasa iz lige koje bi nas znatno poboljšale. S druge strane, zna se moj stav o Saneu. Ne bih ga doveo ni da je jedini na tržištu. Pogotovo sad sa ovom situacijom. Vjerujem da ima boljih opcija i biti će velika greška ako se preplati(a ne može se dovesti za male novce čak ni sada).
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja sam za to da se dovedu obojica. Svjetske klase, mladi, Svabe. Trebali su dovesti takve igrace i prije. Pomoci ce nam da ostanemo u samome vrhu, cak i mnogo poboljsati i dobar su zalog za buducnost.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Chiesa je jedini iz tog trojca s kojim bi možda vrijedilo probati. Više sam ciljao Zahu ili Ziyecha. Po meni bolje, a vjerovatno i jeftinije opcije.dirkules je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:28Koje su bolje opcije a da su ispod 100mil? Lemar? Carasco? Chiesa?S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:16Ma Havertz se ne smije propustiti. Ona kategorija koju moraš dovesti kad imaš priliku. Po meni jedino Sancho još može s njim u tu kategoriju svjetskih klasa iz lige koje bi nas znatno poboljšale. S druge strane, zna se moj stav o Saneu. Ne bih ga doveo ni da je jedini na tržištu. Pogotovo sad sa ovom situacijom. Vjerujem da ima boljih opcija i biti će velika greška ako se preplati(a ne može se dovesti za male novce čak ni sada).
41.21.1.
Nisam toliko impresioniran Havertzom, poogotovo za cijenu od 100 ili više...
Dobar je meni Havertz ali nije mi level De Bruynea i Sanea kad su oni ttrebali napraviti veci transfer.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa ni KDB tada nije bio level a ispostavi se kao najveća greška. Negdje moraš povući potez.
41.21.1.
Kako nije? U zadnjoj sezoni pokazao vise doooosta vise nego Havertz do sad.
Mislim ono, uzeo bih ga al ne za 100+ mil. Max 100.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.