Nope.legenda reala je napisao/la: ↑30 jan 2020, 22:28Izdrži Marsale uz tebe smo, svi smo mi nekad radili nedelje![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hoćel se Šefko i Bake pojavit na sahrani Miletovog oca?!
"We need to suffer. And we need to fight."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nikad nismo radili subotu.
Ocekujem srce od Legende.
Ocekujem srce od Legende.
Pa ko nije radio nedelje makar na dnevnicu. Mene je do prije par godina svaki vikend neko random selo ganjalo. Kae ofsajd.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bilo je svega i subota i nedelja nekad bgmi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pauza mi uracunata u radno vrijeme.
Al eto, sto se rada tice, da se sjetim Fadilu **** mater za zakon o radu.
Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
To znaci da si im simpatican. U Pribavi me dijete iz pracke pogodi u arkadu. Ha ja, sto bi utakmicu gledo, **** mene hehe.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- legenda reala
- Kontakt:
isto ko na budzetu da si
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pisem o demografskim prilikama pomenute teritorije i stanovnistvu koje je polagalo pravo na tu zemlju. 18. stoljece je samo prikaz stanja koje su izrodili hiljadugodisnji procesi.Btw. kog boli qrc koliko je koga bilo u 18. vijeku. Bio je i Beograd tad prepun džamija, pa ih danas skoro pa i nema.
I onda, u po frke dobijem ovakav odgovor. Toliko.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- ASD
- Kontakt:
Dobar argument u pregovorima je to koliko je koga bilo u kom vijeku.Fowl95 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 22:17
Nek se bune idalje, rezultat će im bit stanovništvo čiji je životni cilj raznijet se u Izraelu, teroristi na vlasti i geto. Sve to radi jevrejskog trna u oku. Kontroliraju sve moguće teritorije okolo, ali glavni problem za njihove probleme su yebeni Židovi sa šačicom teritorija.
Btw. kog boli qrc koliko je koga bilo u 18. vijeku. Bio je i Beograd tad prepun džamija, pa ih danas skoro pa i nema.
I stvarno mi se gadi kad neko Bošnjake poistovjećuje sa Palestincima. Mi nikad ne bi slavili bombaše samoubice, a oni nikad ne bi potpisali Dayton.
Kad smo već kod toga, Oske šta bi s onom Jevrejkom? Ako je saga na temi Ljubav i Sex ne čitam to obično pa halali
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.