FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Koliko je realna prica da bi Fanimo mogao nama, a njima Ramovic i procenat od iduceg transfera ?
Sukob klanova na temi kona:mohikanac12 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 22:21Off.
Nego jeste li primjetili kako se vijetnamci fino kolju između sebe. Zato vas molim nemojte im smetati i oduzimati dragocijeno vrijeme koje mogu iskoristiti za međusobno lupanje lobanje o lobanju.
Samo opušteno, tek su počeli. Vidjećemo ih kada saznaju da su ostali bez love zbog svega što se dešavalo sa Husrefom.
![]()
- "Husrefovci" u sukobu sa "Sabrinovicma" (poznati i kao "Klan Uprava"),
- Vijetnamski klan (dvije frakcije "Klan Tan" i "Butmirovci"),
- "Malezijski klan" oni su glavni za pare
- novo oformjeni klan "Vinko Marinovic" to su ovi sto smiruju strasti
- ima jedna mala grupa zovu se "vidjet cete vi kad se Oremus oporavi".
Ne bi se ja zezao ljudi ne zna se ko tu koga ili ko je sa kime.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 30 jan 2020, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
- mohikanac12
- Kontakt:
Machak je napisao/la: ↑30 jan 2020, 22:35
Sukob klanova na temi kona, "Husrefovci" u sukobu sa "Sabrinovicma" (poznati i kao "Klan Uprava"), Vijetnamski klan (dvije frakcije "Klan Tan" i "Butmirovci"), "Malezijski klan" i novo oformjeni klan "Vinko Marinovic" i ima jedna mala grupa zovu se "vidjet cete vi kad se Oremus oporavi".
Evo u opkladu, po gajbu pive da Marinović neće duže od pet kola. Nisu svjesni šta su uradili.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Sve bitne elemente obuhvatio sam u jedan ulet
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako se neće klati,kad vide da smo mi bez para u igri na oba fronta,gradimo,iživljavamo se nad njima,a šta tek slijedi mati mila 
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Machak je napisao/la: ↑30 jan 2020, 22:35Sukob klanova na temi kona:mohikanac12 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 22:21Off.
Nego jeste li primjetili kako se vijetnamci fino kolju između sebe. Zato vas molim nemojte im smetati i oduzimati dragocijeno vrijeme koje mogu iskoristiti za međusobno lupanje lobanje o lobanju.
Samo opušteno, tek su počeli. Vidjećemo ih kada saznaju da su ostali bez love zbog svega što se dešavalo sa Husrefom.
![]()
- "Husrefovci" u sukobu sa "Sabrinovicma" (poznati i kao "Klan Uprava"),
- Vijetnamski klan (dvije frakcije "Klan Tan" i "Butmirovci"),
- "Malezijski klan" oni su glavni za pare
- novo oformjeni klan "Vinko Marinovic" to su ovi sto smiruju strasti
- ima jedna mala grupa zovu se "vidjet cete vi kad se Oremus oporavi".
Ne bi se ja zezao ljudi ne zna se ko tu koga ili ko je sa kime.![]()
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- mohikanac12
- Kontakt:
Za to vrijeme u Dolini Ćupova, 10.000 šrtumfova.
Ne znam za vas ali ja ovo mogu zamislit. I nije mi dobro.
Ne znam za vas ali ja ovo mogu zamislit. I nije mi dobro.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Prestani pehirati molim te ,pisaj njih Mosa Ljozemohikanac12 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 22:38Machak je napisao/la: ↑30 jan 2020, 22:35
Sukob klanova na temi kona, "Husrefovci" u sukobu sa "Sabrinovicma" (poznati i kao "Klan Uprava"), Vijetnamski klan (dvije frakcije "Klan Tan" i "Butmirovci"), "Malezijski klan" i novo oformjeni klan "Vinko Marinovic" i ima jedna mala grupa zovu se "vidjet cete vi kad se Oremus oporavi".
![]()
Evo u opkladu, po gajbu pive da Marinović neće duže od pet kola. Nisu svjesni šta su uradili.![]()
Instagram News:
Na insta postoji neka zvanicna ili sta vec stranica nase lige i tu se stavljaju vijesti iz svih klubova Premijer lige. Blazevic je lajkao samo vezane za nas tipa krov istocne tribine, sliku Veselinovica sad pri potpisu ugovora i to.
Vise instagram vijesti u narednoj epizodi “Plavi minut sa LjoZee-tom”.
Na insta postoji neka zvanicna ili sta vec stranica nase lige i tu se stavljaju vijesti iz svih klubova Premijer lige. Blazevic je lajkao samo vezane za nas tipa krov istocne tribine, sliku Veselinovica sad pri potpisu ugovora i to.
Vise instagram vijesti u narednoj epizodi “Plavi minut sa LjoZee-tom”.
Dajte ljudi da se organizujemo, predložite brata nek' vodi ovaj oficijelni instagram profil kluba, zaslužio je, jest majke mi 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
@Machak hahahahaahahahahaha jaka jaka
@mohikanac sve se slazem, samo ja mislim da imamo samo jednog boljeg od Zakarica. Valjo bi nam pravo. A mozda i kakvo drugo desno krilo naleti. Za tu cifru mozes i kakvog stranca opasnog nabaviti
@mohikanac sve se slazem, samo ja mislim da imamo samo jednog boljeg od Zakarica. Valjo bi nam pravo. A mozda i kakvo drugo desno krilo naleti. Za tu cifru mozes i kakvog stranca opasnog nabaviti
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nek mu irfo otvori temu gdje će stavljat ove vijesti, bez naših upisa da sve stoji zabilježeno
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Završi mu to sa Irfom, to je tvoj haver sa plaže
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bruda moj ,protiv City moram na zapad otici
Hvala bracooo
- MocMahale444
- MocMahale444
Craiova s-a despărţit oficial de încă un jucător. Oficialii clubului au ajuns la un acord cu Zakaric pentru rezilierea contractului. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a fost unul dintre jucătorii pe care i-a adus Victor Piţurcă..
Craiova has officially separated from another player. The club officials reached an agreement with Zakaric to terminate the contract. The 27-year-old midfielder was one of the players Victor Piţurcă brought
Craiova has officially separated from another player. The club officials reached an agreement with Zakaric to terminate the contract. The 27-year-old midfielder was one of the players Victor Piţurcă brought
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- mohikanac12
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.