Ima jedan lik na SK forumu jedan dino isti avatar ko ti
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Grand Slam
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pet put si me citiro od jutros. Shvati da od mene više replike nećeš dobit da se na glavu nasadiš.
Za 7 godina nisam ni jednog forumaša na ignore stavio, a evo izgleda da ćeš ti bit počasni prvi.
Za 7 godina nisam ni jednog forumaša na ignore stavio, a evo izgleda da ćeš ti bit počasni prvi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ovaj sa ovom kokarom sto mi Sila uvali ?BosniaBoston je napisao/la: ↑30 jan 2020, 23:30Ima jedan lik na SK forumu jedan dino isti avatar ko ti![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ko je ovo smislio @delinju avatar? Ubo je samo tako. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vidi forum sk
http://www.sportklub.info/forum/forum.php?
Idi na tenis australian open,vidjeces tog dinu prasinara,mali milion cetalja ali najbitnije Bojanu Fedovicu u koju ces se zaljubiti
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Našao je on svoju Bojanu. Gledaj kako prst diže zavodnički. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
a znam za Bojanu ,pricali su mi ranije ....ozenio bi je odmah vjeruj mi ....voli babuku ,,da je grob trpit cu je 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bosanskazvijer
Sutra je 50-50 po meni iako je Thiem bolji u medjusobnim, sve je otvoreno jedino sto bi me iznenadilo je da neko ovdje ubjedljivo pobjedi, nekako sam siguran da su male sanse za to..Sto se tice finala mislim da ce Thiem biti nezgodniji protivnik za Novaka, nekako imam osjecaj da bi Zverev u prvom finalu dozivio tezak poraz, Thiem je iskusniji ima vec dva finala i dobar skor protiv Novaka u zadnje vrijeme, naravno daleko bi bio od favorita ali mislim da bi u potencijalnom finalu bio veca prijetnja za Djokovica.
Ženski slamovi su stvarno postali komedija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odbojka na pijesku se moze gledat, bude kvalitetnih mečeva.
Ne mogu bodi brate nista gledati, jednostavno kad mi muski igramo to je dimenzija vise, nista protiv zena, naprotiv volim zene
al eto sport i one mi nikako ne idu 
Ma gledao sam nekad prije Hingis, Henin, Clijsters, Davenport, Serenu, Sharapovu... jbt, sve igračice koje su tada bile TOP30 bi se danas poigravale sa ovim antitalentima.
Nositeljice na USO 2005,

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
gdje si virto
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobi starkelja po pici i neka je hvala Bogu nek se ostavi tenisa dzaba se sramoti choker teski
taj da ima 5-0 i 40-0 ispusio bi set, ukenja se kad vidi Noklicu. Nek se udara nonom u guzove sto je uopste dosao do ovdje, trebao je ranije letit. Fedtardovi po obicaju na aparatima, nadali se nadali al prc...Godine lete a nada ostaje samo za Wimbledon gdje ce opet naletit Noklica sigurno.
Nebitno to sad da iznesem jedan jako bitan statisticki podatak. Od 2010 godine do danas, Novak je uzeo cak 15 GS titula, Nadal samo dva manje 13, a veliki Rogerito samo 5 bjednih slemova. To je glavni dokaz da je on vjeciti treci i da ce tako biti ako Bog da uskoro i zvanicno. Skupljali su se slemovi preko anonimusa i amatera, od dolaska Rafe i Novaka jedva jedva i to zahvale idu Novaku i Mareju 2017 godine za dva slema jer su zachokirali. Takodjer u tom periodu od 2010 pa na ovamo, Marej i Wawrinka imaju po 3 slema hahaha.. tako dolazimo do zakljucka da je Federer jedva i od ove dvojice bio jaci, iako je Mareja sjebala povreda, uzeo bi bar jos slem dva uvjeren sam.
Tako nama nasi Fedtardovi rekose kako mi Rafanovci ovdje smetamo i kao nismo bitni a oni jesu
Zapamtite kujice, dva najveca Nole i Rafa, vec dugo dugo. Skupljac kostiju samo kupi mrvice godinama.
Al hajde nek se ne brinu sad ce Dubai a i Halle nije daleko, sta mislite da Umag prijavi nek klepi i na sljaci pehar kakav
Adio Rogere do trave i bijelih linija, dok te opet neko ne nakara.
Sto se finala tice nadam se Thiem Djokovic radi samog meca a i otpora nekog kojeg bi Thiem mogao predstavit. Zverev bi bio maciji kasalj za Noklicu ovdje. Moja prognoza Thiem 3-1 sutra. Svaka cast Djoletu danas na predstavi, najbolji trenutno na ovoj podlozi, bez dileme.
Nebitno to sad da iznesem jedan jako bitan statisticki podatak. Od 2010 godine do danas, Novak je uzeo cak 15 GS titula, Nadal samo dva manje 13, a veliki Rogerito samo 5 bjednih slemova. To je glavni dokaz da je on vjeciti treci i da ce tako biti ako Bog da uskoro i zvanicno. Skupljali su se slemovi preko anonimusa i amatera, od dolaska Rafe i Novaka jedva jedva i to zahvale idu Novaku i Mareju 2017 godine za dva slema jer su zachokirali. Takodjer u tom periodu od 2010 pa na ovamo, Marej i Wawrinka imaju po 3 slema hahaha.. tako dolazimo do zakljucka da je Federer jedva i od ove dvojice bio jaci, iako je Mareja sjebala povreda, uzeo bi bar jos slem dva uvjeren sam.
Tako nama nasi Fedtardovi rekose kako mi Rafanovci ovdje smetamo i kao nismo bitni a oni jesu
Zapamtite kujice, dva najveca Nole i Rafa, vec dugo dugo. Skupljac kostiju samo kupi mrvice godinama.
Al hajde nek se ne brinu sad ce Dubai a i Halle nije daleko, sta mislite da Umag prijavi nek klepi i na sljaci pehar kakav
Adio Rogere do trave i bijelih linija, dok te opet neko ne nakara.
Sto se finala tice nadam se Thiem Djokovic radi samog meca a i otpora nekog kojeg bi Thiem mogao predstavit. Zverev bi bio maciji kasalj za Noklicu ovdje. Moja prognoza Thiem 3-1 sutra. Svaka cast Djoletu danas na predstavi, najbolji trenutno na ovoj podlozi, bez dileme.
ja ne znam kako ti imas obraza napsiati bilo sta ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ma popisao sam ti se na teoriju od neki dan nemoj dzaba
Sta kaze mi smetamo hahah e pilicu mali
HOCEL BIT DUBAI OVE GODINE STA KAZES
kada je izgubio RAFAEL NADAL ..nestao si sa foruma,iako si ubjedjivao forumase sa puno vecim znanjem od tvog,kako ce Rafa dobiti 3 0 ,...prekucati sve ovo itd....hajde nije ni problem to ,navijacki si reagovao...NadalRafa je napisao/la: ↑31 jan 2020, 01:21ma popisao sam ti se na teoriju od neki dan nemoj dzabahajde vi kupite prnje do WB jedino ako niste zaganjali Masterse sad iako je i za to prekasno
![]()
Sta kaze mi smetamo hahah e pilicu mali![]()
![]()
HOCEL BIT DUBAI OVE GODINE STA KAZESMOZDA SE ROGERITO SPREMI DA KUPI STARE KOSTI PO ROTTERDAMU NPR, BASEL NARAVNO KOD KUCE JE NAJLJEPSE ILI MOZDA BI DELRAY BEACH MOGAO ZAGANJAT GERIJATRICAR
![]()
![]()
ali mislis li cijeli zivot zivjeti kao pickica,vjerujem da si takav u stvarnom zivotu,pobjegnes i tek se pojavis kada se imas drugom nasladiti,a nisi dosao da trpis provkokacije kad je izgubio.....bolan najgore biti picka i kukavica ali hajde ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.