A i Thiem nikako da pronadje pravi ritam s ovim blok riternom, il je prekratko il preduboko
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Obojica igraju duplo bolji tenis od njega na ovom turniru, to je cinjenica. Eh sad, finale dobit nece jer nemaju glavu za to, vise bi sansi imali u polufinalu.
Naravno da Thiem ima vise sansi da ga pobijedi nego Zverev.
27.10.2020
Kakav gem, mogu li obojica ispasti?
Po cemu si to zakljucio da mi je znati..
I ovo je neki drugi Zverev eh sad u slucaju prolaza da li ce se raspasti protiv Novaka to je vec pitanje.
Toliko šansi da breaka i pi.čkica samo prebacuje...
Natrpo si na Sašu znači
Thiem mudonja, kako ove brejk lopte spašava
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pretrp'o na drugi set i onda gledam ovo, heartbreaking
Koliko bezmudo, bježi...
Koliko bezmudo, bježi...
Cijela plejada ovih mladjih igraca ima jak los retern, i svima im je to najslabiji dio igre.
Show me your donuts 0 0
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Po cemu samo to majke ti? Jesi li ti gledao meceve protiv Svarcmana, Raonica, Federera, da ne pominjem one prethodne? Kako mozete takvu glupost ds izjavite...
Čim ritern pronadje brejk ko iz šale napravi
Kakvu praćku ima iz bekenda
Kakvu praćku ima iz bekenda
Sad kad sam objektivan mogu samo reći da apsolutno ne razumijem šta Zverev igra i kako misli dobiti?
leorey ti je fan Federera, to ce ti sve objasniti...
Sveukupno jedan jako los mec, tu i tamo sjevne neki poen ali vidi se da obadva nekako rezervisana, ukocena, ulog prevelik
Raonic i Svarcman hahhaah pa bolan njih bi dobio jedne noge.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 11:23Po cemu samo to majke ti? Jesi li ti gledao meceve protiv Svarcmana, Raonica, Federera, da ne pominjem one prethodne? Kako mozete takvu glupost ds izjavite...
Protiv Rogera su svi jucer znali da nece ni seta uzet jer je lik povrijedjen.
Kazem da je Novak proslih godina duplo bolje igrao na AO kad ih je osvajao, Thiem igra dominantnije ovaj GS i nije iskljuceno da ga i dobije, ako glavu sredi.
Svi znamo kako je zavrsio njihov zadnji mec, oduvao ga covjek.
27.10.2020
-
bosanskazvijer
Bodi i njegova poznata win - win prica kroz komentare :
10.30h - "Odlican je Zverev, 92% servis...".
11.30h - "Kakvu pracku Thiem ima iz BH, pravi break kao od sale..."
12.30h - No comment, suti i ceka da vidi kako se mec odvija dalje...
13.30h "Sefko je bolji i od Thiema i od Zvereva..."
Hvala.
10.30h - "Odlican je Zverev, 92% servis...".
11.30h - "Kakvu pracku Thiem ima iz BH, pravi break kao od sale..."
12.30h - No comment, suti i ceka da vidi kako se mec odvija dalje...
13.30h "Sefko je bolji i od Thiema i od Zvereva..."
Hvala.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 31 jan 2020, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
IZgovor ti je glup, seta ne bi uzeo i da nije bio povrijedjen, vidjeli smo protiv Sandgrena i Millmana da mu je igra za ku?ac.
- BosniaBoston
- Kontakt:
I takav dodje do 1/2 jednog slama u 39.godini
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ne nego su Monfils, Fritz i Bolt vanserijski talenti...Ajde molim te mani me gluposti...leorey je napisao/la: ↑31 jan 2020, 11:42Raonic i Svarcman hahhaah pa bolan njih bi dobio jedne noge.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 11:23Po cemu samo to majke ti? Jesi li ti gledao meceve protiv Svarcmana, Raonica, Federera, da ne pominjem one prethodne? Kako mozete takvu glupost ds izjavite...
Protiv Rogera su svi jucer znali da nece ni seta uzet jer je lik povrijedjen.
Kazem da je Novak proslih godina duplo bolje igrao na AO kad ih je osvajao, Thiem igra dominantnije ovaj GS i nije iskljuceno da ga i dobije, ako glavu sredi.
Svi znamo kako je zavrsio njihov zadnji mec, oduvao ga covjek.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jučer je imao 38.5 godina, a danas 39.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Koliko je neforsiranih opalio austrijski glupan u ovom setu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.