Odlićan set
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ako me i u čem podsjeća na Rafu to je ovaj mindset na brejk lopte, mudonja
Odlićan set
Odlićan set
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bosanskazvijer
Ma isti, pljunuti Rafa u milion stvari... 
Rafa sa 26-27 godina : 13 GS titula
Thiem sa 26-27 godina : "Hold my beer Shevchete..."

Rafa sa 26-27 godina : 13 GS titula
Thiem sa 26-27 godina : "Hold my beer Shevchete..."
Rafalna paljba, koliku snagu lik generiše 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Thiem se izgleda specijalizirao za tiebreakove, mada je ovaj set morao davno uzeti
Jel upala lova, čini mi se da si na njega natovario u prošlom
Mudonja je strašan, nije se Saša ništa pitao u TB
Imam 3-1 tako da ostaje patnja još i ovaj set, prošli me baš iscrpio
-
bosanskazvijer
Da li misliš prestati prozivati ljude na forumu? Tema je tenis a neki forumaš.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 31 jan 2020, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
Solidno ovo izgleda, ali nema tu materijala koji bi mogao ugroziti Nolu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako se ne izglupira trebao bi završit, mora Saša past nakon ovakvog seta
zveronja cim ne servira 90% prvi servis lagano gubi setove haha Drugi set 69% ode set, treci set je opet bio na 90% i uspjede ga nekako zijanit
Lik ima 82% prvu servu u mecu i opet gubi, koji bolid u pm
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 31 jan 2020, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
bosanskazvijer
@Uno
Sta je problem sto prozivam nekog zbog teniskih komentara?!
Sto bi on bio izuzetak od nas svih, to on bolji od nas nesto!?
Jel vrijedjam nekog?!
Jel to ja jedini prozivam?!
Svasta.
Ne smije se nikom ni obratiti ovdje covjek izgleda...
P.S.
Svaki drugi post proziva NEKO nekog, pa cak i on prvi mene 2 dana prozivao i neka je, ali tad NIKO nije reagovao i brisao komentare, niti upozoravo...
Sta je problem sto prozivam nekog zbog teniskih komentara?!
Sto bi on bio izuzetak od nas svih, to on bolji od nas nesto!?
Jel vrijedjam nekog?!
Jel to ja jedini prozivam?!
Svasta.
Ne smije se nikom ni obratiti ovdje covjek izgleda...
P.S.
Svaki drugi post proziva NEKO nekog, pa cak i on prvi mene 2 dana prozivao i neka je, ali tad NIKO nije reagovao i brisao komentare, niti upozoravo...
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 31 jan 2020, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Odvadi malo prijatelju, ne moraš baš u svakom postu nekoga prozivati, nema potrebe.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mohikanac12
- Kontakt:
Thiem pokazuje kvalitet. Trenutno po formi drugi igrač svijeta, posle Đokovića.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Da... pasivan je skroz, ne razumijem kako lik s ovako dobrom tehnikom iz bekenda ne udara ga jače i rizičnije, ima u njemu potencijal da odvoji od života 99% toura al on i dalje ne konta, pimpla ko po jajima ga
Imaš li osjećaj da veoma često kasni na lopticu i da taj prilazni udarac još uvijek nije na nivou. Mislim da mu je anticipacije još uvijek veoma loša, loša za top level naravno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mohikanac12
- Kontakt:
Ljudi smirite tenzije, stvarno nema smisla. Ako vam se razlikuju mišljenja, neko voli šampiona Đokovića a neko guram si prst u šupak Nadala, to nije razlog da se vrijeđate. Niste djeca.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Da, to kašnjenje na lopticu je baš očigledno. Lijen je prečesto i obično mu prvi korak nije dovoljno agilan, a ima i do loše anticipacije. Al ne treba zaboravit da pričamo o liku koji je 2 metra, i ovakav kakav je kreće se sasvim ok za svoju visinu. E sad, jedan je Danilo Medvedev koji sa istom visinom ima poprilično bolje kretanje.
Prilazni udarac je problem kod većine nextgenovaca, jedino mi Tsitsipas na tom aspektu djeluje zreo, ovo ostalo je da te bog sačuva, niko ne zna kupit ove niske loptice iz sredine terena.
Pokušao sam ti odgovoriti u inbox, ali si blokirao dolazne poruke, jbg.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaš koliko smo puta rekli za nekog igrača da ima sve udarce, ali fali ono nešto. Kretanje se veoma često podcjenjuje, pa čak i kao Novakov segment igre, koji je po meni daleko najvažniji u njegovom arsenalu. Možeš ti imati top u forhendu kao Gonzo, ali ako zakasniš milisekund, džaba ti.bodi123 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 12:53Da, to kašnjenje na lopticu je baš očigledno. Lijen je prečesto i obično mu prvi korak nije dovoljno agilan, a ima i do loše anticipacije. Al ne treba zaboravit da pričamo o liku koji je 2 metra, i ovakav kakav je kreće se sasvim ok za svoju visinu. E sad, jedan je Danilo Medvedev koji sa istom visinom ima poprilično bolje kretanje.
Prilazni udarac je problem kod većine nextgenovaca, jedino mi Tsitsipas na tom aspektu djeluje zreo, ovo ostalo je da te bog sačuva, niko ne zna kupit ove niske loptice iz sredine terena.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.