FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Halalite sto vam upadam na temu..
Ne vozi Pegasus kante od aviona,oni mogu biti isti kao i od turkisha,samo sto je ovo budzetna kompanija..
Npr.da bi nesto popio ili pojeo moras da platis,a cijene su puno vece nego prave..Takodjer lete na manje aerodrome(nekad i na najveci),i dodatni prtljeg se takodjer placa..
Ne vozi Pegasus kante od aviona,oni mogu biti isti kao i od turkisha,samo sto je ovo budzetna kompanija..
Npr.da bi nesto popio ili pojeo moras da platis,a cijene su puno vece nego prave..Takodjer lete na manje aerodrome(nekad i na najveci),i dodatni prtljeg se takodjer placa..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
PUŠIKURCU to je ovo jelGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 12:06Halalite sto vam upadam na temu..

MIHAJLOVIĆ !
Iskreno Bekric je za mene uvijek bio pozitiva u Zelji, ali mislim da malo pretjerujemo sa vracanjem starih igraca. Znam da se ide na srce, borbenost jer oni svi znaju sta je Zeljo, ali eto vidjet cemo. SAMPIONI!!!
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
Cekamo ih ja i oske na aerodromu da im urucimo karte, nazalost samo su dvije ostale za prvu klasu kad smo kupovali, to smo za sebe ostavili
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Cuvaj jednu i za Zakarica

Jesi nas izradio ko zadnje levate yebo te on

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Blažević je u pregovorima i čeka papire i naknadno će se priključiti.
https://sportsport.ba/fudbal/bez-dogovo ... ica/349980
Nece te niko ni moliti. Pruzis mu jos jednu sansu da spasi sebe i nece. Sretno sa treninzima kod juniora MoKe.
Nece te niko ni moliti. Pruzis mu jos jednu sansu da spasi sebe i nece. Sretno sa treninzima kod juniora MoKe.
- mohikanac12
- Kontakt:
Samo da pojasnim za Žerića. Momak je strašan maler, nije treninga da valja odradio zbog upale tetive. Šteta, računalo se na njega, imao je jako dobru sezonu iza sebe.
Glavu gore Žeriću.
Glavu gore Žeriću.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Žerić već godinama otkad igra za prvi tim svako malo povrede, šteta onakvog talenta. Jbt kad skontam prošlo je 5 godina kako je Žera debitovo za prvi tim, ako se dobro sjećam pod Odinom palicom protiv Viteza i to od prve minute. Kako vrijeme leti, po decenije proleti otkad debitova. Toliko godina prošlo, a nikad nije kontinuitet uhvatio u prvom timu. A onakav talenat. Doduše i sad je mlad ali ono.mohikanac12 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 13:41Samo da pojasnim za Žerića. Momak je strašan maler, nije treninga da valja odradio zbog upale tetive. Šteta, računalo se na njega, imao je jako dobru sezonu iza sebe.
Glavu gore Žeriću.
Steta, ocekivo sam da ovo bude njegova polusezonabraco je napisao/la: ↑31 jan 2020, 13:49Žerić već godinama otkad igra za prvi tim svako malo povrede, šteta onakvog talenta. Jbt kad skontam prošlo je 5 godina kako je Žera debitovo za prvi tim, ako se dobro sjećam pod Odinom palicom protiv Viteza i to od prve minute. Kako vrijeme leti, po decenije proleti otkad debitova. Toliko godina prošlo, a nikad nije kontinuitet uhvatio u prvom timu. A onakav talenat. Doduše i sad je mlad ali ono.mohikanac12 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 13:41Samo da pojasnim za Žerića. Momak je strašan maler, nije treninga da valja odradio zbog upale tetive. Šteta, računalo se na njega, imao je jako dobru sezonu iza sebe.
Glavu gore Žeriću.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- mohikanac12
- Kontakt:
Dado neka im bude primjer kako se može. Malo kasnije ali ne treba odustajati.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
"Ekipa danas putuje u Antaliju u 16 sati", kazao je za ****.ba Faruk Brković, generalni sekretar kluba
otkad sam progledao jutros, sve cekam neki potpis danas. Imam taj neki osjecaj. Ne znam zasto. Irfo, haj me obraduj Allaha ti.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ne cekaj, brate, nista. Za 35 minuta polijecu. Da je sta trebalo biti do sad bi portali ako nista objavili.

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, knoa, Levin i 61 gost.