odakle ti ta informacija...
Ja sam jedini adminFKMLADOSTDK je napisao/la: ↑31 jan 2020, 14:38Nikakvih informacija, nijedna fotka sa treninga, o videu da ne govorim, depresija totalna.
Ko je admin stranice FK Mladost? Pa objavi kakvu informaciju čutuče jedan : )
Nije bitno. Znaju svi da ja ne fulam sa insajderskim, šega šala na stranu.
Do mene je, izvinjavam se obojici. Mislio sam na zvaničnu facebook stranicu FK Mladost, ne na ovom forumu.L' Imperator je napisao/la: ↑31 jan 2020, 15:49Ja sam jedini adminFKMLADOSTDK je napisao/la: ↑31 jan 2020, 14:38Nikakvih informacija, nijedna fotka sa treninga, o videu da ne govorim, depresija totalna.
Ko je admin stranice FK Mladost? Pa objavi kakvu informaciju čutuče jedan : )A momak (J.K.) koji vodi stranicu je moderator i nije do njega ništa. Govorio mi je da bi volio to sve dignuti na veći nivo, da bude i video sadržaja što više, snimci dronom itd., ali treba to sve platiti. Mušiju to ne zanima.
Koliko para, toliko muzike.
Zvanična Facebook stranica Mladosti je moja, J.K. ima opciju moderatora i on uređuje stranicu i objavljuje vijesti. I facebook stranica Rudara je moja, također. Šta sam vremena i novca uložio da ih dovedem na neki nivo, a vidi sad, ne znaju iskoristiti potencijal. Znači, meni ništa ne treba, dovoljno mi je samo da sam obaviješten o dešavanjima u klubu jer sam "lud" za kakanjskim sportom, fudbalom najviše.FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:11Do mene je, izvinjavam se obojici. Mislio sam na zvaničnu facebook stranicu FK Mladost, ne na ovom forumu.
J.K. lično poznajem, korektan momak, iziritirao me ovaj nedostatak informacija.
Slabe si informacije imao dosad, tako da, sačekat ćemo pa vidjeti. Nemoj se šta ljutiti, nije ni do tebe, vjerovatno ti izvor informacija nije baš najpouzdaniji.
L' Imperator je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:25Slabe si informacije imao dosad, tako da, sačekat ćemo pa vidjeti. Nemoj se šta ljutiti, nije ni do tebe, vjerovatno ti izvor informacija nije baš najpouzdaniji.
Mislim da mu je sada informacija tačna, a napadač je Guzina.L' Imperator je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:25Slabe si informacije imao dosad, tako da, sačekat ćemo pa vidjeti. Nemoj se šta ljutiti, nije ni do tebe, vjerovatno ti izvor informacija nije baš najpouzdaniji.
Hoce li biti negdje link?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.