Pa bas i nije neki hotel s obzirom kakvih dole ima.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mohikanac12
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Evo zašto je bitno biti prvak. Odigraš utakmice protiv velikana kao što je Celtic i tržište ti se otvori. Dok se mi zayebajemo Vijetnamci prodadoše jednog od najboljih igrača za 25.000€ u treću Tursku ligu. I sada hladno investiraju u onog Zidana sa deset kila viška.
Ne zaboravimo i cijenu na TM.

Ne zaboravimo i cijenu na TM.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Isti hotel ko i prošle godine, ljudi idu na pripreme a ne da se zajebavaju i uživaju u luksuzu, ako išta uspiju iskoristiti od ponude to će biti bazen i sauna, a ostatak odmor i spavanje, biće preumorni za bilo šta kada im Brko nametne ritam 

MIHAJLOVIĆ !
Naspram onog od ljetos ovo je zlatno.
Koliko sam uspio izguglati ima hotel 5 zvjezdica i tih nekakvih milion nastavaka za golf, za tenis, za mini fudbal, kosarku i jos bruku toga. Sve u svemu unutra, takodjer, izgleda super uredjeno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Irfaga de napravi temu LjoZe-tu da nas informise o stvarima. Sevap je ba
Funciju na forumu da ima paša.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa nek napravi sam sta zeli, ne branim muMocMahale444 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:24Irfaga de napravi temu LjoZe-tu da nas informise o stvarima. Sevap je ba![]()

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
irfo je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:50Pa nek napravi sam sta zeli, ne branim muMocMahale444 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:24Irfaga de napravi temu LjoZe-tu da nas informise o stvarima. Sevap je ba![]()
Funciju na forumu da ima paša.![]()
Prica se po birtiji da kako si postao mod kofrcis se i vrlo si bahat.
Ja se ibretim na to.
Jos te nazivaju laznim insajderom.
MIHAJLOVIĆ !
Strašno je ovo,što je najgore,biće ih još.mohikanac12 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 16:50Evo zašto je bitno biti prvak. Odigraš utakmice protiv velikana kao što je Celtic i tržište ti se otvori. Dok se mi zayebajemo Vijetnamci prodadoše jednog od najboljih igrača za 25.000€ u treću Tursku ligu. I sada hladno investiraju u onog Zidana sa deset kila viška.
Ne zaboravimo i cijenu na TM.![]()
![]()
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- prisonbreak
- Kontakt:
Hajmo pravit deal
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Hvala Virto na avataru, nekad davno sam te pitao da iskružiš ti me izignorisao, papak jedan
Sreća pa moj boom prođe nezapažen, jedino ga Ljoze pamti.

Sreća pa moj boom prođe nezapažen, jedino ga Ljoze pamti.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
vest
BUTTON_REPORTCitiraj1 click to like this post
Post 31 jan 2020, 17:56
Eh ovako da napisem svoje vidjenje.
1. Mi nemamo vlasnika, ovi kinezi postoje kao Bakirov Al Shiddi i nemamo para, nismo i necemo ih imati.
2. Pustiti Stanojevica dzabe (yeblo ih 25milja) je idiotski potez i poklanjanje igraca.
3. Mi ne bi kupili Besimov ugovor da kosta 50km a kamoli 500.000.
4. Nece vise niko doci jer pokradose iz uprave ono malo sto klub zaradi.
5. Ni godinama nakon pocetka rada akademije omladinski pogon ne napreduje.
6. I ovo malo raje sto je ostalo otjerat ce sa tribina!
BUTTON_REPORTCitiraj1 click to like this post
Post 31 jan 2020, 17:56
Eh ovako da napisem svoje vidjenje.
1. Mi nemamo vlasnika, ovi kinezi postoje kao Bakirov Al Shiddi i nemamo para, nismo i necemo ih imati.
2. Pustiti Stanojevica dzabe (yeblo ih 25milja) je idiotski potez i poklanjanje igraca.
3. Mi ne bi kupili Besimov ugovor da kosta 50km a kamoli 500.000.
4. Nece vise niko doci jer pokradose iz uprave ono malo sto klub zaradi.
5. Ni godinama nakon pocetka rada akademije omladinski pogon ne napreduje.
6. I ovo malo raje sto je ostalo otjerat ce sa tribina!
Ne morate ga vrijedjati sad. Mislim to radimo i mi. Dobar, dobar i odjednom ne valja.

Hocete li Asima?

@Rokoko87 zahvali se @irfo sto je fulio pa je u fokusu sad. Za dan-dva doci ces ti na red.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- prisonbreak
- Kontakt:
Izdajica hoce da ide, odmah je mentalno propo

Samo Ramovic

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- MocMahale444
Rama je slab, odigra jednu dobru pa 5 loših.prisonbreak je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:14Izdajica hoce da ide, odmah je mentalno propoigracki za mene je ok.
Samo Ramovic![]()
Mislim vama bi valjao i haubica B.S a kamoli Rama.
Sta sam to fulio?

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Kone polako ali sigurno prave ozbiljne korake unazad što se tice borbe za titulu, nakon odlaska Stanojevića izvjestan im je i odlazak Lazića, pa eno na sav glas kukaju kako tri sedmice do početka lige nemaju zadnjeg veznog, kako nemaju kompletiran tim na nekoliko pozicija, ako se na to doda još i loša atmosfera u i oko kluba, podjele, jako loš odrađen prelazni rok, smjena trenera, odnos vlasnika i njegovo finansiranje kluba, sve neke kockice koje ce do kraja uticati i na formu, raspoloženje, i na sve ostalo, pa nedo bog ako budu imali više od tri kartonirana ili povrijeđena igraca u isto vrijeme, donji su u svakom smislu, a tek derbi

MIHAJLOVIĆ !
**** njih, nismo ni mi u boljoj poziciji sto se tice nekih stvari. Isto dusmana imamo koji jedva cekaju kiks i bilo sta da se uhvate za to pa da popljuju sve zivo. Jucer prica eto Bekrica, danas Bekric dogovori sve sa Slobodom. Mi se trebamo skupiti, dobro naraditi i uzeti titulu aBd pa u iducu sezonu uci jaci i pametniji