G.Z.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zar jesam

Dje je to preso?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kod nas nije sigurno 
Reko si do petka Irfonii

Reko si do petka Irfonii
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kojeg petka?

E znao sam da ces to napisati

Mozes u politicare, ne preuzimas odgovornost kao ni oni

Umjesto da ste sretni sto sam na celu kluba.... 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
U SE I U SVOJE KLJUSE!
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
AMAR AMAR OSIM OSIM!
@irfo trese ti se stolica
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
AMAR AMAR OSIM OSIM!
@irfo trese ti se stolica

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- MocMahale444
Hoces li da organizujemo proteste ispred prostorija kluba ili sta?

Treba neke poteze ostaviti skrivene, da se iznenadi 

- lijevapolutka
- Kontakt:
Radmilo87 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:20Kone polako ali sigurno prave ozbiljne korake unazad što se tice borbe za titulu, nakon odlaska Stanojevića izvjestan im je i odlazak Lazića, pa eno na sav glas kukaju kako tri sedmice do početka lige nemaju zadnjeg veznog, kako nemaju kompletiran tim na nekoliko pozicija, ako se na to doda još i loša atmosfera u i oko kluba, podjele, jako loš odrađen prelazni rok, smjena trenera, odnos vlasnika i njegovo finansiranje kluba, sve neke kockice koje ce do kraja uticati i na formu, raspoloženje, i na sve ostalo, pa nedo bog ako budu imali više od tri kartonirana ili povrijeđena igraca u isto vrijeme, donji su u svakom smislu, a tek derbi![]()
![]()
Pidro se vraća

moSa ljoŽe
Hairli puleni stigli u Istanbul.
Izgleda da ne primjećuju moju slabu aktivnost ovdje.

Nije ovo FM (a ne jam) ljudine

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- mohikanac12
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/srdacan-do ... koj/350039
Ja sam šokiran da su nam "prijatelji foruma" fulili sa informacijom. Rekoše da nam se priključuje, treba vratiti Đelu, Gredu, Mešu.
Kako ovo?
Ja sam šokiran da su nam "prijatelji foruma" fulili sa informacijom. Rekoše da nam se priključuje, treba vratiti Đelu, Gredu, Mešu.
Kako ovo?
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Dje nas pulen Hajdarevic na tom doceku?mohikanac12 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:24https://sportsport.ba/fudbal/srdacan-do ... koj/350039
Kako ovo?
Hajdare, Hajdare

- mohikanac12
- Kontakt:
Realno, duplo bolje ste odradili prelazni rok, plus ja koliko znam dolaze vam dva kapitalca. Bez ikakve zafrkancije, mi nemamo para da pratimo vas ili sisoju u ponudama.
Valjda budemo bar konkurentni sa ovim što imamo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Pometi se ti s temeGangEvil je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:26E nek je kod tebe odlicno stanje u pm...."jako odlican" odradjen prelazni rok....Popusis 4 igraca iz prvih 11 i seres drugom kako je njemu losa atmosfera u i oko kluba...prvo pometi ispred svoje avlije....Radmilo87 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:20Kone polako ali sigurno prave ozbiljne korake unazad što se tice borbe za titulu, nakon odlaska Stanojevića izvjestan im je i odlazak Lazića, pa eno na sav glas kukaju kako tri sedmice do početka lige nemaju zadnjeg veznog, kako nemaju kompletiran tim na nekoliko pozicija, ako se na to doda još i loša atmosfera u i oko kluba, podjele, jako loš odrađen prelazni rok, smjena trenera, odnos vlasnika i njegovo finansiranje kluba, sve neke kockice koje ce do kraja uticati i na formu, raspoloženje, i na sve ostalo, pa nedo bog ako budu imali više od tri kartonirana ili povrijeđena igraca u isto vrijeme, donji su u svakom smislu, a tek derbi![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA