Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ozil standardno odličan, imao jednu asistenciju i na njemu penal bio..amerosm je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi, posto nisam gledao utakmicu moze li mi neko reci kakav je bio Oezil. Hvala unaprijed. Bit ce tesko Mourihnu kada se vrati Kaka.
Diviš mu se za to? Piiiih.miky_hz je napisao/la:divim se Mourinhu kako se sjetio ovo za kartonerespect totalni,nije ono nikakva glupost oko drugih zutih ono je uredjeno sa razlogom jel se zuti kartoni prenose u osminu finala,ovako su se i jedan i drugi rijesili toga...i onako bi iduce kolo vjerovatno odmarali jel su prosli,ovako ce i odmarati a i ocistiti kartone...svaka cast covjek do savrsenstva dovodi neke ideje koje vidim pola nije skontalo jel se misli da je ono slucajno i da su namjerno peglali izvodjenje
bože ovi komentatori mrze Real Madriddefender je napisao/la:Highlights: Ajax Amsterdam 0-4 Real Madrid
http://video.yahoo.com/watch/8594660/23169325
Ko nije gledo
ja volim barselonu,sto znaci da mi real nije simpatican.niko ne moze pobiti cinjenicu da je real veliki klub,ali ono sinoc,je ravno dnu.ponjeli su se kraljevski nema sta,jadno da jadnije ne moze biti.EdinTM87 je napisao/la:Hahhahahah, Mou je stvarno car !![]()
Al' niko ne spominje kaznu koju cemo dobiti, nije UEFA glupa, a sjetimo se prije nekoliko sezona kako su Veliki Juninho i Cris ocistili kartone
Al' dobro za nas su to sitne pare![]()
A kralju čistka kartona.. Ne smijemo dopustit da bude propusta u osmini finalabarbarez je napisao/la:ja volim barselonu,sto znaci da mi real nije simpatican.niko ne moze pobiti cinjenicu da je real veliki klub,ali ono sinoc,je ravno dnu.ponjeli su se kraljevski nema sta,jadno da jadnije ne moze biti.EdinTM87 je napisao/la:Hahhahahah, Mou je stvarno car !![]()
Al' niko ne spominje kaznu koju cemo dobiti, nije UEFA glupa, a sjetimo se prije nekoliko sezona kako su Veliki Juninho i Cris ocistili kartone
Al' dobro za nas su to sitne pare![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.