Naravno da bi bio sretan da dodje, ali ga vala necu ni zaliti samo zbog tog odugovlacenjaNapapijri je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:14Pa mi smo spremni i sada da dodje, ali navodno je dobio priblizne uslove, pa je i logicno sto ne zeli da navlaci gnjev.alacious je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:12Ko ga yebe, razvukao kao da je ronaldoSedrenikHz je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:10Zakarić kod kona 90%, oko cifre pricaju, ali trebalo bi se to zsvrsiti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Joj matere mi ako ne potpise raja ce mi na vrata dolazitiRajaBa1983 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:19majmune ako ne bude dosao sutra ne pricamo vise jel okGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:16Ko ga yebe
@fanatikk pa hebem mu majku jesi gluh,TSS je nas sutra![]()
![]()
Vjeruj meni,znas da sam i sa Jukicem ubo,a isti lik mi je rekao tako da..![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
ajdohordas
- Kontakt:
Da znas da hoce eto hahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:23Joj matere mi ako ne potpise raja ce mi na vrata dolazitiRajaBa1983 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:19majmune ako ne bude dosao sutra ne pricamo vise jel okGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:16Ko ga yebe
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao sigurnost, ostavi nam kucnu adresu u pp da znamo 100% da ce potpisati ?ajdohordas je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:25Da znas da hoce eto hahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:23Joj matere mi ako ne potpise raja ce mi na vrata dolazitiRajaBa1983 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:19
majmune ako ne bude dosao sutra ne pricamo vise jel ok![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ti mog Bizzija saljemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:23Joj matere mi ako ne potpise raja ce mi na vrata dolazitiRajaBa1983 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:19majmune ako ne bude dosao sutra ne pricamo vise jel okGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:16Ko ga yebe
![]()
![]()
![]()
![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ahhahahahhaha koliko ljudi u pm
Bez zajebancije sada,ja mogu najebati ako ne potpise
Tino ne zajebavaj se inace cu ti mater **** ko i oni meni
@Vanja8 a jest sladak dusa mala,bas voli da pojede mesa i oglaba kosti
@Vanja8 a jest sladak dusa mala,bas voli da pojede mesa i oglaba kosti
Kad sam reko za svena ima mjesec dana. 
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- RajaBa1983
- Kontakt:
gdje zivis da znam onako gospodineGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:27Ahhahahahhaha koliko ljudi u pm
@Vanja8 a jest sladak dusa mala,bas voli da pojede mesa i oglaba kosti![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Jos da mu vidis rodoslov ne bi tri dana iz kuce izlazio ili kidnapuj TSS da potpise...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:27Ahhahahahhaha koliko ljudi u pm
Ma belgijski ovcar,cvaknuta rasa nacisto...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 31 jan 2020, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Eto nama ko krivo ako dodje neki dobar igrac. Ja znam da smo mi pitari šifre i da ako si pravi navijac ne mozes 30 dozivit a normalan da ostanes. Al ovdje ima bas bolesnih.
Tino možda i dođe, ali Sven i Sušić to je već previše...nemamo za trojicu love...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zivim u Parizu na Ajfelovom tornju 
Ljudi ce krenuti davat pare da me se ubije ako ne potpise hahahahahahahaha
- RajaBa1983
- Kontakt:
i tino je igrao u belgiji mozda se znaoVanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:30Jos da mu vidis rodoslov ne bi tri dana iz kuce izlazio ili kidnapuj TSS da potpise...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:27Ahhahahahhaha koliko ljudi u pm
![]()
Ma Belgijski ovcar,cvaknuta rasa nacisto...![]()
![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Fina rasa,kad ga 5 minuta zatvoris u prostoriju i pustis poludi ko ljudi u jagomiruVanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:30Jos da mu vidis rodoslov ne bi tri dana iz kuce izlazio ili kidnapuj TSS da potpise...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:27Ahhahahahhaha koliko ljudi u pm
![]()
Ma belgijski ovcar,cvaknuta rasa nacisto...![]()
![]()
Tino brate morat cu te kidnapovati..Dobro vozim neces se puno izudarat u gepeku,moras nam biti spreman za nedjelju
aha. otkrili smo te SafeteGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:33Zivim u Parizu na Ajfelovom tornju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E Bizzija cu držati zatvorena tri dana , ne potpise li Tino pravac kod tebe...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:35Fina rasa,kad ga 5 minuta zatvoris u prostoriju i pustis poludi ko ljudi u jagomiruVanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:30Jos da mu vidis rodoslov ne bi tri dana iz kuce izlazio ili kidnapuj TSS da potpise...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:27Ahhahahahhaha koliko ljudi u pm
![]()
Ma belgijski ovcar,cvaknuta rasa nacisto...![]()
![]()
![]()
Tino brate morat cu te kidnapovati..Dobro vozim neces se puno izudarat u gepeku,moras nam biti spreman za nedjelju![]()
**** majku jesmo kreteni. Večeras i što sam mislio zaspat, kako ću sad. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
S voleja na volejDenchi je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:36aha. otkrili smo te SafeteGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:33Zivim u Parizu na Ajfelovom tornju
Ljudi ce krenuti davat pare da me se ubije ako ne potpise hahahahahahahaha![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A u pm..Denchi je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:36aha. otkrili smo te SafeteGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:33Zivim u Parizu na Ajfelovom tornju
Ljudi ce krenuti davat pare da me se ubije ako ne potpise hahahahahahahaha![]()
![]()
Ili da bjezim iz drzave ili kidnapujem Tina?
Ma bolje ovo drugo,em sto me nece niko ubiti em ce biti nas igrac
Ako ne bude htio potpisati ugovor preko 6 mjeseci necu biti pazljiv pri voznji
- ElCartel11
- Kontakt:
Hoce li ko reci napacenoj braci, da je ovo samo sala 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: alacious, KarlMarx, Lokomotifa, NazorUso, OzmoodPinglewood i 34 gosta.