PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Drhtimo ko celavi konobar kad mu dodju zulU ratnici u kaHvanu 
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Đe onaj Salihaga sto nam najavi bombardovanje sa šugavice...
Rekoh, sad ce nas složiti najmoderniji projektili...
Kad ono dodjose sve 'naki rodjeni prije Konfućija...
Rekoh, sad ce nas složiti najmoderniji projektili...
Kad ono dodjose sve 'naki rodjeni prije Konfućija...
-
Convicts1988
- Kontakt:
ŠOKANTNO 

..bo vam on kosti dosadne.
- svrakino1921
- Kontakt:
Hairli smo sletili
Sad uigravanje

Sad uigravanje
Boga mi , drago mi je ...
Sa onolikim starkeljama , vrlo rizicno putovanje...
Javni nam koliko ih je prespavalo u stacionaru....
- svrakino1921
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
Šefe, nayebali smo. Nije nam ovo dovoljno a više niko ne dolazi.
Valjda možemo opet bar vijetnamce natamburat.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Mi prodali coravog igraca a skretnica ne moze svoju najvecu zvijezdu nikom uvaliti 
Čelik i Sloboda tačno brukaju ligu. I ovako nam je liga srozana, ali ova dugogodišnja mijenjana kompletne ekipe od polusezone do polusezone uz besplatno odigrane utakmicd tih igrača su dno dna i onda se čudimo što niko neće da dođe. Možda bi ljudi i došli za manje kad bi znali da bi bili isplaćeni, a ne ovako ni marke dobiju. Ovi Turci su neki teški kriminalci i mesetari, fakat dno dna.
I u vas su kasnile plate pa i igraci vam nisu htjeli ici na pripreme jel tako bilo?Beton je napisao/la: ↑31 jan 2020, 22:43Čelik i Sloboda tačno brukaju ligu. I ovako nam je liga srozana, ali ova dugogodišnja mijenjana kompletne ekipe od polusezone do polusezone uz besplatno odigrane utakmicd tih igrača su dno dna i onda se čudimo što niko neće da dođe. Možda bi ljudi i došli za manje kad bi znali da bi bili isplaćeni, a ne ovako ni marke dobiju. Ovi Turci su neki teški kriminalci i mesetari, fakat dno dna.
TheIvicnjak je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:23Mi prodali coravog igraca a skretnica ne moze svoju najvecu zvijezdu nikom uvaliti![]()
Sutra ce ti doci penzija,komisija rekla ne treba da dolazi,citamo i mi forum...
Jeste, ali kasniti i ne dobiti ih nikako nije isto. Vas svi redom tuzavaju jer im kasne po pet godina.almir2018 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 22:49I u vas su kasnile plate pa i igraci vam nisu htjeli ici na pripreme jel tako bilo?Beton je napisao/la: ↑31 jan 2020, 22:43Čelik i Sloboda tačno brukaju ligu. I ovako nam je liga srozana, ali ova dugogodišnja mijenjana kompletne ekipe od polusezone do polusezone uz besplatno odigrane utakmicd tih igrača su dno dna i onda se čudimo što niko neće da dođe. Možda bi ljudi i došli za manje kad bi znali da bi bili isplaćeni, a ne ovako ni marke dobiju. Ovi Turci su neki teški kriminalci i mesetari, fakat dno dna.
- MocMahale444
Na rukeBeton je napisao/la: ↑31 jan 2020, 22:43Čelik i Sloboda tačno brukaju ligu. I ovako nam je liga srozana, ali ova dugogodišnja mijenjana kompletne ekipe od polusezone do polusezone uz besplatno odigrane utakmicd tih igrača su dno dna i onda se čudimo što niko neće da dođe. Možda bi ljudi i došli za manje kad bi znali da bi bili isplaćeni, a ne ovako ni marke dobiju. Ovi Turci su neki teški kriminalci i mesetari, fakat dno dna.
Trebaju ih nogirati Zenicani.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Beduin
- Kontakt:
Hajmo mi kolektivmo u Tursku na pripreme, a sto nam igraci nakon 4 mjeseca ce primiti 1 i po platu, ko ih j3be. Imace lijepe fotke iz Antalije. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Look who's coming to skupština

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PLATE LJUDI 1000 MARAKA DA BI GLEDALI U STUBOVE.OVO SAMO U BOSNI IMA
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Haj mrs odavde!VLADA129 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 03:01
PLATE LJUDI 1000 MARAKA DA BI GLEDALI U STUBOVE.OVO SAMO U BOSNI IMA.PA KO JOŠ NATKRIVA TRIBINE NA OVAJ NAĆIN.STVARNO MI SMO ZEMLJA BROJ JEDAN U BUDALAŠTINAMA
.KOLIKO GOD DA JE SKUPLJA VARIJANTA SAMONOSIVE KROVNE KONSTRUKCIJE TREBALA SE RADIT TAKO ILI NIKAKO.PARE PROBLEM NISU JER OVO JE FINANSIRAO NS BIH TO JEST UEFA.KO JE OPET ĆVAKNO REPA NAŠA POSLA
.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.