FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Idite potpisite peticiju da im odmah daju titulu onda
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovako je bilo isto i za Oremuša, samo polahko
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Vidi mu avatara hahahahhaha
Isto ko glava Bogicevica kod @Virtu4l
Isto ko glava Bogicevica kod @Virtu4l

Virtinih ruku djelo ponovo 

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- mohikanac12
- Kontakt:
Divi ga.

Nisam ja kriv što ste se ti i @Irfo ofirali po temi, najavljivali sve i svašta. Ja sam pogodio da niko neće doći.

Napadnite @Irfu, zagorcajte mu funkciju.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
- Kontakt:
Šta ste se uzj.ebali za Sušića, nek dođe i on će idući derbi napustit teren pognute glave.
Sto pricas u mnozini jedino se @KANA uzyebaoPlavamamba je napisao/la: ↑01 feb 2020, 10:36Šta ste se uzj.ebali za Sušića, nek dođe i on će idući derbi napustit teren pognute glave.

-
- Kontakt:
A ti begi nisi?LjoZee je napisao/la: ↑01 feb 2020, 10:39Sto pricas u mnozini jedino se @KANA uzyebaoPlavamamba je napisao/la: ↑01 feb 2020, 10:36Šta ste se uzj.ebali za Sušića, nek dođe i on će idući derbi napustit teren pognute glave.![]()
Morate shvatiti da nama nisu problem ni komšije, ni Zrinjski niti bilo koja ekipa u vrhu bez obzira na rostere, nama su, prvenstveno, problem ove manje utakmice i samo iz tog razloga nismo završili polusezonu prvi na tabeli.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sto da se uzyebem?Plavamamba je napisao/la: ↑01 feb 2020, 10:40A ti begi nisi?LjoZee je napisao/la: ↑01 feb 2020, 10:39Sto pricas u mnozinie jedino se @KANA uzyebaoPlavamamba je napisao/la: ↑01 feb 2020, 10:36Šta ste se uzj.ebali za Sušića, nek dođe i on će idući derbi napustit teren pognute glave.![]()
Mi imamo Stilica, oni Susica, a Zrinjski za nase uslove odlicnog Bilbiju. Nisu oni doveli Susica, a mi imamo samo Mujezinovica ili slicno.
Da je gdje nafatati dobro desno krilo i ako moze neki rezervni napadac i polako. Prvih 5 ekipa su jake ekipe. Nije samo jedna prijetnja vec ih ima 4.
Susic je za nase lige svemirski brod, nek prica ko sta hoce. Samo je pitanje u kakvom je stanju i hoce li im situacija biti kao nama sa Erminom ili kao nama sa Stilicem. Dodatni plus kod dovodjenja takvih igraca je i privlacenje publike, pozitivna atmosfera i sve ostalo pozitivno.
Dovodjenje Susica ne znaci da ce oni osvojiti titulu odmah niti da su je osvojili. Imamo i mi Stilica, Zrinjski, Borac, svi imaju kvalitetne igrace i jednog koji odskace. Podrzati ekipu do kraja, oni moraju dati sve od sebe i to je jedini pravi recept
Dovodjenje Susica ne znaci da ce oni osvojiti titulu odmah niti da su je osvojili. Imamo i mi Stilica, Zrinjski, Borac, svi imaju kvalitetne igrace i jednog koji odskace. Podrzati ekipu do kraja, oni moraju dati sve od sebe i to je jedini pravi recept
Ako ga 30 milja placaju + stan + bonusi kao sto pricaju , njima svaka cast
Mi imamo Stilica, oni Susica, Zrinjski Bilbiju, Borac Vranjesa i Tuzla Ubiparipa. Svaka ekipa ima jednog bas, bas jakog igraca za nase uslove. Generalno ovo je dobro za ligu. Nek su oni zdravo. Makar ce se sta kvalitetno vidjeti.
-
- Kontakt:
Džaba im Sušić, kad ne znaju šta Gospodar Familije sprema....

Imamo mi i Ermina Zeca. Ne treba zaboraviti kakva je on klasa i treba doviti svaki dan da bude zdrav i spreman za proljece 

-
- Kontakt:
Sada je igrac nivoa Zakarica pod moranje, konkurencija se pojacala Tuzla, Borac, Zrinjski, sarajebo. Liga je ove sezone izjednacena, nama daje prednost sto imamo Osima 

-
- Kontakt:
Sta ako se dove ne uslise, sta cemo onda, nadam se da razmisljaju o rezervnom napadacu, jer Zajmovic ne moze dostojno zamjeniti ni Lendrica ni Zeca.
Gledati u nebo i nadati se zdravom Zecu je amaterski, moraju pronaci neku kvalitetnu alternativu Lendricu i dovesti kvalitetno krilo.
Polako odbrojavamo dane do prve utakmice, nadam se da nece cekati do zadnjeg trenutka.
Nama je realno maksimalni domet izlazak u Evropu, iako imamo extra sredinu terena, odbrana ce nam po prvi put igrati zajedno, a napadacki smo poprilicno deficitarni.
Ne upratih da se nesto za sada Borac pojacao, ali oni imaju svakako jaku ekipu. Uhvatili su dobar zalet sreca prekinu ih pauza. Nece valjda se opet zaletiti. 

- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Kakva je ovo euforija narode, treba im odmah dati titulu.. Onaj jedan duplu najavljuje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.