Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Grand Slam
eto jedan..jolicnikola je napisao/la: ↑25 jan 2020, 03:40idi u k***c, ode i moja nova omiljena Pliškova, koji sam ja luzer, izgleda da ništa ni od nje, ko sa Sisarom![]()
cuj necemo se prepucavat a nazva me kretencinom haha
-
- Kontakt:
može li mod da obriše one babine postove, prepo me se baš ko pravi babo

Strašan tenis.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Igra fino ova Keninova. Jos samo kad bi i u nastavku karijere ovako haha
evo poteralo me u cenifu od straha:-)jolicnikola je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:32može li mod da obriše one babine postove, prepo me se baš ko pravi babo
hajd razguli ba, ne znam ko je koga prvi citirao.
ne znam ko ljudima kvari temu.
Allahimanet!
Isto.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:24Pobjednik i pobjednica nekog slama zarade istu svotu novca?Virtu4l je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:16Najtužnije od svega je to što one dobijaju isto novca kao muškarci. Često pričamo koliko je velika trojka doprinijela tenisu i globalnoj popularizaciji tog sporta, što govori i rapidan skok nagrada na turnirima, gdje je ženski tenis samo kolateralna šteta tog uspjeha.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
u****a se Muga, a Kenin igra baš sjajno, zaslužila je da osvoji prvi GS, trebali smo cjeniti njene igračke ne možda kvalitete, al borbenost, al ipak je ovo ženski tenis
KAKO IGRA KENIN HLJEB TE ****, JE LI VAS STID PLJUVATI OVO 

Joj sta joj radi haha
Odgledaš finala na 4 slema i dosta, ovako ko ja.

Ko da je koga briga hoćel ovako i u nastavku karijere, ako neće ona hoće neka druga.
Al dobar tenis nema šta, pucačina prava.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma tako i radim, al eto bilo bi fino da se razviju neka rivalstva i kod zena odmah bi i ova finala bilo interesantnije gledat

muguruza 

Al je raznese jbt, strašna je ova mala 

Posljednji gem je ogledalo ženskog tenisa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E i ova Muguruza je u ovih par gemova sto sam pogledao napravila toliko cistih gresaka da nije ni bilo sanse da ne izgubi.
Nije mi zao da nisam ovo gledao od pocetka
Nije mi zao da nisam ovo gledao od pocetka

⚽FK Garaže⚽
-
- Kontakt:
ajoj usrala se Muguruza, a Kenin osvaja GS koja je isti k***c ko Barty il Kvitova
, a rasturila je rivalku ko da je odigrala 10 finala, a ovo ste gledali sad i nikad više, čeka se sutrašnje finale i to oćel Thiem konačno srušiti Novaka, a Effi žao mi je, nećeš se pojaviti još neko vrijeme, nastavak u revijalnom tonu
edit: a za mene pravo veselje će biti kad Pliškova jednom osvoji taj j****i GS i kad se Sisulja vrati i održi formu što je duže moguće

edit: a za mene pravo veselje će biti kad Pliškova jednom osvoji taj j****i GS i kad se Sisulja vrati i održi formu što je duže moguće
Zao mi Mugure, al svaka cast maloj dugo nisam vidio ovaki da je neko borac veliki i osjecaj u rukama.
Stvarno zasluzeno, veliko osvjezenje. I ne se.rite mala je bombonica, mlada svjeza puna energije.
Stvarno zasluzeno, veliko osvjezenje. I ne se.rite mala je bombonica, mlada svjeza puna energije.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
- Kontakt:
favoritkinje razočarale na AO, od Sisare, preko Serene, Osake, Pliškove itd, pa do Barty i Halep, a za Mugu se nije očekivalo da uopšte dođe i do finala, tako da je za nju i ovo uspjeh, a za Kenin najveći uspjeh u karijeri i ona će ovo pamtiti do kraja života i ona ulazi u vječno društvo osvajača GS, vjerovatno u društvo Ostapenko, Majoli itd., koje se brzo zaboravljaju ako one ne naprave nešto do kraja karijere, al nikad se ne zna, ovo može da bude poticaj ka novim titulama, a možda i za no 1, al jbg ženski tenis je to, u svakom slučaju, sa curama se vidimo na RG, a sutra da vidimo oćel Thiem skinuti Novaka, mada ne vjerujem, al da mu držmo fige da uspije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.