FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
uvijek je bolja opcija pratiti mlade igrace i uloziti u njih u samom startu njihovih karijera, da su kupili Dembelea za sicu iz Rennesa, i ako nije mogao igrati za nas, posudis ga u Dortmund na 2 sezone, al placas sve troskove za njega, ne gubis kasnije 120mil u slucaju da se njegov potencijal ne ostvari.
Olmu imas priliku dovesti za 20ak do 30ak miliona, covjek koji je ponikao u tvom klubu, pokriva pozicije koje ti vec sada skripe i bit ce jos gore kako Messi stari, al ne, ti ces ga vjerovatno gledati kad bude kostao 120miliona.
Ovaj mali je dobar talenat sto se da vidjeti iz ogromnog broja kompilacija na internetu, ali meni je pouzdaniji izvor sto 90% navijaca portugalske lige i brage specificno govori da je momak zvijer, nevjerovatno inteligentan, odlican tehnicki i fizicki, da ima kreatorske sposobnosti kao najbolji igraci koji su izlazili iz portugalske lige, ali isto tako kazu da trenutno nije spreman za prvu ekipu Barcelone, al da bi do kraja sezone to mogao biti i da jedva cekaju da ga gledaju kad je okruzen igracima koji su podjednako dobri kao on i vecina koji su bolji od njega.
Ovo je odlican transfer za buducnost i zivot poslije Messija, ima tu par odlicnih igraca i u La Masiji koji trebaju doci, uz potencijal Ansu-a i Dembelea, bar ce nam mrvicu laksi put biti kad Messi prestane igrati.
Olmu imas priliku dovesti za 20ak do 30ak miliona, covjek koji je ponikao u tvom klubu, pokriva pozicije koje ti vec sada skripe i bit ce jos gore kako Messi stari, al ne, ti ces ga vjerovatno gledati kad bude kostao 120miliona.
Ovaj mali je dobar talenat sto se da vidjeti iz ogromnog broja kompilacija na internetu, ali meni je pouzdaniji izvor sto 90% navijaca portugalske lige i brage specificno govori da je momak zvijer, nevjerovatno inteligentan, odlican tehnicki i fizicki, da ima kreatorske sposobnosti kao najbolji igraci koji su izlazili iz portugalske lige, ali isto tako kazu da trenutno nije spreman za prvu ekipu Barcelone, al da bi do kraja sezone to mogao biti i da jedva cekaju da ga gledaju kad je okruzen igracima koji su podjednako dobri kao on i vecina koji su bolji od njega.
Ovo je odlican transfer za buducnost i zivot poslije Messija, ima tu par odlicnih igraca i u La Masiji koji trebaju doci, uz potencijal Ansu-a i Dembelea, bar ce nam mrvicu laksi put biti kad Messi prestane igrati.
Dembele ima potencijal da prestigne Vermalena po broju povreda u karijeri, ja od tog igraca vise nikakva ocekivanja nemam.Taj ce do aprila najkasnije opet biti u bolnici.
Osman i Coutinho su specificni slucajevi i nisu bas za poredjenja. Vise su panicne nego promisljene kupovine. Osman bi prije prodaje Neymara kostao barem duplo manje i tu je najvise greska uprave sto nisu vjerovali da ce Neymar otici cak i kad je kompletna svlacionica saznala. Uostalom dovedeni su kod trenera pod kojim su rijetki napredovali i koji je najbolji period imao bez spomenutog dvojca.
Ne govorim ja samo o 100+ miliona pojacanjima, nego i o ostalim. Zar nije bolje dovesti Arthura, kao jednog od najboljih igraca brazilske lige, nego 3-4 sumnjiva potencijala za 10ak miliona.
Ova uprava se nije dokazala kao pretjerano uspjesna sa transferima (od posljednjih izbora) i radije bih da kesiraju 100+ miliona na Griezmanne ovog svijeta, nego ovakve kao sto je ovaj malac iz Brage.
Ne govorim ja samo o 100+ miliona pojacanjima, nego i o ostalim. Zar nije bolje dovesti Arthura, kao jednog od najboljih igraca brazilske lige, nego 3-4 sumnjiva potencijala za 10ak miliona.
Ova uprava se nije dokazala kao pretjerano uspjesna sa transferima (od posljednjih izbora) i radije bih da kesiraju 100+ miliona na Griezmanne ovog svijeta, nego ovakve kao sto je ovaj malac iz Brage.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
mene nervira samo sto se stoper desni ne gleda, pique ocajan 3god i na pojedine momente izgleda pristojno, oni ni da pokusaju dovesti upamecana il tako nekog, sad moraju iskesirati i za upemecana i za lautara na ljeto, a imaju coutinha i umtitija za prodati, uz rakitica i vidala.. Al ajd, sta bilo, samo da se stoper novi dovede i da se rijese bekovi.
Mi smo sada u situaciji kao Pep u prvoj sezoni za Cityem
Samo što će vam Messija opet doći za xxy godina...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Atletico ima jedan najgorih napada u ligi,
U 22 utakmice su dali 22 gola, ali su zato nama utrpali 3 komada...
Nema vise sta pisati kako ce ova ekipa izgledati lose kad messi ode... ova ekipa je vec sada veoma losa... od kraja prosle sezone mi gubimo svaku malo jacu utakmicu...
Liverpool, Valencia u kupu, Real nas je nadigrao u ligi, Atletico u kupu, Valencia opet neki dan....itd, itd
Nema vise sta pisati kako ce ova ekipa izgledati lose kad messi ode... ova ekipa je vec sada veoma losa... od kraja prosle sezone mi gubimo svaku malo jacu utakmicu...
Liverpool, Valencia u kupu, Real nas je nadigrao u ligi, Atletico u kupu, Valencia opet neki dan....itd, itd
Citam Mina izjavio i dalje prati klub, obozava, takvi igraci i trebaju, nikad mu nije ni data prava sansa. Iako mozda nije za nas, yebes mi sve ako nije bar bara-bara s Piqueom zadnju godinu.Furymaker je napisao/la: ↑01 feb 2020, 13:01mene nervira samo sto se stoper desni ne gleda, pique ocajan 3god i na pojedine momente izgleda pristojno, oni ni da pokusaju dovesti upamecana il tako nekog, sad moraju iskesirati i za upemecana i za lautara na ljeto, a imaju coutinha i umtitija za prodati, uz rakitica i vidala.. Al ajd, sta bilo, samo da se stoper novi dovede i da se rijese bekovi.
27.10.2020
- ElCartel11
- Kontakt:
Bez Messija smo na nivou današnjeg Milana ili Uniteda prosto. I ne vidim nacin da izbjegnemo taj scenarij, jer ova uprava sve radi da nas dovede na taj nivo.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 19:02Atletico ima jedan najgorih napada u ligi,
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Alba - Rakitic , Busquets, De Jong - Messi, Griezmann y Ansu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
trincao zabi gol protiv sportinga, natrcao na loptu i bez problema je pospremio u mrezu
no u pocetku akcije je licio na messija, kretnjom i pasom
no u pocetku akcije je licio na messija, kretnjom i pasom
Ma nije samo to. Messi i kad igra, ne trčiElCartel11 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 10:52Bez Messija smo na nivou današnjeg Milana ili Uniteda prosto. I ne vidim nacin da izbjegnemo taj scenarij, jer ova uprava sve radi da nas dovede na taj nivo.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 19:02Atletico ima jedan najgorih napada u ligi,

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Kako smijesan vezni red. Busquets i Rakitic su ogavni.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Koliko je samo Messi neubitačan ove sezone. 3-5 šansi u prosjeku dok ne zabije
-
- Kontakt:
Setien je bruka od trenera.
MES QUE UN CLUB!
ja mislim da će barca pobijediti levante 

-
- Kontakt:
Kakva lopta babuke, opet vuce ovu bruku od ekipe.
MES QUE UN CLUB!
Kakav pas.
Konacno Ansu.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
O yebote dan

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Nek je i ovo dijete proigralo.
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.