FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Sretno mu nisam ni ocekivao Zakarica poslije one epizode kad je zelio u partizan.
Desava se
Desava se
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sasvim očekivano za Zakarića, on je svoj obraz pokazao onda kada je prešao u Partizan, mislim prije svega na svu tu sapunicu, njegove izjave, menadžera i cilju frku koju su digli samo da bi otišao, što se mene tiče nikada više u klub pa makar kumio i molio ispred kapije, do ljeta ce on slobodan igrac biti, pazite šta vam kažem, takav mentalitet čitaj firaunski
MIHAJLOVIĆ !
-
Plavamamba
- Kontakt:
Nek mu je sretno, idemo dalje. Sad bi trebali Pecu zaganjat.
Zadnja izmjena: Plavamamba, dana/u 01 feb 2020, 14:20, ukupno mijenjano 3 puta.
Da li postoji dobro desno krilo da dodje yebem ti krilo da ti yebem
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nek je i to završilo, ko je sljedeća meta?
Dokle je 80 godina mlađi Ćiro ped.er iz Zenice?
Dokle je 80 godina mlađi Ćiro ped.er iz Zenice?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
On dok iskopa papire proci ce pripreme. Tad ni ne treba dolaziti vala. Izgurat cemo i bez njega.
-
Plavamamba
- Kontakt:
Realno sad trenutno ni nema neko "zvučno" krilo da se dovede.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ma ne mora biti zvucno samo nek je dobro, solidno da moze pomoci. Cisto da ne moras Boju tu gurati ili Subasica pa da nam dijete izgori i sta si uradio nista.
@KANA ofula ti i za Zakarica. Samo se ti druzi sa @irfo i fino ces proci u zivotu.
@KANA ofula ti i za Zakarica. Samo se ti druzi sa @irfo i fino ces proci u zivotu.
koliko znam pokusavamo Fanima dovesti iz Mladosti, on i menadzer mu bi, al koci Mladost. pa se pokusavamo dogovoriti.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
to su napisali i za Jovanovica, pa na kraju ispade samo 6 mjeseci. Ne svidja mi se ovo sto cemo morati traziti nove igrace pred europu.LjoZee je napisao/la: ↑01 feb 2020, 14:42https://fkzeljeznicar.ba/foto-frane-iki ... car/40303/
Frane do ljeta uz opciju produzenja
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
@TMovac cekaj prvo da odemo u Evropu
Samo da se momci kvalitetno pripreme i ako smo u mogućnosti da dovedemo krilo i napadaca, bilo bi još bolje. Ako ostane i ovako treba pružiti podršku momcima i vjerovati im. Neka ovakvih imena u našoj ligi, ne bi li digli malo kvalitet i posjetu.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- MocMahale444
TMovac je napisao/la: ↑01 feb 2020, 14:47to su napisali i za Jovanovica, pa na kraju ispade samo 6 mjeseci. Ne svidja mi se ovo sto cemo morati traziti nove igrace pred europu.LjoZee je napisao/la: ↑01 feb 2020, 14:42https://fkzeljeznicar.ba/foto-frane-iki ... car/40303/
Frane do ljeta uz opciju produzenja
Tako nam grah pao.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Postoje druze samo treba naci skauta nekog da imamo u klubu ne svi cekaju da dodje menadjer i da predlozi igraca.
Evo dva krila sigurno bolja od Zakarica ali treba neko da ih knontaktira a ne samo da se ceka...
Bar da se pitaju uslovi i jesu li zainteresirani
Alen Stevanovic i Ivan Pesic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.