FK Mladost DK
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: FK Mladost DK
2:2 završeno. Nekakav Nikola Marić dao gol. Ništa od Guzine, izgleda.
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Možda i bude nešto od ove ekipe, ali nemamo informacija ko je igrao u prvom, a ko u drugom poluvremenu. Isto tako i za Spartak.L' Imperator je napisao/la: ↑01 feb 2020, 15:252:2 završeno. Nekakav Nikola Marić dao gol. Ništa od Guzine, izgleda.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑01 feb 2020, 18:25Možda i bude nešto od ove ekipe, ali nemamo informacija ko je igrao u prvom, a ko u drugom poluvremenu. Isto tako i za Spartak.

Evo ti prva postava. Zabrinjava da su dva gola primili!
#samoRudar #zauvijek
Ma dobro prijateljske više i ne računam. Protiv Slobode će biti veselo. Ako prodjemo bez poraza bit ćemo na dobrom putu ka opastnaku. Mislim da imamo kvalitete. Jos da je neki konkretniji trener ne bih sumnjao niti sekunde.
- L' Imperator
- Kontakt:
Da je samo još Guzina došao, bilo bi odlično. I ovako nije loše. Napokon ćete imati solidnu klupu.
I ja sam mišljenja da je trener najslabija karika u ekipi, ali eto, valjda znaju šta rade. Poštujem Šolbu, bio mi je profesor, volio bih da uspije, ali sam nešto skeptičan.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:

Vjerovatno je ovo taj Nikola Marić. Prošle zime napravio zanimljiv transfer, iz Treće HNL otišao u Prvu Bugarsku (Lokomotiv Plovdiv) kod Brune Akrapovića. Tamo je bio samo pola godine kao i u Neretvancu iz Opuzena gdje je proveo proteklu polusezonu.
#samoRudar #zauvijek
Danas bio na stadionu. Osim pijeska predviđenog za teren ništa nisam vidio. Nadam se da ce posije završetak radova doći kod nas ako je vec istina da ce ista firma raditi. Ali nisam vise nesto optimista.
- L' Imperator
- Kontakt:

Ja ne znam u šta si gledao? Radovi su u završnoj fazi, ostalo je još samo VIP sektor srediti i mjesta za snimatelje!
#samoRudar #zauvijek
Vjerovatno sam gledao pogrešnu tribinu.L' Imperator je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:07
Ja ne znam u šta si gledao? Radovi su u završnoj fazi, ostalo je još samo VIP sektor srediti i mjesta za snimatelje!
Ako bude i približno ovome bit će ludilo. I brate mili ne znam čija je ideja bilo sranje u bojama stolica. Izgledala bi tribina 10x bolje da su samo crvene stolice.
Ako vec nećeš platiti nekome da fino osmisli dizajn. Pri tome ne mislim ispisivanje imena i ta sranja.
- Fareus1921
- Kontakt:
Meni,što se tiče dizajna oko stolica,najbolji ovaj "prošarani sistem" poput ovog mada je ovo teško izvodljivo na sjevernoj tribini jer nema veliki broj redova:

Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma znao sam ja da će ovako biti. Tri mjeseca ba rade web stranicu i još nije završena.

Što je najgore, ne osjećaju potrebu da se obrate navijačima bar nekim saopštenjem da kažu šta je problem ako već postoji neki problem. Ako je sve uredu, da onda kažu kad je početak radova itd..
Al' dobro je, bar saznate rezultat kad odigraju neku utakmicu, to ne mogu sakriti!
#samoRudar #zauvijek
- ASD
- Kontakt:
Veladžić. Nije loše.
- L' Imperator
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Ofanzivni vezni. Tu su negdje. Trebat će mu vremena da se vrati na pravi kolosjek kao i Hadžiću ali vjerujem da obojica i dalje mogu napredovati.
Rehabilitujemo ove sto su prerano osjetili eure. Mislim sve su mladi igraci i imaju puno toga za dokazati i pokazati a i ovo im je idealna prilika da vrate karijeru u zivot. Mala sredina gotovo da i nema pritiska. Doduse sad ga ima zbog ispadanja.
Btw mogli bi se uskoro fino obradovati. Ako dodje ovaj igrac onda opstanak ne dolazi u pitanje. Hah kakvu cemo ekipu imati.
Btw mogli bi se uskoro fino obradovati. Ako dodje ovaj igrac onda opstanak ne dolazi u pitanje. Hah kakvu cemo ekipu imati.
- L' Imperator
- Kontakt:
Sve je to super, ali Mladosti su bodovi potrebni na svakoj utakmici! Daj ba šta provjereno!
#samoRudar #zauvijek
- ASD
- Kontakt:
Ja iskreno mislim da su oni igrači već davno stasali za PL-a. Samo im fali nekog vremena da pronađu ritam.Wolffire je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:11Rehabilitujemo ove sto su prerano osjetili eure. Mislim sve su mladi igraci i imaju puno toga za dokazati i pokazati a i ovo im je idealna prilika da vrate karijeru u zivot. Mala sredina gotovo da i nema pritiska. Doduse sad ga ima zbog ispadanja.
Veladžić i Hadžić su koliko se sjećam već kao djeca zabijali za Sarajevo u premijer ligi.
Provjereno tipa Dedic za kacare kod Emeta ili sa fudbalksim zanjem hahaL' Imperator je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:17Sve je to super, ali Mladosti su bodovi potrebni na svakoj utakmici! Daj ba šta provjereno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.