like us images
Ove stubove odobrava samo onaj ko nikad nije bio na utakmici i susreo se sa istim
Mislis tebe miks navijaca Zelje i Mladosti?Fareus1921 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 17:03Ostavite se više Grbavice.To je stvar uprave i nas Željinih navijaća oko sutbova.Željina avlija.Ni ja kad idem u goste nekom ne govorim mu nista za njegov dom!
ponavljam, hoces li da ti nabrojim koliko pokrivenih tribina imamo u bih? ne treba mi mnogo
Zeljo je amaterski klub, rang prosjecnog seoskog kluba iz Evrope i svakako je veliki uspjeh da grade stadion bilo kakav.
Ovdje imaš nekoliko ljudi koji nisu napisali niti jedan pozitivan komentar za bilo šta. Znači, nema veze o čemu se radi oni su negativno nastrojeni. Takvi ljudi bolje da ne pišu ništaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2020, 17:43Kakvi debili pisu ovdje,tema rekonstrukcija stadiona i covjek napise ne komentarisete nas stadion
Ja sam presretan za zelju,nakon onakve rupe od stadiona do ovoga..I ovo je sasvim dobro,ali moglo se sacekati i uraditi vrhunski,i radi estetike a i radi ugodjaja gledatelja..
I da na kosevu se to uradi ja bi se protivio,bio bi sretan kao i za Grbavicu,ali i dalje bi se bunio..
Ili kad aBd u butmiru napravimo stadion,i da bude sa stubovima,bio bi jako razocaran..
Jednostavno shvatite da svi pisu dobronamjerne kritike,imas mozda 4,5 ljudi koji su iskompleksirani i oni su tuzni jer se grbavica izgradila,a mi nemamo stadiona..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.