Ovaj mu odgovara : "Pa napisi"
A on njemu: "Ma necu, neozbiljno je ovdje pisat"

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma nisam znao da su bas tako velika primanja kod Izeta,i na 15%,jer moze se vidjet da placa DZ a da kod nas igra da nabije formu jer ga svakako prodaju na ljeto.Samo mi je zasmetalo sto za njih je bilo ok da dodje svi, a vamo odma se ismijavaju ljudi kad iznesu misljenje a nisu stalni...Ne samo ja nego i drugi nekikerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 16:39Ma nema to veze jesi li novi ili stari. Ti prijatelju baljezgas nebuloze, mislim nemoj se ljutiti. Pa 15% Hajroviceve plate je 150.000 eura. Pa amar ce s tim parama dovesti 5 igraca boli glava.
Ja sam iskreno misljenja da ni Zukanovic ni Zakaric ni Cocalic ni sta ja znam nisu ni planirali vratiti se ovdje. Sto bi zuka igro za 5.000 eura kad moze uzeti 40.000eura u “tamo nekom” SPAL-u.
I ovo mi je cudno za Tinki vinkija, nisam mislio da mu je stalo da se ovdje **** po ovim njivama. Mozda je fakat grohno. Treba postovati ovaj potez gurbeta jer je ovo mozda potez u rangu dovodjenja Stilica.
Al nije to nista vazno jer cemo ih iskarati jos jednom za kraj sezone. Samo se nadam da cemo naci nacin da probijemo bunker ovih seljackih ekipa na Grbavici, to nam je 80% posla.![]()
Ne kazem ja mozda sam i ja nesto lose napisao,uvelicao,zajebao..StrikeWarzone je napisao/la: ↑01 feb 2020, 16:47Najjaci su ovi sto pisu "Kad bi vam napisao listu kontaktiranih igraca pali bi na guzicu"
A on njemu: "Ma necu, neozbiljno je ovdje pisat"![]()
![]()
![]()
Tako je,nagovori mu seStrikeWarzone je napisao/la: ↑01 feb 2020, 16:47Najjaci su ovi sto pisu "Kad bi vam napisao listu kontaktiranih igraca pali bi na guzicu"
A on njemu: "Ma necu, neozbiljno je ovdje pisat"![]()
![]()
![]()
Štilić stepena celzijusevih
Hahahahahhahahaha
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Google Adsense [Bot], mavi, Ramirez, ShojaStojan, voltron30 i 69 gostiju.