NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Spasi me Bože velikih forumskih moralizatora
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Spasi me Bože hrvatskih pokušaja novih riječi.Čuj moralizator 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Koji psihologi jebote te zivot, svi doktori nauka i neznam ti sta sve nisu. Kad u svijetu smrt nije bila najveci biznis?? I kad se nije profitiralo od smrti neke poznate osobe?? Sta se ovde odkriva neka topla voda, svak do sad sto je umro to je bio biznis, sad je nesto drugacije?? Amerika je show tamo se iz svega napravi biznis i show, sad dal je to moralno, za nas ne, za njih nesto sasvim normalno, al vazno je da se ovde postavljaju diagnoze kakav je neko covjek dal su njegove poteze od srca ili ne.
Jest ovo LeBronovo bilo cringe
- Donnie Darko
- Kontakt:
LeBron je personifikacija cringea uvijek bio, brojali ovo ili ne.
Igračina jest ali...
Igračina jest ali...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Igrački kvaliteti mu se ne mogu osporiti,ali ljigavac je bio i ostao
#Punoljetstvo
Nate Thurmond ga napravioDonnie Darko je napisao/la: ↑01 feb 2020, 18:41LeBron je personifikacija cringea uvijek bio, brojali ovo ili ne.
Igračina jest ali...
Pljuniti Nate, i hairline i sve

Bron je attention whore. Ko kakva zena da je.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Folirao je LeBron i suze, samo voli kameru.
Bolesnici.
Bolesnici.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sto ce to folirati kad ionako non stop place.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sad jos da se Clutch javi da brani svog ljubimca zajedno s ovim pjetlićem
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Svako pati kako on misli da treba. Ima tu svega, meni je shaq gori recimo. Posljednji put su pričali 2016 na posljednjoj tekmi Kobija u karijeri, a sad ko da mu je brat rođeni. Mislim poštujem zaista sve, svačije isticanje emocija, al' 2016., haloo 4 godine bokte..
1921
Ljudi su opasno bolesni postali
Sad cemo nagadati jer Lebronu iskreno zao ili glumata kako bi svi na njega obratili paznju
Neki dan mi se zivot zgadio kad sam vidio komentar na sliku Vanesa sto je postavila Dwane Wade postavio srce u komentar kao podrsku. Ljudi ispod komentarisu kako Vanesi nije dugo trebalo da nade novoga
Ljudi su zlo koje nema empatije ni prema kome/cemu 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ameri su sinonim za patetiku i cringe
Nema se tu sta nagadjati..da li je svima iskreno zao? Naravno da jeste niko ne folira to niko nije ni rekao pa zao je ljudima koji veze nemaju ko je Bryant samo zbog cinjenice da su stradali roditelji sa djecom. Da li se mnogi natjecu u zalosti i prave vlastitu samopromociju? Apsolutno...soccerfan je napisao/la: ↑01 feb 2020, 20:39Ljudi su opasno bolesni postaliSad cemo nagadati jer Lebronu iskreno zao ili glumata kako bi svi na njega obratili paznju
Neki dan mi se zivot zgadio kad sam vidio komentar na sliku Vanesa sto je postavila Dwane Wade postavio srce u komentar kao podrsku. Ljudi ispod komentarisu kako Vanesi nije dugo trebalo da nade novoga
![]()
![]()
- BuffonGigi
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti. A najvise sranja pisu forumski moljci i sitna djubrad koji bi najradje napisali kako im je drago sto se ovaj helikopter srusio, al znaju da je previse, pa onda seru izokola.soccerfan je napisao/la: ↑01 feb 2020, 20:39Ljudi su opasno bolesni postaliSad cemo nagadati jer Lebronu iskreno zao ili glumata kako bi svi na njega obratili paznju
![]()
![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
100% jos glumi neku moralnu vertikalu.Platio da mu napisu tekst jer mu je IQ u rangu sa WB i Sextonom.Jos pustio da ga Lilard pobjedi u ovako bitnoj utakmici.Samoprozvanom kralju je otkuco sat kosarke.Ostaje samo jos da mu Kawhi svrsi po faci u sred L.A i da ga posalje u pemziju.harden je napisao/la: ↑01 feb 2020, 15:47De ba lik istetovirao mambu i zavrnuo sorc na treningu da se vidi to, bas zbog toga. Nije paja daleko od istine.BuffonGigi je napisao/la: ↑01 feb 2020, 15:43Koliko moras glup biti da napises nesto ovakvo, a da lajkas moras biti mentalno zaostali junfer.
23
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pričali su poslije toga. Ne znam šta je Shaq želio reći, ali imali su prošle godine 1 on 1 intervju, i još kamaru dešavanja na kojima su skupa bili. Vjerovatno je mislio da su sjeli privatno i imali neki baš otvoreni dugi razgovor.GeriOldman je napisao/la: ↑01 feb 2020, 20:35Svako pati kako on misli da treba. Ima tu svega, meni je shaq gori recimo. Posljednji put su pričali 2016 na posljednjoj tekmi Kobija u karijeri, a sad ko da mu je brat rođeni. Mislim poštujem zaista sve, svačije isticanje emocija, al' 2016., haloo 4 godine bokte..
Shaqu je teško zato što su izgubili čitavu deceniju zbog glupih svađa koje su u konačnici nebitne, mogu mislit kako bi mu bilo da se nisu nikad pomirili.
Što se LeBrona tiče, naravno da mu je teško, teško je svima, ali on je cringe i pizda zbog mnogočega drugog. Nikad ne treba zaboraviti ono što je bilo prije par mjeseci. Tu je, meni barem, izgubio sav respekt (kao ličnost odvojena od košarke) i od tad ga posmatram samo kao jednog od najboljih i najvećih košarkaša, i kao licemjernu hinju i pichoku od insana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.