Teško da su ono ziceri bili, bio je u teškoj situaciji sa dvojicom na leđima i plus golman je dobro reagovao. Izuzetno teške pozicije su bile, ne baš zicer.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Koji ba zicer. Prva sansa 2 na ledjima druga lopta daleko od njega jedva opuco plus golman dobro reagiro 3 glavom sta je mogo. Veci zicer bi bio da nije onu loptu dao Turcinu nego sam iso prema golu. Garant ili penal ili go a mozda bi i golman odbranio a more bi i stativa bila no precka svejedno.
Ubleha Florenzi presao u Valenciju, Edin kapiten. 

-
- Kontakt:
Ma ostani u Romi dok mozes hodati, probaj jos ovu zavrsiti i sledecu odradi sezonu, ispisi historiju u Romi, boli te k,udji u legendu.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Veceras ide 100 .
Bernard Jurišić
A kad je o facama riječ, veće face od Džeke u nogometnom Rimu trenutno nema. Ni blizu. Trebate doživjeti uživo da biste mogli pojmiti magnitudu opsjednutosti Rominih navijača likom i djelom BiH-internacionalca.
Njegovi posteri i dresovi nalaze se u izlogu svakog Rominog fan shopa i vjerojatno svake od milijun suvenirnica u gradu. A kad uđete u bilo koji Romin službeni dućan u gradu dočekat će vas kanonada Džekinih ‘devetki’. Nijedan njegov suigrač ni približno nije toliko popularan ili izložen. Dresovi na vješalicama uglavnom su prazni, pa se prezime i broj tiskaju prema vašem zahtjevu. Samo njegovovih uvijek i svugdje ima gotovih i spremnih u svim bojama i svim veličinama. A kad god je tiskarski aparat slobodan, naštampa se odmah još nekoliko devetki. Njih nikad nije višak.
Ništa čudno, jer upravo je 34-godišnji Sarajlija poslužio kao prijemosnica za nekoliko generacija romanista koje su odlaskom Francesca Tottija, a za njim i Danielea De Rossija, odjednom ostale bez prave klupske ikone. Neumorni stroj za golove je u četiri i pol sezone za Romu zabio čak 99 golova, od čega su tek tri iz jedanaesterca. Rimski derbi bio je prava kulisa za jubilarni stoti, ali spriječila ga je Strakoshina glava.
Imao sam zadovoljstvo upoznati se s njim nakon utakmice i u ponedjeljak nakon derbija provesti nekoliko sati s njim u društvu. I još se jednom uvjeriti u ono što sam već toliko puta doživio. Oni najveći su u principu i oni najjednostavniji. I najnormalniji.
Prebirali smo po jučerašnjem derbiju, po Romi, Rimu, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Hajduku… Puno sam puta u BiH medijima čitao i kritike i sumnje na njegov račun nakon reprezentativnih neuspjeha i već tada mi se činilo nepravednim što se račun za mnoge mane tamošnjeg (reprezentativnog) nogometa ispostavljao upravo najboljem među njima. Ali to je valjda križ kojeg oni najveći moraju nositi bez obzira odakle dolazili i čime se bavili.
Jer teško je bilo ne zamijetiti iskru u njegovim očima kad se povela priča o mogućnosti da reprezentacija BiH ode na EP narednog ljeta. Čekaju ih Sjeverna Irska, pa ako prođu onda i bolji iz dvoboja Irske i Slovačke. Usprkos razočaravajućim kvalifikacijama, šansu su izborili preko Lige nacija i nastup na Euru bio bi sjajna kruna karijere vjerojatno najvećeg BiH nogometaša u povijesti.
U želju i motivaciju Edina Džeke da se to doista i dogodi nitko u BiH ne bi smio sumnjati. Jer ne vjerujem da itko više od njega želi da se to dogodi.
Prošlog ljeta želio ga je dovesti Inter, ali s obzirom da mu je na kraju ove sezone isticao ugovor s Romom, milanski klub je kalkulirao i pritiskao rimski da spusti cijenu. Na koncu je to natezanje dosadilo i Džeki pa je prekinuo tu trakavicu i produžio ugovor s Romom za još dvije sezone. Time je definitivno kupio svoje mjesto u Rominu panteonu.
A kojih dimenzija će to mjesto biti možda će bolje od bilo koje odrasle misli dočarati dječja iskrenost. Dok smo divanili i kafenisali u bar je ušao suigrač Diego Perotti s obitelji. Raskolačene oči i hipnotizirajući pogled njegovog petogodišnjeg sina uperen prema Džeki govorio je više od tisuću riječi.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dzeko je jedna velika poslijeratna institucija. Ko toga nije svjestan prolupao je sve lončiće.
Dugo dugo ce se cekati na napadaca koji ce barem dostici njegovu karijeru.
Dugo dugo ce se cekati na napadaca koji ce barem dostici njegovu karijeru.
⚜️~⚜️~⚜️
ima li kakva peticija da se ukine roma, ako nema da napravim
-
- Kontakt:
Jaooo sta je ovo, yebem ti Romu invalidsku
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Gledajte Rominu odbranu i nemorate gledati nikakvu komediju ostatak vikenda....
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Šuti kako je krenulo ovaj vikend očekivao sam ga na klupi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
joj al koja prevara je ovaj patrikov mali, gluho bilo.
onaj priglupi turcin barem odigra jednu dobru tekmu u pola godine, kao proslo kolo npr. ali ovaj malac je zezca kantica.
onaj priglupi turcin barem odigra jednu dobru tekmu u pola godine, kao proslo kolo npr. ali ovaj malac je zezca kantica.
Nesto je tiho na temi 

dzekinhoooo
100 

To

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
A daaaaj, je li realno da ovo profulas?!