Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislila Roma da pobjedi Talijanski Olimpik.
Mancini profesionalni fudbaler?

Matuidi sutra od pola 1 za sladokusce.
Ovaj igra krilo, mada vjerujem da zna i neko još mjesto, odličan igrač, baš mi se dopada, vidim njega i Costu po krilima, ljepota.
Mislim da je u Chelseu kod Contea grijao klupu stalno, Sassuolo ga uzeo za smiješne pare kao i Demirala. Nisam siguran kakva prava Chelsea polaže na njega i da li uopće.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta ce Boga nama, da mu unistimo volju za zivotom.
Ovakvi nikada nisu isli u Juventus, njemu je najbolji Dortmund, Leipzig, Napoli i takvi klubovi koji imaju prostor da nekada puste rezultate niz vodu. U Juventusu se samo 3 boda gledaju, a ne da Boga zadnjih pola sata igra fudbal vec lijevog beka.
Ovakvi nikada nisu isli u Juventus, njemu je najbolji Dortmund, Leipzig, Napoli i takvi klubovi koji imaju prostor da nekada puste rezultate niz vodu. U Juventusu se samo 3 boda gledaju, a ne da Boga zadnjih pola sata igra fudbal vec lijevog beka.
- Beduin
- Kontakt:
Bogu smo mi milanezi prizivali ovdje, ali nismo mi te srece. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zato što će, nadam se, mercato ići više po volji trenera kakav je doveden svejsno kako bi se napravio otklon od tipičnog historijskog Juventusa. Juve ima najbolje odnose sa Sassuolom, tu je Hamed Traore, može se nešto dogovoriti. Ali skupljamo previše krila tako da vjerujem da neće biti meta, pogotovo ne nakon dogovora Kuluševskog. A realno nam fali baš lijevo neko, a ne priučena krila ili Matuidi koji praktično ordinira tu više od našeg nominalnog krila kada to igramo.tuzlak1987 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 22:23Sta ce Boga nama, da mu unistimo volju za zivotom.![]()
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 01 feb 2020, 22:28, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pellegrini 99% Juventus i vratiti ce onog Luca Pellegrinija.Pogba je napisao/la: ↑01 feb 2020, 22:25Zato što će, nadam se, mercato ići više po volji trenera kakav je doveden svejsno kako bi se napravio otklon od tipičnog historijskog Juventusa.tuzlak1987 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 22:23Sta ce Boga nama, da mu unistimo volju za zivotom.![]()
Sassuolo je prvi put u historiji savladao Romu u ligi. Nevjerovatno, ali istinito 
#BILDNOTWELCOME
u Romi mogu i ja igrati

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
:urnebes: :urnebes:
Sasuolo igra jako dobar fudbal, Atalanta za sirotinju.
Prespor je vezni red Rome bio sinoć, lagano su pravili višak.
Prespor je vezni red Rome bio sinoć, lagano su pravili višak.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kako je prosjecan igrac Cristante. Ja ne vidim kako mozes za takvog lika dati 30 miliona. On, Soriano, onaj nesretnik iz Milana sto su ga ovdje zvali Marchisio, itd...to su igraci u 5 deka, dodaj prvom do sebe i fauliraj protivnika kad ima loptu. I onda mi kazu da Tonali ne vrijedi, pa vrijedi 100 miliona, i on i Verratti.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam i govorio ovdje par puta, ozbiljan tim se ne moze i ne smije oslanjati na igrace poput Cristantea da budu prvotimci.
Kad smo ga prodali Benfici govorili smo kako nije dobio priliku u Milanu i da je jeftino otisao, ali ocito da je opravdano prodat. Roma je skrsila pare isto kao sto je i Milan na Bertoacija bacio pare, jednu od vecih prevara u italijanskom fudbalu.
Kad smo ga prodali Benfici govorili smo kako nije dobio priliku u Milanu i da je jeftino otisao, ali ocito da je opravdano prodat. Roma je skrsila pare isto kao sto je i Milan na Bertoacija bacio pare, jednu od vecih prevara u italijanskom fudbalu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako ce se netko zajebat ako da vise od 30 mil za Chiesu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Var zabija za domaćina, kakvi su to lopovi bog te vidio.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.