"Tražimo, gledamo, saramo, varamo..."

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nema potrebe vracati se na to. Klub ako pocne dobro raditi nece ni biti toga.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:54Ljudi necete vjerovati sta se desilo, na zvanicnoj stranici na FB pod objavom kluba napisano 122 komentara i nigdje one slike UPRAVA NAPOLJE zna li neko nesto vise o tome?
Bizzi hoce Izeta...Pa ti vidi sta ces i kako ces, a hoce i Anela...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:56Bizzija pusti nek jede i istrci se @vanja8 ,a onda ga opet zatvori,moram da prezivim i drugi krug..
Ko ce doci Hadzic ili Hajrovic hmmm..?
Iskreno,mislim da cemo tesko Hajrovica dovesti,a Anel je realna opcija..
Ja hocu na ljeto grupnu fazu EL,ali na Kosevu,ne u **** Zenici ili Grbavici..
Ovo je **** ludilo ahahhaha!Vidite koliko ljudi prati forum u picku materinu
Ojjjj necu zaspat veceras,a ako zaspem sanjat cu Tinovu lijevicu i Vanjinog kera![]()
Evropska Grbavica
Kodro je bio gospodin, u čizmamahordasDoboj je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:48Onaj lob i onu močvaru nikad u životu neću zaboravitskoroalen je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:47Jest, onda bila euforija oko Tana.hordasDoboj je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:46
Tako je ja mislim bilo protiv Čelika 2014, naložili se svi, došlo bruka igrača i dobi nas Čelik 1:0 Delaču kroz ruke prošla lopta![]()
![]()
![]()
Zato godinu dana kasnije Gradačac, opet se nafurali al onda Benko pokazao klasu.![]()
![]()
Ne znam ko je Šegrt ili Kodro nosili kese na nogama![]()
Sabinho je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:53Ne moraju. Vladan ako se ne uozbilji mislim da ce krenuti stopama Kjosevskog. Sabanovic nije potencijal koji mora igrati. Mozeml godinu-dvije cekati da Akademija izbaci novog beka. Pidro ok, pokazao je da moze. Djokanovic apsolutno, ogroman potencijal.Samozdravlje je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:49Kovacevic , Sabanovic,Pidro , Djokanovic moraju biti starteri , ostali nek se bore za 7 mjesta .
Dizdarevic , Kurdic , Islamovic i Salcin klupa , ostali nek se bore za 3 fotelje .
Nazalost, pojacanja u veznom redu uz vec standardnog Rahmanovica udaljila su Salcina od minuta i mislim da ce ostati neiskoristeni potencijal. Velika steta, ali cilj opravdava sredstvo.
Kad Hadzija probije budzet za narednih 20 godina sunce ti poljubimGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:04A jebote otac te ****,imat cu 2 infarkt!!!
Moguce je da ce otkupiti ugovor Serbecica![]()
![]()
@Vanja8 Bizziju reci da ce samo jedan doci,a za utjehu mu daj kost
Kako je krenulo,sutra cu donijeti vijesti kako gradimo stadion![]()
Probah mu reci,ali bolje da ti ne govorim koja je reakcija bila , a da nisam ni otvorio usta...OBAAAAAA...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:04A jebote otac te ****,imat cu 2 infarkt!!!
Moguce je da ce otkupiti ugovor Serbecica![]()
![]()
@Vanja8 Bizziju reci da ce samo jedan doci,a za utjehu mu daj kost
Kako je krenulo,sutra cu donijeti vijesti kako gradimo stadion![]()
Nemam ja nista protiv te ideje, volim vidjeti nase momke da se razvijaju. Samo pitanje je dokle ce se klub razviti sa pojedinim igracima koji "imaju zagarantovano mjesto".Samozdravlje je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:07Sabinho je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:53Ne moraju. Vladan ako se ne uozbilji mislim da ce krenuti stopama Kjosevskog. Sabanovic nije potencijal koji mora igrati. Mozeml godinu-dvije cekati da Akademija izbaci novog beka. Pidro ok, pokazao je da moze. Djokanovic apsolutno, ogroman potencijal.Samozdravlje je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:49Kovacevic , Sabanovic,Pidro , Djokanovic moraju biti starteri , ostali nek se bore za 7 mjesta .
Dizdarevic , Kurdic , Islamovic i Salcin klupa , ostali nek se bore za 3 fotelje .
Nazalost, pojacanja u veznom redu uz vec standardnog Rahmanovica udaljila su Salcina od minuta i mislim da ce ostati neiskoristeni potencijal. Velika steta, ali cilj opravdava sredstvo.
Zao mi je (lazem )sto cu te razocarati , ali Marinovic i ja imamo istu ideju kuda ce ici FKS .![]()
Sto bi rekao @BICA, treba nam napadac Ahmetovic ne valja nista, neka Alena dilbera
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, gh0stHZ, johntravolta123, PapakIzSa, skoJaa i 49 gostiju.