Probah mu reci,ali bolje da ti ne govorim koja je reakcija bila , a da nisam ni otvorio usta...OBAAAAAA...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:04A jebote otac te ****,imat cu 2 infarkt!!!
Moguce je da ce otkupiti ugovor Serbecica![]()
![]()
@Vanja8 Bizziju reci da ce samo jedan doci,a za utjehu mu daj kost
Kako je krenulo,sutra cu donijeti vijesti kako gradimo stadion![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bas je lijepo citati forum poslije svih crnjaka proteklih mjeseci
Nek nam je sretno sa Tinom , a i njemu sa nama hahaha
Ako dodju Hadzic i Hajrovic,ili makar jedan od njih bit ce festival.

Nek nam je sretno sa Tinom , a i njemu sa nama hahaha
Ako dodju Hadzic i Hajrovic,ili makar jedan od njih bit ce festival.
Nemam ja nista protiv te ideje, volim vidjeti nase momke da se razvijaju. Samo pitanje je dokle ce se klub razviti sa pojedinim igracima koji "imaju zagarantovano mjesto".Samozdravlje je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:07Sabinho je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:53Ne moraju. Vladan ako se ne uozbilji mislim da ce krenuti stopama Kjosevskog. Sabanovic nije potencijal koji mora igrati. Mozeml godinu-dvije cekati da Akademija izbaci novog beka. Pidro ok, pokazao je da moze. Djokanovic apsolutno, ogroman potencijal.Samozdravlje je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:49Kovacevic , Sabanovic,Pidro , Djokanovic moraju biti starteri , ostali nek se bore za 7 mjesta .
Dizdarevic , Kurdic , Islamovic i Salcin klupa , ostali nek se bore za 3 fotelje .
Nazalost, pojacanja u veznom redu uz vec standardnog Rahmanovica udaljila su Salcina od minuta i mislim da ce ostati neiskoristeni potencijal. Velika steta, ali cilj opravdava sredstvo.
Zao mi je (lazem )sto cu te razocarati , ali Marinovic i ja imamo istu ideju kuda ce ici FKS .![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- ElCartel11
- Kontakt:
Sto bi rekao @BICA, treba nam napadac Ahmetovic ne valja nista, neka Alena dilbera
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Disperadun
- Kontakt:
"Ja ne mogu da vjerujem da neko moze porediti Susica sa Stilom, to prosto ne mogu da vjerujem. "U borbi za titulu ove godine bi mogla presuditi ljubav prema klubu, kod nas je tu dosta igraca koji znaju sta je Zeljo, a kod njih su placenici. Sta mislite kako ce reagovati ostatak ekipe kod pitara kada vidi primanja kod Susica, samk ce ih musti igraci ubuduce." Jedan sladak komentar sa njihove teme
Kakvom se logikom vode uvijek me iznova iznenade.. 
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
uzivajte braco pustite njih
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Disperadun
- Kontakt:
Ma naravno drug, nego je nevjerovatno kako uvijek nadju način da iznenade sa svojom neinteligencijom..
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Disperadun je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:12"Ja ne mogu da vjerujem da neko moze porediti Susica sa Stilom, to prosto ne mogu da vjerujem. "U borbi za titulu ove godine bi mogla presuditi ljubav prema klubu, kod nas je tu dosta igraca koji znaju sta je Zeljo, a kod njih su placenici. Sta mislite kako ce reagovati ostatak ekipe kod pitara kada vidi primanja kod Susica, samk ce ih musti igraci ubuduce." Jedan sladak komentar sa njihove teme![]()
![]()
radmila je jos bolja
Kone polako ali sigurno prave ozbiljne korake unazad što se tice borbe za titulu, nakon odlaska Stanojevića izvjestan im je i odlazak Lazića, pa eno na sav glas kukaju kako tri sedmice do početka lige nemaju zadnjeg veznog, kako nemaju kompletiran tim na nekoliko pozicija, ako se na to doda još i loša atmosfera u i oko kluba, podjele, jako loš odrađen prelazni rok, smjena trenera, odnos vlasnika i njegovo finansiranje kluba, sve neke kockice koje ce do kraja uticati i na formu, raspoloženje, i na sve ostalo, pa nedo bog ako budu imali više od tri kartonirana ili povrijeđena igraca u isto vrijeme, donji su u svakom smislu, a tek derbi![]()
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ludilo , ludilo , ludilo , ludilo ,
Sjevre je sa Istokom poludio .

Sjevre je sa Istokom poludio .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Neka ih u 60-im. Jeste, jos se fudbal igra zbog ljubavi. Nek Stilicu ne daju platu uopste, iz ljubavi ce on igratDisperadun je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:12"Ja ne mogu da vjerujem da neko moze porediti Susica sa Stilom, to prosto ne mogu da vjerujem. "U borbi za titulu ove godine bi mogla presuditi ljubav prema klubu, kod nas je tu dosta igraca koji znaju sta je Zeljo, a kod njih su placenici. Sta mislite kako ce reagovati ostatak ekipe kod pitara kada vidi primanja kod Susica, samk ce ih musti igraci ubuduce." Jedan sladak komentar sa njihove teme![]()
![]()
Sve po zaslugama. Po dosadasnjoj karijeri Susic apsolutno zasluzuje da je iznad ostatka ekipe po plati. Kad Milanovic bude najbolji na terenu i on ce da ima 15k mjesecno! Do tad..
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
da li ce biti prenos sutra protiv Desne
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
E **** nam znanje ako dodje. Daj nam jos Vusljanina i Cezara tanak je ovaj Susic, propalica obicna.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ne vjerujem da spominjete i citirate ih. Majke mi.
Uzivajte ba u svom klubu i nasim rezultatima pustite druge sta vam je..
Uzivajte ba u svom klubu i nasim rezultatima pustite druge sta vam je..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Istrci na teren u bordo dresu, na ledjima “Susic”! Kraj.
Poceti ce se iz penzije vracati ns tribine da ih prodje “ah”.
Emire, haj jos jednog ako smijes pa da ti spomenik dizemo.
Poceti ce se iz penzije vracati ns tribine da ih prodje “ah”.
Emire, haj jos jednog ako smijes pa da ti spomenik dizemo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
Historicar
- Kontakt:
Svaka čast upravi za Sušića, mangupski, nema šta.Nadam se da ce Hadžija iskoristiti ovu situaciju, u kojoj se Anel Hadžić nalazi i da cemo ga dovesti na posudbu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.