FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Huska » 22 nov 2010, 10:34

Presidente je izjavio da Rafa ima jos 90 min protiv Twentea i to je to, znaci ako zajebe noga mu ne gine...

a sto se kandidata tice jedino Hiddink moze dostojno zamijeniti Mourinha, jer su njih dvojica najslicniji po radu, a ako on ne moze da se mene pita bez razmisljanja bih stavio Baresia na klupu...ne vidim od ovih kandidata tko je to bolji od njega izuzev Spalettia, ali tesko da ce on doci...znaci Baresi na klupu i vratit Orialia koji je izbacen i ekipe da bi Rafa postavio ove svoje specijalce zbog kojih nam je pola ekipe u bolnici...

Baresi je Interovo dijete, zna kako ovaj klub dise, dugo je sa igracima, a od Mourinha je vjerovatno naucio dosta toga, pa bi to mogao primjeniti...

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 22 nov 2010, 18:25

e vala još samo to treba da najbolji milanov igrač svih vremena preuzme kormilo intera 8-)
Il club più titolato al Mondo.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 18:35

[email protected] je napisao/la:e vala još samo to treba da najbolji milanov igrač svih vremena preuzme kormilo intera 8-)
ne misle oni na legendu talijanskog i svjetskog fudbala Franca Baresija već na nekog njegovog anonimnog brata koji je nešto u interu,
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 22 nov 2010, 22:13

tony-mortale je napisao/la:
[email protected] je napisao/la:e vala još samo to treba da najbolji milanov igrač svih vremena preuzme kormilo intera 8-)
ne misle oni na legendu talijanskog i svjetskog fudbala Franca Baresija već na nekog njegovog anonimnog brata koji je nešto u interu,
vama vas, a nama nas :D

covjek koji je odigrao preko 550 utakmica za Inter sigurno nije samo anonimni brat od Franca...ono sto bi se reklo citav zivot je uz Inter, poceo je kao igrac u Interu, a vala i kao trener vodeci mladje kategorije, pa evo sve do pomocnika, a ja se nadam uskoro i trenera Intera, jer zasluzuje priliku...

kako bih volio da se ovaj rumeni debil pokupi sa ovim svojim pomocnicima, a da onda klub preuzmu nasi ljudi(Zenga, Oriali, Baresi), pa da krenemo ispocetka u nova osvajanja...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 nov 2010, 23:11

Eto(Zidane) dobio 3 utakmice kazne
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 22 nov 2010, 23:28

miky_hz je napisao/la:Eto(Zidane) dobio 3 utakmice kazne
dje si to vidio...mada to je odlicno, jer zasluzio je i vise od 3 tekme...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 23:38

kako je kažnjen u 10 naveče, danas na gazeti pisalo da sutra tek zasjeda taj sud sportski ili kako se to tjelo u figc-u zove

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 22 nov 2010, 23:40

tony-mortale je napisao/la:kako je kažnjen u 10 naveče, danas na gazeti pisalo da sutra tek zasjeda taj sud sportski ili kako se to tjelo u figc-u zove
nije jos uvijek kaznjen...vjerovatno ce bit 3 utakmice,iako se spominje i 5 :oops:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 nov 2010, 00:02

Davno ja rekoh ovdje, potrebno je neko vrijeme da se razmontira tim koji je prosle sezone osvojio sve, ali Rafa ce to uspjeti. Doduse, nisam znao da ce biti ovako brz. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 23 nov 2010, 00:51

Trasimaco je napisao/la:Davno ja rekoh ovdje, potrebno je neko vrijeme da se razmontira tim koji je prosle sezone osvojio sve, ali Rafa ce to uspjeti. Doduse, nisam znao da ce biti ovako brz. :mrgreen:
kopernikus :roll: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 23 nov 2010, 00:55

Interista di cuore je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:kako je kažnjen u 10 naveče, danas na gazeti pisalo da sutra tek zasjeda taj sud sportski ili kako se to tjelo u figc-u zove
nije jos uvijek kaznjen...vjerovatno ce bit 3 utakmice,iako se spominje i 5 :oops:
hm adnane :roll: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 nov 2010, 17:32

pozvani za Twente ( nadam se zadnji put ih je rumeni pozvo :mrgreen: ) :

Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Marco Materazzi, 34 Cristiano Biraghi, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini, 40 Obiora Nwankwo, 48 Lorenzo Crisetig;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany.

slika
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 24 nov 2010, 10:39

koliko god to nerealno i tesko izgledalo siguran sam u pobjedu veceras , i to iz 1u1 i to ce biti prekretnica u igri i rezultatima

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 24 nov 2010, 10:42

materazzi je napisao/la:koliko god to nerealno i tesko izgledalo siguran sam u pobjedu veceras , i to iz 1u1 i to ce biti prekretnica u igri i rezultatima
Moramo se nadati da će doći kraj svim ovim nedaćama, nema nam druge...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 nov 2010, 14:38

Ja mislim da će danas Inter razmontirati Twente-a, te da će to ličiti na ono prvo poluvrijeme protiv Tottenhama na Meazzi. Btw, šta je sa Militom? Je li povreda ozbiljnija ili će biti spreman za vikend? Koliko vidim, nema ga u sastavu za večerašnju utakmicu.

Twenteu svaka čast na dobrom otporu koji je pružio u prethodnim mečevima, ali to je njihov maksimum. Moraju se zadovoljiti trećim mjestom i igranjem u Evropa ligi. Danas bi Samuel Eto'o mogao biti višestruki strijelac, te tako nastaviti svoju seriju postizanja golova.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2010, 14:42

kec je uplaćen na skoro svim tiketima, pobjeda intera nego šta, s kojim god timom da izađe inter opet su jači od twentea, iskustvo je na njihovoj strani, etoo je ubica ove sezone, a valjda se i snajder trgne malo napokon, puno sreće noćas

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 24 nov 2010, 15:24

nazalost ja sam ubjedzen da cemo izgubiti i da ce ova noc biti jos jedna sramota i ponizenje :( :cry: :oops:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 24 nov 2010, 17:07

''Ispričavam se svima zbog tog poteza. Ispričavam se igraču kojeg sam napao, svim sudionicima te utakmice, navijačima na tribinama i svima ostalima koji su gledali utakmicu, ali i onima koji vole nogomet,'' rekao je Eto'o uz dodatak:

''Ispričavam se i sucima i posebno vlasniku moje momčadi Massimu Morattiju koji je uvijek bio uz mene i imao veliku vjeru u mene.''

eto korektno od njega...

a sto se vecerasnje tekme tice dijelim isto misljenje kao i @monolog...ove sezone smo dosta bolje partije pruzali u LP nego u Calciu, a nije ni za bacit podatak da smo zabili 8 golova u dvije tekme kod kuce u LP...ja sam veliki optimista veceras, pa valjda sa vecerasnjom pobjedom krene nabolje i u prvenstvu...vrijeme je da puknemo jednu seriju pobjeda...

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 24 nov 2010, 17:19

Veceras pobjeda 100% mora se Rafa izvaditi za ove zadnje lose rezultate ! ;)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 24 nov 2010, 20:26

Ja gledajući vašu formu sam odigrao iz "dvice u keca" mislim da će Twente uspjeti nekako na guzove dati gol pa da ćete vi to "nekako" preokrenuti ... ;)

btw. Nemojte večeras "obrukati" Italijane ! 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.