NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Al' najjace mi je kad neki ljudi koji NBA parket u zivotu vidjeli nisu govore NBA zvijezdama sta i kako treba da se osjecaju jer je umrla legenda njihovog sporta, koju su mnogi znali.
Eksperti smo da procijenimo sta je u cijem srcu, i da prozivamo igrace kako su sitnicari i foliranti, a na obicnom forumu se krvimo medjusobno.
Eksperti smo da procijenimo sta je u cijem srcu, i da prozivamo igrace kako su sitnicari i foliranti, a na obicnom forumu se krvimo medjusobno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Naravno da je normalno da stavljamo njihove osjećaje na ocjenu jer oni su slavne i poznate ličnosti, i koji dosta uticaja imaju na mlađe, i u dosta slučajeva se takvi ponašaju onako kako su sebe prestavili u javnosti i onako kako njihovi fanovi očekuju a ne onako kakvi i jesu, a nama je bitno da to znamo.
Jbt,kakvi sve igraci igraju za Minesotu

-
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:10Pričali su poslije toga. Ne znam šta je Shaq želio reći, ali imali su prošle godine 1 on 1 intervju, i još kamaru dešavanja na kojima su skupa bili. Vjerovatno je mislio da su sjeli privatno i imali neki baš otvoreni dugi razgovor.GeriOldman je napisao/la: ↑01 feb 2020, 20:35Svako pati kako on misli da treba. Ima tu svega, meni je shaq gori recimo. Posljednji put su pričali 2016 na posljednjoj tekmi Kobija u karijeri, a sad ko da mu je brat rođeni. Mislim poštujem zaista sve, svačije isticanje emocija, al' 2016., haloo 4 godine bokte..
Shaqu je teško zato što su izgubili čitavu deceniju zbog glupih svađa koje su u konačnici nebitne, mogu mislit kako bi mu bilo da se nisu nikad pomirili.
Što se LeBrona tiče, naravno da mu je teško, teško je svima, ali on je cringe i pizda zbog mnogočega drugog. Nikad ne treba zaboraviti ono što je bilo prije par mjeseci. Tu je, meni barem, izgubio sav respekt (kao ličnost odvojena od košarke) i od tad ga posmatram samo kao jednog od najboljih i najvećih košarkaša, i kao licemjernu hinju i pichoku od insana.
Ma ja uopće ne ulazim u to koliko je kome žao i kako ko na koji način tuguje. Moj idol i superheroj je bio i biće dok i ja ne umrem, al me je fascinirala činjenica da su posljednji put pričali 2016., čisto to, ništa više.
A s druge strane lebron, pa dobro, čitav svijet je očekivao šta će reći i nije mu lako pretpostavljam. Ima ogromno breme sada.
Da mu je čitava karijera cringe, itekako jeste, pogotovo pod stare dane..
1921
Šteta što je neke stvari van parketa prepustio slučajuHad this system been on the helicopter, it is likely the tragic crash could have been avoided. These systems cost between $25,000 to $40,000 per helicopter.

Ruku na srce, za nekoga ko posjeduje svoj helikopter ovo je smiješan iznos...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nije njegov helikopter koliko znam. Zovne covjeka i on doleti po njega. Sa istim ovim je isao i Kawhi i jos neke poznate licnosti.amerosm je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:51Šteta što je neke stvari van parketa prepustio slučajuHad this system been on the helicopter, it is likely the tragic crash could have been avoided. These systems cost between $25,000 to $40,000 per helicopter.![]()
Ruku na srce, za nekoga ko posjeduje svoj helikopter ovo je smiješan iznos...
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BuffonGigi
- Kontakt:
Covjek ti upravo napisao da nisu zadnji put pricali 2016, nego su cak prosle godine imali i zajednicku emisiju 1 na 1 gdje su javno sve rascistili, i od tad su se culi na redovnoj bazi. Cak isto tragicno jutro je Kobe pisao poruku Shaqovom sinu, istom onom zbog kog je prepustio zajednicki mvp trofej na all staru Shaqu. To su dva lika koje toliko toga veze, u kosarkaskom smislu najbolji tandem koji je ikad igrao. I sad covjek je ogorcen i tuzan zbog cinjenice kako nisu imali sansu da se druze vise jednom kad je gotovo sa kosarkaskim ambicijama. Ali opet...najlakse je nekog nazivati pizdom ili populistom.GeriOldman je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:26Donnie Darko je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:10Pričali su poslije toga. Ne znam šta je Shaq želio reći, ali imali su prošle godine 1 on 1 intervju, i još kamaru dešavanja na kojima su skupa bili. Vjerovatno je mislio da su sjeli privatno i imali neki baš otvoreni dugi razgovor.GeriOldman je napisao/la: ↑01 feb 2020, 20:35Svako pati kako on misli da treba. Ima tu svega, meni je shaq gori recimo. Posljednji put su pričali 2016 na posljednjoj tekmi Kobija u karijeri, a sad ko da mu je brat rođeni. Mislim poštujem zaista sve, svačije isticanje emocija, al' 2016., haloo 4 godine bokte..
Shaqu je teško zato što su izgubili čitavu deceniju zbog glupih svađa koje su u konačnici nebitne, mogu mislit kako bi mu bilo da se nisu nikad pomirili.
Što se LeBrona tiče, naravno da mu je teško, teško je svima, ali on je cringe i pizda zbog mnogočega drugog. Nikad ne treba zaboraviti ono što je bilo prije par mjeseci. Tu je, meni barem, izgubio sav respekt (kao ličnost odvojena od košarke) i od tad ga posmatram samo kao jednog od najboljih i najvećih košarkaša, i kao licemjernu hinju i pichoku od insana.
Ma ja uopće ne ulazim u to koliko je kome žao i kako ko na koji način tuguje. Moj idol i superheroj je bio i biće dok i ja ne umrem, al me je fascinirala činjenica da su posljednji put pričali 2016., čisto to, ništa više.
A s druge strane lebron, pa dobro, čitav svijet je očekivao šta će reći i nije mu lako pretpostavljam. Ima ogromno breme sada.
Da mu je čitava karijera cringe, itekako jeste, pogotovo pod stare dane..
Shvati lik ne vjeruje da su iskrene suze saigraca s kojim je Kobe osvojio 3 prstena. Pa sta tek reci za suze Doca Riversa, s kojim Kobe nije proveo ni dan u istoj ekipi, vec mu je bio najljuci protivnik.
@amerosm nije helikopter bio u njegovom vlasnistvu. To je vise kao taxi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ma folira, Doc zeljan paznje
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Netsi ne mogu povezati par utakmica u kompletnom rosteru.
Nadam se da je Irving dobro
Nadam se da je Irving dobro

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Po cemu je ovaj Gobert freaking all star? Al ozbiljno. 
Dame nije normalan, 23 poena i 6 asistencija u prvom poluvremenu.

Dame nije normalan, 23 poena i 6 asistencija u prvom poluvremenu.

@igrajlopte 🐦
nije dobar lik nikako,opet ce 50ak zabit
Potpisujem. Pogotovo ovaj zadnji dioDonnie Darko je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:10Pričali su poslije toga. Ne znam šta je Shaq želio reći, ali imali su prošle godine 1 on 1 intervju, i još kamaru dešavanja na kojima su skupa bili. Vjerovatno je mislio da su sjeli privatno i imali neki baš otvoreni dugi razgovor.GeriOldman je napisao/la: ↑01 feb 2020, 20:35Svako pati kako on misli da treba. Ima tu svega, meni je shaq gori recimo. Posljednji put su pričali 2016 na posljednjoj tekmi Kobija u karijeri, a sad ko da mu je brat rođeni. Mislim poštujem zaista sve, svačije isticanje emocija, al' 2016., haloo 4 godine bokte..

Sto se tice Ljilje, ovaj video mi je jedan od omiljenih i upravo pokazatelj zasto je ovaj lik bolji iz godine u godine i kakva je licnost.
-
Prije svega, kapa dole Lillardu.
Ovo jutros je bila četvrta pobjeda u nizu nad .500 timovima što mi je uprkos njegovoj formi bilo nezamislivo kada sam prvi put pogledao raspored, ali fino je ovako kada te tim prijatno iznenadi. Takođe, ne bih da ispod radara prođe Gobert - Whiteside matchup u kojem je ovaj drugi otpuhao konkurenciju.

Ovo jutros je bila četvrta pobjeda u nizu nad .500 timovima što mi je uprkos njegovoj formi bilo nezamislivo kada sam prvi put pogledao raspored, ali fino je ovako kada te tim prijatno iznenadi. Takođe, ne bih da ispod radara prođe Gobert - Whiteside matchup u kojem je ovaj drugi otpuhao konkurenciju.
Potpisivanje Mela, kasnije Arize i taj PnR su prekretnice sezone koja bi ipak mogla završiti plasmanom u PO!? Povredom Nurkića, Portland je izgubio ne samo svog startnog centra i najboljeg defanzivca, nego i Lillarda u određenom kapacitetu jer igrati PnR sa Nurkićem i Whitesideom su dva svijeta različita. Međutim, u zadnjih par sedmica taj segment je itetkako unaprijeđen i podignut na neki viši nivo što i rezultati pokazuju.Rudy Gobert (6 points, 11 rebounds, 3 blocks, +/- -14) might have been selected to his first All-Star Game earlier this week, but Whiteside (17 points, 21 rebounds, 3 blocks, +/- +20) got every bit the better of the matchup, outplaying the reigning Defensive Player of the Year at both ends and holding him without a field goal until late in the contest. Whiteside was terrific again working the pick-and-roll with Lillard and the Blazers kept going back to it.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ako se Nurkic vrati u ispravnom stanju, i ako uspiju Hasu utopit za nesto korisno, Portland bi mogao pomrsiti mnoge racune u PO. Naravno, sve to vazi ako Dame zadrzi makar 70% od ovog beast mode-a.
S obzirom kako Whiteside igra sad, nije iskljuceno ni da trejduju Nurkica ako ovaj nastavi ovako.
A na zapadu nikad nije bila veca ludnica za 3-4 PO mjesta. Portland, NOP pa i Phoenix se dizu i pocinju igrati u skladu s talentom. Na kraju bi najveci luzer mogao biti SAS.
S obzirom kako Whiteside igra sad, nije iskljuceno ni da trejduju Nurkica ako ovaj nastavi ovako.
A na zapadu nikad nije bila veca ludnica za 3-4 PO mjesta. Portland, NOP pa i Phoenix se dizu i pocinju igrati u skladu s talentom. Na kraju bi najveci luzer mogao biti SAS.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Lillard u posljednjih šest susreta bilježi prosjeke od 48,8 poena, 7,2 skoka i 10,2 asistencije
prati kosarku dalje od box scorea pa ces znati
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.