nem73 je napisao/la:carina je napisao/la:E jbg drugari moji, vi bi se hebali a da vam ne udje....Ne moze to tako...
prepoznajes li se u svojim vlastitim rijecima?
citav RA mahnit, svi OSTALI budale samo ti ispravno rezonujes i zboris??????
imali kraja ovoj tvojoj prici brate!?
Ne kazem ja brate da je RA mahnit, i da su svi ostali budale.....Druga stvar, mozda sam na ovom forumu sam, ali na tribini nisam...Naravno, po tebi ispada da mi svi mrzimo Velez i da smo mi svi mahniti i ludi....
Znaci brate, upamti jednu stvar...SVE, APSOLUTNO sve sto napises ti, tebi slicni i citav RA, mi vrlo dobro i razumljivo znamo sve ove godine....Ipak idemo na tekme...Zasto??? Jer smo svjesni, ako ispadnemo u drugu ligu, i ako nam bude trebalo i PRIBLIZNO onoliko NOVCA koliko nam je trebalo one godine da se vratimo, nikad vise nista od Veleza nece biti....Interes za klub ce pasti, od djece pa na odrasle...Jer i mi zelimo samo jedno:
Novi Velez, ali novi Velez koji treba da ulaze u omladinski pogon i sve ispocetka, a ne u dovodjenje igraca i vracanje u Premier ligu, a sve zarad poena nekih lokalnih politicara....
Opet cekamo skupstinu, u kojoj ce sjediti uglavnom isti ljudi koji su sjedili???
Znas li ti kako funkcionise ikako jedno sportsko drustvo kao sto je Velez???
Temelj svakog kluba su ljudi koji cine skupstinu kluba...Ovi sada i ostali koji su se tu vrtili, su konstatno samo obecavali, i skidali krivicu sa sebe...
Svako od njih ima oraha u djepovima i nema nama srece s njima...
Sve brato, dok ne sjednemo u tu skupstinu ti, ja i slicni nama, bez oraha u djepovima, ljudi koji vole Velez, nama nema srece....
A moj SEF?? Hahah...a moj brato, on je samo posljedica toga svega....I kad sve skupa saberem, ipak ga ne mrzim i nikad ga necu svrstati u crnu stranicu istorije Veleza...To je nesto moje, i ne zanima me sta ovde ljudi pisu...
Ali cu ti bar ispuniti zelju pa Vas vise necu ovde gnjaviti....Tako da me dalje ne trebas svadjati ovde sa RA, jer to i ne mozes... Ja samo iznosim, da RA svoje nezadovoljstvo moze iskazati i na tribini....Cekam skupstinu, ja i moja ekipa, ali vjeruj mi necu dolaziti ni s kim da razgovaram tamo....Vise razgovora nema....
Imat ce dvije jasne opcije...Nadam se da cemo se tamo svi sresti...
A ti i slicni tebi i dalje gledajte rukomet, i gledajte kako nam igraci ne mogu trcati bez raje u prsima, i udvostrucite finansijski dug koji imamo......