FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Misliš ''pjevamo''?
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Izvinjavam se, ako kako kažete trolam,a nije mi namjera, samo moj dobri "R.K" da ti odgovorim za Seada Sušića. Fakat nađem na transfer m. da je iz Sarajeva otišao u Zvezdu, a i na portalu "Reprezentacija. RS" da je igrao za Sarajevo. NIkako mi to nije jasno, ne mogu da vjerujem da mi je promakao, jer vjeruj mi da znam sve naše igrače-prvotimce, pa i rezerve rezervi. Evo koliko se god trudio, ne mogu se sjetiti, jedino mi je poznato da su naši išli više puta u Zavidoviće da ga pokušaju privoljeti da pređe kod nas. Kao što rekoh, moguće da je pojačavao naše juniore na nekim turnirima (bio je jak i prestižan međunarodni turnir "Kvarnerska riivijera") i kao što rekoh izvinite ako kvarim temu.
Do 17:00 ćeš je izgleda još 3x rezatistb je napisao/la: ↑02 feb 2020, 10:01Ne znam jaro ko sta postavlja al' ja sam mezu za Desnu FC vec postavio... bujrumTheIvicnjak je napisao/la: ↑02 feb 2020, 09:49Cifra je malo veca od 30 000. Radi se o 200 000 eura za godinu, ako ostane jos godinu onda to ide na 300 000. Znaci, milion maraka za dvije godine.
I ne vidim razlog zasto se ne bi pohvalili tim ciframa? Drugi to ne mogu ni sanjati. POSTAVLJAMO STANDARDE, NABIJAMO KOMPLEKSE.![]()
(samo da je ne mahnem do utakmice, valja opet suhovinu rezat)

SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- AlfredNobel
- Kontakt:

Lako ste se prodali zarad nekog TSS-a.. Ja vam nikad ništa neću zaboraviti!
BiPolar like thisAlfredNobel je napisao/la: ↑02 feb 2020, 12:13

Paša previse kenjas. Mojne tisra i nemoj bespotrebno stvarati negativu na temi.AlfredNobel je napisao/la: ↑02 feb 2020, 12:13
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šipu ga Sosi.AlfredNobel je napisao/la: ↑02 feb 2020, 12:13
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ali idalje moramo popraviti reakcije nase odbrane kad neki tim ima prekid..Protiv Zelje 2 prekida 2 gola..Pogotovo me iznervirao onaj prvi,gdje se pravi amaterski faul i odlicna pozicija za Stilica..
Vjerujem u nasu ekipu,i kad bi osvojili 9/9 prva 3 kola bili bi puno blize tituli..Ne brinem se za MDK i TC koliko za Borac..Bit ce zajebano tamo uzeti 3 boda,tako da 7/9 poena je sasvim dobro..Ali vjerujem da ciljamo i da mozemo uzeti 9 bodova sa dobrom analizom protivnika..
Protiv koga zeljo igra?Znam da igraju protiv TC,koja su ostala 2 protivnika?
Bilo bi lijepo pobjeci na +3 i nikako sebe dovesti u situaciju da na kraju sezone budemo imali isti broj bodova,jer tesko cemo stici zeljinu gol razliku..
Kako god,u dobroj smo situaciji!
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, aqarius, bavaracmujo, Beli98, boki86, bordobijeli, budzak, Cwirek, EastMadness, Fudo, fukara87, Google Adsense [Bot], Hamagara, HariTz, itatabisine, Jadnimi, johntravolta123, kanarinac, klasik, Kockoglavi, Komercijala19, laznokrilo, leo1946, lumani, macahz, Maroon1946, MaroonBjelave, mnon46, mosarajvosa83, Mostarska, muhamedhulk, Napapijri, NazorUso, Oerde, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, ristagrad, ronaldo99, samoFKS, Serha, SHZ82, StevieG8, strahmeipomisliti, THEC, tuitamo, USB, Velo6, VolimBiH96, Wlad55, zagorski i 560 gostiju.