Ne vecinom ce Dominik biti pobjednikjolicnikola je napisao/la: ↑02 feb 2020, 12:17je pa da bude ko ženski tenis, di se pobjednica mjenja svako malo hahaha
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
- LlullSergio
- Kontakt:
Servis u rangu Damira Dzumhura.
Da... izgleda rame opet
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Nije nikakav problem ni uzeti MTO, biti povrijedjen i slicno, ali glumiti J**+.nu pi.cketinu sa spustenom glavom, pa ces se onda sada rastrcati ponovo ko budala, eh upravo taj fake personality je razlog sto ga niko ne voli, a sad ce opet biti komentara "ne vole ga sto je srbin". Daj ba dozovite se pameti. Eto nije Dzumhur srbin pa ga niko ocima ne moze gledati kada se ovako ponasa i svadja sa svima.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Covjeka dijeli jos set od PRVOG GS-a a ti vec znas sta ce biti na ostalim GS-ovima i na ATP listi.ronaldo99 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 12:22Ne vecinom ce Dominik biti pobjednikjolicnikola je napisao/la: ↑02 feb 2020, 12:17je pa da bude ko ženski tenis, di se pobjednica mjenja svako malo hahaha![]()
Show me your donuts 0 0
de odvadi malo rona majke tironaldo99 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 12:22Ne vecinom ce Dominik biti pobjednikjolicnikola je napisao/la: ↑02 feb 2020, 12:17je pa da bude ko ženski tenis, di se pobjednica mjenja svako malo hahaha![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Joj jesu linijski danas loši,milion grešaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nema 1.servisa za lijeka i opet uzima Noleta
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma. Dela nista odvaditi, samo London ne moze uzeti, ostalo mu halalimo 
-
jolicnikola
- Kontakt:
da sam Novakov navijač ja bi se sramio ovakvih pobjeda, ko Mamić, Čović, Bokan i ostala bagra s Balkana i on ulazi u to društvo koje potkupljuje sudije, dižu atmosferu i slična sranja rade da bi oni pobjedili, a kad oni izgube oni se k***e da su svi okolo krivi
Zadnja izmjena: jolicnikola, dana/u 02 feb 2020, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
ma nece to tako ici,ali sto se mene tice nek bude tako kao sto kazes...nek uzme i RG i USO ...JA PREZADOVOLJAN ...A DA MI POKORIMO London
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Thiem je vec sad mnogo opusteniji, sto se osjeti na igri, sad ostaje da se vidi, da li ce se ruka stegnuti kako se mec bude privodio kraju.
Show me your donuts 0 0
- LlullSergio
- Kontakt:
Al Ih frajer baca napolje.
Realno tesko i ja vjerujem u svoje rijeci al de
- LlullSergio
- Kontakt:
Par finih poena ali....
Thiem mi izgleda bolje,sigurnije na svakom udarcu,fokusiraniji,spremniji.Ovo su samo zadnji trzaji.
Thiem mi izgleda bolje,sigurnije na svakom udarcu,fokusiraniji,spremniji.Ovo su samo zadnji trzaji.
Ma fizicki je decko daleko spremniji, i ako bi uzeo Novak ovaj set ubjedjen sam da bi Thiem otpuhao u petom, Novak sad igrao kao Roger, sto krace poene.
Sve ili ništa, tako mi djeluje
Agresivan, odlučan, al Thiem je i dalje bolji teniser na terenu, prvi brejk i to je kraj
Agresivan, odlučan, al Thiem je i dalje bolji teniser na terenu, prvi brejk i to je kraj
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma ne bi me cudilo da se vrati i osvoji ovo, jednostavno je poznat po ovakvom ponasanju i ne vjerujem ni 1% da nesto nije u redu s njim.
Zadnja izmjena: bhpremierliga12, dana/u 02 feb 2020, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
- Neutralan88
- Kontakt:
Idemo Roki do 1GS titule
Mentalno ce izduvati
Mentalno ce izduvati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.