Zasto bih bio banovan

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Zasto bih bio banovan
a sto bi ,kad ovi nemaju muda da uzmi slem,da li bi bilo glupo Rogeru da ode u penziju,evo njemu prvom kad moze do kraja otici na svakom slemu,evo i ovdje je covjek dosao bez trenina,povrijedjen bio i igrao polufinale...pa nije lud kad mogu mlatiti ovu nejac neka ih ..
I ja sam ti fino odgovorio. Deder sad ti meni. Navijaš li još za Olimpič? Nemoj mi reći da si prešao preko ponosa.
Nole ima pobjednicki gen kao malo ko u historiji svih sportova. Strasan sampion.
Drug prvo je IW i Miami, tek onda šljaka.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:15Da malo izanaliziramo stanje u i oko tenisa,oko meca se nema puno reci imao je priliku nije iskoristio dovidjenja
Zasad su Novak i Rafa maltene izjednačeni u GOAT trci a Roger(ruku na srce) je 90% ispao mada će meni uvijek ostati najveći.Sad slijedi sezona šljake gdje će Rafa vjerovatno opet preuzeti vodstvo ali moguće je naravno i da uprska pa da Novak udje u tu poziciju.Sad slijedi MC od većih turnira to će uzeti ili Rafa ili neki od onih šljakera što su invalidi maltene po hardu i travi.U Rimu ipak mislim da je on još veći favorit,malo je to ipak nedovoljno sporo za već spomenute prašinare.Madrid je otvoren i to je po meni najzanimljiviji masters.
To nije toliko krucijalno za GOAT poredam IMOCaptain4 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:19Drug prvo je IW i Miami, tek onda šljaka.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:15Da malo izanaliziramo stanje u i oko tenisa,oko meca se nema puno reci imao je priliku nije iskoristio dovidjenja
Zasad su Novak i Rafa maltene izjednačeni u GOAT trci a Roger(ruku na srce) je 90% ispao mada će meni uvijek ostati najveći.Sad slijedi sezona šljake gdje će Rafa vjerovatno opet preuzeti vodstvo ali moguće je naravno i da uprska pa da Novak udje u tu poziciju.Sad slijedi MC od većih turnira to će uzeti ili Rafa ili neki od onih šljakera što su invalidi maltene po hardu i travi.U Rimu ipak mislim da je on još veći favorit,malo je to ipak nedovoljno sporo za već spomenute prašinare.Madrid je otvoren i to je po meni najzanimljiviji masters.
Muški tenis je postao dosadan. Jedno te isto se gleda deceniju i više. Ali nije "ničija do zore gorila". Postoji nešto što se zove biološki "sat".delinjo je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:17a sto bi ,kad ovi nemaju muda da uzmi slem,da li bi bilo glupo Rogeru da ode u penziju,evo njemu prvom kad moze do kraja otici na svakom slemu,evo i ovdje je covjek dosao bez trenina,povrijedjen bio i igrao polufinale...pa nije lud kad mogu mlatiti ovu nejac neka ih ..
Valencia je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:18U moru gluposti naletih na jedan normalan komentar.
Nole ima pobjednicki gen kao malo ko u historiji svih sportova. Strasan sampion.
Jedino je neshvatljivo kako dopusti da ga nervoza savlada. Vodi 1:0 u setovima, ima igru, nerjeseno u drugom setu, a on se iznervira i totalno raspadne. Izgubi dva seta radi nervoze. To ga prati kroz cijelu karijeru i izgleda da nikad nece proci.
Ipak, kada je bitno, ubaci u maksimalnu brzinu i neobjasnjivo ohladi glavu.
Nisi fino odgovorio. Nismo djeca. Ali od vas srbofila i ne treba se očekivati normalan odgovor.
Vjerovatno bih bio banovan da je Rio il neko ko dijeli njegove svjetonazore mod na toj temi. Ovako haman nista.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:20
Zato što si psovao boga i alaha , together .
Ja sam za yebo te jedan od te dvojice dobio 7 dana hlađenja, pa zato ...
Normala pitanje , nikakva provokacija ..
Znam da te pogodilo , i ja prvi tako psujem, ali pravila su pravila ...
Pa IW je najvrijedniji masters na touru, kad bi rafa odihrqo ta dva mastersa dobro mogao bi vratiti prvo mjesto.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:20To nije toliko krucijalno za GOAT poredam IMOCaptain4 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:19Drug prvo je IW i Miami, tek onda šljaka.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:15Da malo izanaliziramo stanje u i oko tenisa,oko meca se nema puno reci imao je priliku nije iskoristio dovidjenja
Odgovorio sam tačno onako kako je trebalo na tvoju provokaciju. Dobro znaš šta si radio i šta si pokušao tim postom. Fino kažeš, nismo djeca.
Ma tako to ide. Novak jeste clutch igrac, najbolji u tom ovih godina u tom nema sumnje. Al i pored toga imas sanse, sanse koje moras iskoristit. Novak se u tom gameu suocavao sa dvije break lopte od kojih ni na jednu nije opalio as ili servis winner gdje bih rekao svaka cast, covjek je nenadjebiv. U obje situacije je Thiem imao ciste udarce i u obje promasio. I sto kazes, znalo se tada sta slijedibodi123 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:03Da, to je ključ biodarker10 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:00Sta je ovo, poslije treceg seta Nolo svima pakas a sad mu svi cestitaju
Domi je napravio kardinalnu gresku pocetkom cetvrtog seta, pomislio je da ce lako do kraja i tu je sebi presudio. S druge strane Nolo u klasicnom noletovskom fazonu iz stanja gdje mu sve smeta i ironicnih osmijeha, digne se kao fenikss iz pepelaa![]()
Čim se došlo do kraja četvrtog seta u egalu, nije bilo teško pretpostaviti šta će se desit
Plus ona dva zicera na 3-2 da vrati brejk, to je zadnji trzaj bio
Sitnice odluče a one po pravilu idu Novaku i tako već godinama unazad, reko sam da njegov mozak treba na izučavanje poslat jer nije realno koliko je clutch, zajebo je Jordana
Prije toga je njega uhvatila nervoza, poceo se svadjati sa nekim na tribinama. Uvijek mu se to desava, prospe pokoji gejm radi nervoze.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:23Valencia je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:18U moru gluposti naletih na jedan normalan komentar.
Jedino je neshvatljivo kako dopusti da ga nervoza savlada. Vodi 1:0 u setovima, ima igru, nerjeseno u drugom setu, a on se iznervira i totalno raspadne. Izgubi dva seta radi nervoze. To ga prati kroz cijelu karijeru i izgleda da nikad nece proci.
Ipak, kada je bitno, ubaci u maksimalnu brzinu i neobjasnjivo ohladi glavu.
Griješiš prijatelju , nije nervoza , nego je ostao bez kondicije poslije dobijenog poena od 29 udaraca ...
Upao je krizu i to se vidjelo kako je slavio jedan dobijeni poen , jedva je podigao šaku , a lice nikakvo ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.