Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Epidaurus
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Epidaurus » 02 feb 2020, 14:17

bombaysaphire je napisao/la:
02 feb 2020, 14:15
Epidaurus je napisao/la:
02 feb 2020, 14:14
Gledaj Shevcheta ludji nego ikad :rol: :rol: :rol:

Epi kako to da nisi banovan ?
Zasto bih bio banovan :rol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 feb 2020, 14:17

Mancini je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
02 feb 2020, 14:13
Mancini je napisao/la:
02 feb 2020, 14:11

Koje još neko vrijeme? Od pet do deset godina!? :lol: :crazy:
pa mislim dok trojka ne ode u penziju,onda ce dijeliti slemove
Razumijem, ali nikako da odu u penziju. Prvi Federer pa onda ostali. Ne bi me iznenadilo da isti budu igrali nakon pet godina.
a sto bi ,kad ovi nemaju muda da uzmi slem,da li bi bilo glupo Rogeru da ode u penziju,evo njemu prvom kad moze do kraja otici na svakom slemu,evo i ovdje je covjek dosao bez trenina,povrijedjen bio i igrao polufinale...pa nije lud kad mogu mlatiti ovu nejac neka ih ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 02 feb 2020, 14:18

Mancini je napisao/la:
Pusti kavez. Ja mu postavio pitanje a ti kavez spominješ. :?
I ja sam ti fino odgovorio. Deder sad ti meni. Navijaš li još za Olimpič? Nemoj mi reći da si prešao preko ponosa. :o
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 02 feb 2020, 14:18

Kakva patologija tito te ****.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 feb 2020, 14:18

U moru gluposti naletih na jedan normalan komentar.
Krofna je napisao/la:
02 feb 2020, 12:20
Daleko je ovo jos od gotovog, u Novakov poraz si siguran tek kad se poselame na mrezi.
Nole ima pobjednicki gen kao malo ko u historiji svih sportova. Strasan sampion.

Jedino je neshvatljivo kako dopusti da ga nervoza savlada. Vodi 1:0 u setovima, ima igru, nerjeseno u drugom setu, a on se iznervira i totalno raspadne. Izgubi dva seta radi nervoze. To ga prati kroz cijelu karijeru i izgleda da nikad nece proci.

Ipak, kada je bitno, ubaci u maksimalnu brzinu i neobjasnjivo ohladi glavu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Xcena
Kontakt:

Post Postao/la Xcena » 02 feb 2020, 14:18

Tata tenisa, nema tu šta.

Najbolji kojeg sam gledao, mada sam to znao i prije ovog finala.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 02 feb 2020, 14:19

BosniaBoston je napisao/la:
Da malo izanaliziramo stanje u i oko tenisa,oko meca se nema puno reci imao je priliku nije iskoristio dovidjenja

Zasad su Novak i Rafa maltene izjednačeni u GOAT trci a Roger(ruku na srce) je 90% ispao mada će meni uvijek ostati najveći.Sad slijedi sezona šljake gdje će Rafa vjerovatno opet preuzeti vodstvo ali moguće je naravno i da uprska pa da Novak udje u tu poziciju.Sad slijedi MC od većih turnira to će uzeti ili Rafa ili neki od onih šljakera što su invalidi maltene po hardu i travi.U Rimu ipak mislim da je on još veći favorit,malo je to ipak nedovoljno sporo za već spomenute prašinare.Madrid je otvoren i to je po meni najzanimljiviji masters.

Drug prvo je IW i Miami, tek onda šljaka.
"We need to suffer. And we need to fight."

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 feb 2020, 14:20

Captain4 je napisao/la:
02 feb 2020, 14:19
Da malo izanaliziramo stanje u i oko tenisa,oko meca se nema puno reci imao je priliku nije iskoristio dovidjenja

Zasad su Novak i Rafa maltene izjednačeni u GOAT trci a Roger(ruku na srce) je 90% ispao mada će meni uvijek ostati najveći.Sad slijedi sezona šljake gdje će Rafa vjerovatno opet preuzeti vodstvo ali moguće je naravno i da uprska pa da Novak udje u tu poziciju.Sad slijedi MC od većih turnira to će uzeti ili Rafa ili neki od onih šljakera što su invalidi maltene po hardu i travi.U Rimu ipak mislim da je on još veći favorit,malo je to ipak nedovoljno sporo za već spomenute prašinare.Madrid je otvoren i to je po meni najzanimljiviji masters.

To nije toliko krucijalno za GOAT poredam IMO
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 02 feb 2020, 14:20

Epidaurus je napisao/la:
02 feb 2020, 14:17
Epidaurus je napisao/la:
02 feb 2020, 14:14
Gledaj Shevcheta ludji nego ikad :rol: :rol: :rol:

Zato što si psovao boga i alaha , together .

Ja sam za yebo te jedan od te dvojice dobio 7 dana hlađenja, pa zato ...
Normala pitanje , nikakva provokacija ..
Znam da te pogodilo , i ja prvi tako psujem, ali pravila su pravila ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 feb 2020, 14:21

delinjo je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

pa mislim dok trojka ne ode u penziju,onda ce dijeliti slemove
Razumijem, ali nikako da odu u penziju. Prvi Federer pa onda ostali. Ne bi me iznenadilo da isti budu igrali nakon pet godina.
a sto bi ,kad ovi nemaju muda da uzmi slem,da li bi bilo glupo Rogeru da ode u penziju,evo njemu prvom kad moze do kraja otici na svakom slemu,evo i ovdje je covjek dosao bez trenina,povrijedjen bio i igrao polufinale...pa nije lud kad mogu mlatiti ovu nejac neka ih ..
Muški tenis je postao dosadan. Jedno te isto se gleda deceniju i više. Ali nije "ničija do zore gorila". Postoji nešto što se zove biološki "sat".
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 02 feb 2020, 14:21

Al koji intenzitet i dubina u petom setu, nije loptice udario da nije pala u zadnjih pola metra od linije :lol:

Ono što je Rafa upalio poslije drugog seta na RG-u, Novak je upalio sredinom četvrtog. A kad je tako - zna se kako završava.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 02 feb 2020, 14:23

Valencia je napisao/la:
02 feb 2020, 14:18
Krofna je napisao/la:
Daleko je ovo jos od gotovog, u Novakov poraz si siguran tek kad se poselame na mrezi.
Nole ima pobjednicki gen kao malo ko u historiji svih sportova. Strasan sampion.

Jedino je neshvatljivo kako dopusti da ga nervoza savlada. Vodi 1:0 u setovima, ima igru, nerjeseno u drugom setu, a on se iznervira i totalno raspadne. Izgubi dva seta radi nervoze. To ga prati kroz cijelu karijeru i izgleda da nikad nece proci.

Griješiš prijatelju , nije nervoza , nego je ostao bez kondicije poslije dobijenog poena od 29 udaraca ...
Upao je krizu i to se vidjelo kako je slavio jedan dobijeni poen , jedva je podigao šaku , a lice nikakvo ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 feb 2020, 14:23

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
I ja sam ti fino odgovorio. Deder sad ti meni. Navijaš li još za Olimpič? Nemoj mi reći da si prešao preko ponosa. :o
Nisi fino odgovorio. Nismo djeca. Ali od vas srbofila i ne treba se očekivati normalan odgovor.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 feb 2020, 14:23

02 feb 2020, 14:20
Epidaurus je napisao/la:

Zato što si psovao boga i alaha , together .

Ja sam za yebo te jedan od te dvojice dobio 7 dana hlađenja, pa zato ...
Normala pitanje , nikakva provokacija ..
Znam da te pogodilo , i ja prvi tako psujem, ali pravila su pravila ...
Vjerovatno bih bio banovan da je Rio il neko ko dijeli njegove svjetonazore mod na toj temi. Ovako haman nista.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 feb 2020, 14:24

02 feb 2020, 14:20
Captain4 je napisao/la:
02 feb 2020, 14:19

To nije toliko krucijalno za GOAT poredam IMO
Pa IW je najvrijedniji masters na touru, kad bi rafa odihrqo ta dva mastersa dobro mogao bi vratiti prvo mjesto.

Ma da me nebi cudilo da Rafa odigra sad neku 500-cu i da osvoji pa da vrati prvo mjesto, a nesto ne vjerujem da ce Novak igrati ista prije ova dva mastersa za mjesec dana.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 02 feb 2020, 14:25

@Epi Jbg. tamo je ovaj licemjer moderator i samo obrise post, koji je napisan u trenutku ljutnje i ocaja.

Btw. glupo mi je inace zbog toga, da neko dobije ban...
Zadnja izmjena: Pasha, dana/u 02 feb 2020, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 02 feb 2020, 14:26

Mancini je napisao/la:
02 feb 2020, 14:23
S-Y-L-A-R je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Nisi fino odgovorio. Nismo djeca. Ali od vas srbofila i ne treba se očekivati normalan odgovor.
Odgovorio sam tačno onako kako je trebalo na tvoju provokaciju. Dobro znaš šta si radio i šta si pokušao tim postom. Fino kažeš, nismo djeca. ;)
Hajde sad, da čujem kakav je tvoj odgovor?
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 02 feb 2020, 14:27

bodi123 je napisao/la:
02 feb 2020, 14:03
darker10 je napisao/la:
02 feb 2020, 14:00
Sta je ovo, poslije treceg seta Nolo svima pakas a sad mu svi cestitaju :rol:

Domi je napravio kardinalnu gresku pocetkom cetvrtog seta, pomislio je da ce lako do kraja i tu je sebi presudio. S druge strane Nolo u klasicnom noletovskom fazonu iz stanja gdje mu sve smeta i ironicnih osmijeha, digne se kao fenikss iz pepelaa :rol:
Da, to je ključ bio

Čim se došlo do kraja četvrtog seta u egalu, nije bilo teško pretpostaviti šta će se desit

Plus ona dva zicera na 3-2 da vrati brejk, to je zadnji trzaj bio

Sitnice odluče a one po pravilu idu Novaku i tako već godinama unazad, reko sam da njegov mozak treba na izučavanje poslat jer nije realno koliko je clutch, zajebo je Jordana
Ma tako to ide. Novak jeste clutch igrac, najbolji u tom ovih godina u tom nema sumnje. Al i pored toga imas sanse, sanse koje moras iskoristit. Novak se u tom gameu suocavao sa dvije break lopte od kojih ni na jednu nije opalio as ili servis winner gdje bih rekao svaka cast, covjek je nenadjebiv. U obje situacije je Thiem imao ciste udarce i u obje promasio. I sto kazes, znalo se tada sta slijedi :mrgreen: Ono sto Novak jako dobro radi u tim situacijama jest da odbija promasit. Natjera te da zaradis poen, a eto ni Thiem, a ni Federer u julu to nisu iskoristili.

Al i pored toga svega Thiema servis ozbiljno zajebava i to ne samo danas. Odservirao je danas dobro pri nekim tijesnim rezultatima, al opet se previse, previse muci u svojim servis gameovima. Kumuje tu i Nolo svojim riternom, al nije da je samo danas imao problrma. Vjerovatno razlog zasto nije mogao bolje pritisnut Nolin servis na kraju jest to sto je morao crknut da zadrzi svoj u par gameova.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 feb 2020, 14:27

02 feb 2020, 14:23
Valencia je napisao/la:
Krofna je napisao/la:

Griješiš prijatelju , nije nervoza , nego je ostao bez kondicije poslije dobijenog poena od 29 udaraca ...
Upao je krizu i to se vidjelo kako je slavio jedan dobijeni poen , jedva je podigao šaku , a lice nikakvo ...
Prije toga je njega uhvatila nervoza, poceo se svadjati sa nekim na tribinama. Uvijek mu se to desava, prospe pokoji gejm radi nervoze.

Sad je prosuo bas puno i opet se izvukao.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 02 feb 2020, 14:30

Novak je GOAT ovog sporta. Cestitke ovakome sportisti. Kapa do poda.

Majica onog srbskog paksu na tribini govori u sustini sve o vecini Srba: "Serbia against the world". :damn:
dobre guzove ima Belma

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.