NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
@Jham To si takodjer u pravu.
Jbg. valjda je bitnije trovati forum glupostima i cuditi se koje cemu..
Jbg. valjda je bitnije trovati forum glupostima i cuditi se koje cemu..
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
To sta @alem prica, a vi valjda vjerujete...
Kakav lik on prica o licemjerju
O mom licemjerju mozete pisati kad nadjete jedan moj upis gdje ja ismijavam ostale ekipe, a Houston nesto uzdizem.
Jbg. vama je uglavnom vaznije ismijati protibnika, nego pobjeda vaseg tima.
O ostalom nema potrebe da raapravljamo...
Sta ti ocekujes, da posle svake utakmice neko napise neki doktorski rad na temu Hardena i Westbrooka, da bi dokazao da nije licemjer? Prozivas ljude sto nisu komentarisali pobjedu nad osakacenim Dallasom? Pa jesi li ti svjestan da se ovdje ne prokomentarise makar 20ak ekipa i da se uglavnom komentarisu samo oni koji su inace ili trenutno najpopularniji?
I sto je najjace, nisam se svakako ni nasao prozvan u tim tvojim upisima jer svakako ni ne pisem o Westbrooku ili Hardenu, a i kada pisem uglavnom su pozitivne stvari. Samo mi ide na onu stvar prozivanje ljudi sto ne pisu o 30 ekipa ne bi li ispali ljudine...
Ok, naravno da se ne odnosi na sve.
Na kraju krajeva tako sam i napisao.
Jeste Dallas "osakacen", al kao sto rekoh, Houston igra ne bez centra, nego centara. Znaci nije ni Houston trenutno u fullu...
A tacno sam naznacio, sta je problem.
Kad sljedeci put Harden i Westbrook odigraju losu utakmicu, opet ce Houston "biti interesantan"...
Na kraju krajeva tako sam i napisao.
Jeste Dallas "osakacen", al kao sto rekoh, Houston igra ne bez centra, nego centara. Znaci nije ni Houston trenutno u fullu...
A tacno sam naznacio, sta je problem.
Kad sljedeci put Harden i Westbrook odigraju losu utakmicu, opet ce Houston "biti interesantan"...
-
- Kontakt:
Pametnjakoviću, nisam ni mislio na intervjue televizije i ostale ku.rce palce, već privatne razgovore, mimo kamera i finoće na silu. Također nigdje nisam rekao da je populista shaq, već da mi nije jasno kako možeš ne pričati s nekim 4 godine bokte. Normalno da će plakati i biti sje.ban, pa ja sam sj.eban evo danima iako je najbliže što sam mu bio je gledati ga na tv-u. Samo se začudio zašto su dopustili da prođu 4 godine bez razgovora (PRIVATNOG) i da se morala pogibija desiti da bi se skontale neke stvari.BuffonGigi je napisao/la: ↑02 feb 2020, 01:16Covjek ti upravo napisao da nisu zadnji put pricali 2016, nego su cak prosle godine imali i zajednicku emisiju 1 na 1 gdje su javno sve rascistili, i od tad su se culi na redovnoj bazi. Cak isto tragicno jutro je Kobe pisao poruku Shaqovom sinu, istom onom zbog kog je prepustio zajednicki mvp trofej na all staru Shaqu. To su dva lika koje toliko toga veze, u kosarkaskom smislu najbolji tandem koji je ikad igrao. I sad covjek je ogorcen i tuzan zbog cinjenice kako nisu imali sansu da se druze vise jednom kad je gotovo sa kosarkaskim ambicijama. Ali opet...najlakse je nekog nazivati pizdom ili populistom.GeriOldman je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:26Donnie Darko je napisao/la: ↑01 feb 2020, 23:10
Pričali su poslije toga. Ne znam šta je Shaq želio reći, ali imali su prošle godine 1 on 1 intervju, i još kamaru dešavanja na kojima su skupa bili. Vjerovatno je mislio da su sjeli privatno i imali neki baš otvoreni dugi razgovor.
Shaqu je teško zato što su izgubili čitavu deceniju zbog glupih svađa koje su u konačnici nebitne, mogu mislit kako bi mu bilo da se nisu nikad pomirili.
Što se LeBrona tiče, naravno da mu je teško, teško je svima, ali on je cringe i pizda zbog mnogočega drugog. Nikad ne treba zaboraviti ono što je bilo prije par mjeseci. Tu je, meni barem, izgubio sav respekt (kao ličnost odvojena od košarke) i od tad ga posmatram samo kao jednog od najboljih i najvećih košarkaša, i kao licemjernu hinju i pichoku od insana.
Ma ja uopće ne ulazim u to koliko je kome žao i kako ko na koji način tuguje. Moj idol i superheroj je bio i biće dok i ja ne umrem, al me je fascinirala činjenica da su posljednji put pričali 2016., čisto to, ništa više.
A s druge strane lebron, pa dobro, čitav svijet je očekivao šta će reći i nije mu lako pretpostavljam. Ima ogromno breme sada.
Da mu je čitava karijera cringe, itekako jeste, pogotovo pod stare dane..
Shvati lik ne vjeruje da su iskrene suze saigraca s kojim je Kobe osvojio 3 prstena. Pa sta tek reci za suze Doca Riversa, s kojim Kobe nije proveo ni dan u istoj ekipi, vec mu je bio najljuci protivnik.
@amerosm nije helikopter bio u njegovom vlasnistvu. To je vise kao taxi.
1921
Damian Lillard (51 PTS, 9 3PM) scores 47+ for the 5th time in 6 games and becomes the 1st player in NBA history to make 6+ threes in 6 straight games.
61 Pts, 10 Reb, 7 Ast (Warriors)
47 Pts, 6 Reb, 8 Ast (Mavericks)
50 Pts, 6 Reb, 13 Ast (Pacers)
36 Pts 10 Reb, 11 Ast (Rockets)
48 Pts, 9 Reb, 10 Ast (Lakers)
51 Pts, 2 Reb, 12 Ast (Jazz)
@igrajlopte 🐦
Ma isprcao ih je Alem previse, tako da ne podnose Houston. Bice slavlje ako ispadnu u playoffu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Odlicno!
Znaci zbog jednog covjeka, klub je omrzen.
Hm...
Znaci zbog jednog covjeka, klub je omrzen.
Hm...
- BuffonGigi
- Kontakt:
To ti znas da nisu 4 godine razgovarali mimo televizije? Ne kontam kakva je to potreba negirati nesto, kontrirati i pokusavati ispadati pametan konstantno. Jel to psiholoski fenomen ili samo bolest?GeriOldman je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:17Pametnjakoviću, nisam ni mislio na intervjue televizije i ostale ku.rce palce, već privatne razgovore, mimo kamera i finoće na silu. Također nigdje nisam rekao da je populista shaq, već da mi nije jasno kako možeš ne pričati s nekim 4 godine bokte. Normalno da će plakati i biti sje.ban, pa ja sam sj.eban evo danima iako je najbliže što sam mu bio je gledati ga na tv-u. Samo se začudio zašto su dopustili da prođu 4 godine bez razgovora (PRIVATNOG) i da se morala pogibija desiti da bi se skontale neke stvari.BuffonGigi je napisao/la: ↑02 feb 2020, 01:16Covjek ti upravo napisao da nisu zadnji put pricali 2016, nego su cak prosle godine imali i zajednicku emisiju 1 na 1 gdje su javno sve rascistili, i od tad su se culi na redovnoj bazi. Cak isto tragicno jutro je Kobe pisao poruku Shaqovom sinu, istom onom zbog kog je prepustio zajednicki mvp trofej na all staru Shaqu. To su dva lika koje toliko toga veze, u kosarkaskom smislu najbolji tandem koji je ikad igrao. I sad covjek je ogorcen i tuzan zbog cinjenice kako nisu imali sansu da se druze vise jednom kad je gotovo sa kosarkaskim ambicijama. Ali opet...najlakse je nekog nazivati pizdom ili populistom.GeriOldman je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:26
Ma ja uopće ne ulazim u to koliko je kome žao i kako ko na koji način tuguje. Moj idol i superheroj je bio i biće dok i ja ne umrem, al me je fascinirala činjenica da su posljednji put pričali 2016., čisto to, ništa više.
A s druge strane lebron, pa dobro, čitav svijet je očekivao šta će reći i nije mu lako pretpostavljam. Ima ogromno breme sada.
Da mu je čitava karijera cringe, itekako jeste, pogotovo pod stare dane..
Shvati lik ne vjeruje da su iskrene suze saigraca s kojim je Kobe osvojio 3 prstena. Pa sta tek reci za suze Doca Riversa, s kojim Kobe nije proveo ni dan u istoj ekipi, vec mu je bio najljuci protivnik.
@amerosm nije helikopter bio u njegovom vlasnistvu. To je vise kao taxi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Moderator mi bez ikakvog povoda brise postove koji nisu uvredljivi ni u jednom smislu te rijeci. Jel to dopustivo?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa bolan pogledaj kvote na kladionici i koliki je hjuston favorit bio, ovi bez doncica igrali a nemaju i powella, onaj Ryan brbrb i JJ Barea bili u startnoj postavi
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Inace kladionicki favoriti pobjede.
Houston bio bez Capele i kao sto napisah igrao bez centara.
Al hajde, Dallas je bio ocekivan. Ostaje opet Utah i to svi izbjegavate, neg se kacite za Dallas.
A tamo u Houstonu nije bilo nikoga sem Gordona....
Houston bio bez Capele i kao sto napisah igrao bez centara.
Al hajde, Dallas je bio ocekivan. Ostaje opet Utah i to svi izbjegavate, neg se kacite za Dallas.
A tamo u Houstonu nije bilo nikoga sem Gordona....
Vala smaras sa Curryjem.
steta sto je u prokletoj fransizi pa ce mu prime proci bez sanse za titulu.Steta sto ih uzasne povrede glavnih igraca uvijek prate i glupa uprava koji nikad ne sastavi roster kako treba,jos dodas prosjecnog trenera koji je tu godinamaReX je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:27Damian Lillard (51 PTS, 9 3PM) scores 47+ for the 5th time in 6 games and becomes the 1st player in NBA history to make 6+ threes in 6 straight games.61 Pts, 10 Reb, 7 Ast (Warriors)
47 Pts, 6 Reb, 8 Ast (Mavericks)
50 Pts, 6 Reb, 13 Ast (Pacers)
36 Pts 10 Reb, 11 Ast (Rockets)
48 Pts, 9 Reb, 10 Ast (Lakers)
51 Pts, 2 Reb, 12 Ast (Jazz)

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.