Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
rame nije lakat
Provjereni receptBoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:24Malo se zakuhalo u borbi za prvaka i odmah udarili po penalima.![]()
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- IlCapitano
- Kontakt:
Zavjera protiv mocnog intera 
Možda, al zato izjednačavaju krivce i žrtve isto kao i navijači osuđenog kluba iz TorinaIlCapitano je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:23Ni Srbi ne izigravaju žrtve kao navijači manjeg kluba iz Milana...![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- IlCapitano
- Kontakt:
Zaboravih dodati - isto se vole praviti ludi i glupi kad im odgovara.Biscione je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:33Možda, al zato izjednačavaju krivce i žrtve isto kao i navijači osuđenog kluba iz TorinaIlCapitano je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:23Ni Srbi ne izigravaju žrtve kao navijači manjeg kluba iz Milana...![]()
![]()
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Majstori haosa interovci ...koliko kmecanje oko penala koji je uticao na utakmicu ...nista 
Dubrentus osudeni kriminalni klub! Hahaha
I tip nesto prica o Interu hahha
I tip nesto prica o Interu hahha
Ja sto znam Juventina, a znam ih pofino jer smo ta generacija kad se calcio najvise pratio, sve su normalni i realni ljudi. Moze se fino s njima o fudbalu. A ovo ovdje sto ih se nakotilo je najveci odron na forumu.
Mada, ima i regularnih momaka i vjerujem da su to stariji. Dok ova djecica pisu poput ovog buffona i slicnih...
Mada, ima i regularnih momaka i vjerujem da su to stariji. Dok ova djecica pisu poput ovog buffona i slicnih...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Svako kolo duplo kmece ...kako njih ostete i kako nama stimaju ...nije im jednostavno ...molio bi copor da ih postedi ...nek se iskmece 
Al ove su mi najdraze pobjede svegam ...jer znam koliko se pojedose od muke...imam jednog jarana ocelavio u 23 zbog intera 
Znaš zbog CL
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jes najdraza ona Finala LP
Kriminala organizacija Dubrentus
Kriminala organizacija Dubrentus
Jbt oni spominju Lp ...igraju zavrsincu iste svakih 5o god 
Ponasaju se da su neki bitan faktor u LP. Jedina im je utjeha, je kad JUVENTUS ispadne..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Copor live 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.