FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Konkretniji je bh. prvak u dosadašnjem dijelu meča.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ovo je garant neka šala, što pišu, da je Salčin lijevi bek, Gavrić i Oremuš na zadnjim veznim i Krste na lijevom krilu
Nema prenosa zbog 2 igraca koja su gore. Da ne bi usli u kadar i izazvali srcane.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Sala brate, Salcin brani, Gavric je u spicu a Krle stoper.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- feniksptica
- Kontakt:
Sto me ne bi iznenadilo ako bi Krle i bio nekim cudom na stoperu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A ko zna kad ne vidimo, možda Oremuš i Hodžić igraju bekove, Gavrić DMF, ispred Rahman i Salčin, na krilima Velkoski i Tatar. Neka 4-1-4-1 formacija. I moguća je s ovim igračima, već je neko pisao da Vinko namjerava koristit Gavrića kao tog deep-lying playmakera, sa pozicije zadnjeg veznog, onaj tip koji diktira tempo a la Jorginho ili Pirlo. A Gavrić ima strašnu dugu loptu, to smo vidjeli u više navrata, u oko pogodi igrača s 50 metara.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najbolja šansa na meču, brani golman Sarajeva Kovačević pokušaj sa desne strane.
-
- Kontakt:
Nesto se nadam da je FKS , odnosno Nam , promijenio pristup klubu . Do sada se samo upumpavao novac (za prilike PL velik ,ali za iskorak malo). Najgore za ambicioznog ulagaca je da mu uzimas malo po malo(Sisic,Milanovic,Guzina ...), a nigdje ulaznih faktura .
Kontam da je prodaja dragog nam Stanojevica inicirala dovodjenje Papeta

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma napisali su sastav po pozicijama, a Salčin je i protiv Rudara bio na lijevom beku, al hajde, svakako sumnjam da će tu ikad i igrati u ligi.skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2020, 15:39A ko zna kad ne vidimo, možda Oremuš i Hodžić igraju bekove, Gavrić DMF, ispred Rahman i Salčin, na krilima Velkoski i Tatar. Neka 4-1-4-1 formacija. I moguća je s ovim igračima, već je neko pisao da Vinko namjerava koristit Gavrića kao tog deep-lying playmakera, sa pozicije zadnjeg veznog, onaj tip koji diktira tempo a la Jorginho ili Pirlo. A Gavrić ima strašnu dugu loptu, to smo vidjeli u više navrata, u oko pogodi igrača s 50 metara.
Pidru je noga bolila pa je preskočio tekmu sa Rudarom, valjda ništa nije ozbiljno, šteta bi bila da opet pauzira.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
U fan shopuHistoricar je napisao/la: ↑02 feb 2020, 15:49Pravo si inteligentan, nema dalje, gdje se može pronači tvoja doktorska disertacija![]()
![]()
![]()
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
-
- Kontakt:
Svojevremeno kad sam s bratom isao na Kosevo , pocesto se posvadjamo . Ono rjesena utakmica (3:0),5 min. do kraja , a on govori :"Hajde idemo , guzva necu moci izaci sa autom sat vremena" . A ja blehno u SJEVER , kao ocaran . Govorim "Neka bolan ne bio , vidi momaka , vidi ludila" . Kontam da nema FKS bez SJEVERA , ima , ali nije to TO . Zakopajte prepucavanja , za dobro svih nas . Nista licno @paulus , poznat si mi , neka Akademija

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Sutra jos jedan top igrac nama veoma poznat
Hahaha **** li ti sta drugo osim nas
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pomalo neozbiljno 20 dana do prvenstva, mora se pronaci zamjena za Letica. Pidro je veliki rizik i po pitanju fizicke spreme i po pitanju hvatanja forme. Nama treba instant LB. Hodzic najblizi tome zasad. Obzirom da u 2020.godini nisam u mogucnosti gledati utak.svog kluba, pratio sam Zrinjskog protiv Istre. Po meni su kvalitetom tik uz nas, za nijansu jaci od Zeljeznicara. Dok Borac, Tuzla , Radnik, Siroki, Velez moraju jos pure... ali ce biti nezgodan protivnik svakome.
Poenta svega je da ja navijam za Sarajevo , licno nemam nista protiv Husrefa , hvala mu al da je covjek nakav strucnjak mako bi iz ove prdekane makar do repke bilo koje il Hrvatske. Poenta je ponavljam ja navijam za klub iritira me kad prave kult licnosti ko seljo. Kult licnosti treba debelo zaradit , nama Atalanta da 8 i seljo nas melje i on ko da je Mourinho tolko su navaliliSamozdravlje je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:01
Svojevremeno kad sam s bratom isao na Kosevo , pocesto se posvadjamo . Ono rjesena utakmica (3:0),5 min. do kraja , a on govori :"Hajde idemo , guzva necu moci izaci sa autom sat vremena" . A ja blehno u SJEVER , kao ocaran . Govorim "Neka bolan ne bio , vidi momaka , vidi ludila" . Kontam da nema FKS bez SJEVERA , ima , ali nije to TO . Zakopajte prepucavanja , za dobro svih nas . Nista licno @paulus , poznat si mi , neka Akademija![]()
![]()
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 02 feb 2020, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
osvojiti titulu aBd i pozvati i Husrefa na proslavu da zajedno sa VInkom digne pehar, ne moze gospodskije(ako ova rijec uopste postoji u ovom obliku
) od ovog, svi zadovoljni 

Pyro is not a crime !
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zaobiđi, oko pašica kume.emir79 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 12:21Paša previse kenjas. Mojne tisra i nemoj bespotrebno stvarati negativu na temi.AlfredNobel je napisao/la: ↑02 feb 2020, 12:13
Lako ste se prodali zarad nekog TSS-a.. Ja vam nikad ništa neću zaboraviti!
Salčin je na beku iz razloga što Pidro i Islamović još uvijek nisu na nivou spremnosti da bi ih gurnuo u igru. To vam je Vinko rekao u izjavi nakon tekme s Rudarom. Pratite malo, ne vrtite u krug jedno te isto.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tino Sven Sušić je na zagrijavanju, ali neće zaigrati u ovom meču.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, bordobijeli, broj6, Cwirek, Google Adsense [Bot], napoleon72, NeSamSafetee, Semrush [Bot] i 71 gost.