Djeca draga , vrijedjanjem poceo naj veci Dubrentusovac ovdje!BlueBosnian je napisao/la: ↑02 feb 2020, 15:00I kineska organizacija svinjter?!![]()
Koliko morate bit' isfrustrirani, da na osnovu simpatisanja inostranih ekipa nastojite isprozivati odnosno uvrijediti (kao) simpatizere "onih" drugih ekipa, tako što "ukaljate" - u ovom slučaju ime - jednog tima (Juventus/Milan/Roma itd), i da pritom mislite kol'ko je to produktivno.
A zapravo je odraz žešće zatupljenosti.
Djeco draga..
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Sto je najgore onaj je isao Younga da nasadi i nije bilo namjere da uopce odigra na loptu niti je pratio loptu.
A ovdje je bar igrac fiorentine potrcao za loptom i nasao se u dvoboju sa igracem juventusa.
Zaista sudije su sramota ove italijanske lige i brukaju se svake sekunde te koriste dvostruki nacin vrjednovanja sta je penal.
Mene ne zanima rezultat niti klub koji je igrao niti jel bilo uticaja jer ce se ova situacija desiti u 38. Kolu izmedju spala i bologne koji se bore za opstanak i penal bi mogao odluciti ostanak u ligi izmedju ta dva kluba. Moraju se pridrzavati objektivno sve sudije pravila. Ili su oba penal ili nije nijedno penal.
embrace the chaos
Normalno.Odron od igrača.Cijenjen samo na ovom forumu od strane velebnih skautova.
Ispravljeno.
Smeće rumeno.U ovom trenutku vjerojatno najodvratnija spodoba u nogometu.Top 3 vjerojatno zatvaraju Chiesa i Neymar.
Ko da namješteni HNL gledaš.Cirkus liga.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:24Malo se zakuhalo u borbi za prvaka i odmah udarili po penalima.![]()
Ista priča.Znam dvojicu ovako i skroz ok ljudi.Ova ekipa na forumu gotovo svi do jednoga su na sramotu kluba kojeg prate.Ono kad uđeš na forum,a svaki drugi post korisnik na ignoreu odmah znam šta je bilo i da su opet na aparatima.Mago je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:38Ja sto znam Juventina, a znam ih pofino jer smo ta generacija kad se calcio najvise pratio, sve su normalni i realni ljudi. Moze se fino s njima o fudbalu. A ovo ovdje sto ih se nakotilo je najveci odron na forumu.
Mada, ima i regularnih momaka i vjerujem da su to stariji. Dok ova djecica pisu poput ovog buffona i slicnih...
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 02 feb 2020, 15:33, ukupno mijenjano 2 puta.
A kao sudije u drugim ligama su objektivnetiffoso je napisao/la: ↑02 feb 2020, 15:16Sto je najgore onaj je isao Younga da nasadi i nije bilo namjere da uopce odigra na loptu niti je pratio loptu.
A ovdje je bar igrac fiorentine potrcao za loptom i nasao se u dvoboju sa igracem juventusa.
Zaista sudije su sramota ove italijanske lige i brukaju se svake sekunde te koriste dvostruki nacin vrjednovanja sta je penal.
Mene ne zanima rezultat niti klub koji je igrao niti jel bilo uticaja jer ce se ova situacija desiti u 38. Kolu izmedju spala i bologne koji se bore za opstanak i penal bi mogao odluciti ostanak u ligi izmedju ta dva kluba. Moraju se pridrzavati objektivno sve sudije pravila. Ili su oba penal ili nije nijedno penal.
dal je moguce sta radi covjek :tokralju:
Lazio je daleko najbolja ekipa u calciu ove sezone.

Ciro puko
Ciro puko
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Ciru dva komada
Penaldo u copuru
Penaldo u copuru
Mi pošteno ispadnemo i ne kmečimo kao vi čitavo ljeto sve do početka nove CL. Da vam Penaldo nije došao još uvijek bi kmečali zvog onog penala
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ništa odvratnije u svijetu nogometa nije bilo nego epsko kmečanje Jomaša na ispadanje iz lige prvaka od Reala.Ono je bilo za povijest,taj primjer danas stoji pod "licemjerje" u rječniku.
Ovdje haos poceo nakon prvog penala koji je bio bez dileme penal, toliko o licemjerju. Sve poslije toga je milion puta vidjeno i samo u krug..
u odnosu na igracki kadar, da, to je tacna konstatacija
mislim da lp ove sezone nece izostati, ekipa je mentalno mnogo jaca, dosta bodova se uzelo u kasnoj fazi tekmi, pogotovo u nadoknadi vremena i vise im se ne desava "blackout", sto je bio cest slucaj prethodnih sezona...
Mislim da je prvi penal takav bio da bi ga i brat bratu dosudio. Nema tu dileme uopce, ruka nije imala sta da radi pri sutu u onakvom polozaju. Problem nastaje kod drugog penala koji realno nema sanse da je penal. Pa mozda 5 min nakon toga Cuadrado na sredini terena starta na identican nacin na igracu fiorentine i sudija niti faul nije dosudio. Mislim sam sebe je demantovao u tom slucaju, rekao bih ispao je klaun.
Da se razumijemo po meni ni na Youngu ni ono nije bio penal, iako je Younga protivnicki igrac isao da nasadi a nije postojala ni najmanja namjera da se starta na loptu ili da se pogledala lopta.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mogu higijenofobi navijati i za Lazio i za Ciru.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
Juvesampion
- Kontakt:
Mi igramo svake kosine ligu prvaka za razliku od pojedinih koji svako 5 god igra i ispadne u grupi toliko o sinteristi. A drugi pelat pogledaj te snimak gdje drži ruke igrač Fiorentinom zašto nije išao na remplanje ramenom, nije mogao stići bentu pa onda koristi ruke. A sto vam se mora objašnjavati kmečite i navikli ste ovih 8 godina da kmecite
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Nikad mi nece biti jasno zasto zbog cega Milan gura ovog Calabriu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
tiffoso je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:01Mislim da je prvi penal takav bio da bi ga i brat bratu dosudio. Nema tu dileme uopce, ruka nije imala sta da radi pri sutu u onakvom polozaju. Problem nastaje kod drugog penala koji realno nema sanse da je penal. Pa mozda 5 min nakon toga Cuadrado na sredini terena starta na identican nacin na igracu fiorentine i sudija niti faul nije dosudio. Mislim sam sebe je demantovao u tom slucaju, rekao bih ispao je klaun.
Da se razumijemo po meni ni na Youngu ni ono nije bio penal, iako je Younga protivnicki igrac isao da nasadi a nije postojala ni najmanja namjera da se starta na loptu ili da se pogledala lopta.
A situaciju kod prvog penala popravlju iz VAR sobe, jer glavni arbitar isti nije svirao. Kod drugog ponovo VAR, ovaj pit ga svira glavni sudija, iz VAR sobe zovu da glavni odluci penal ili slobodnjak jer je oko linije bilo( inace Var i ne popopravlja penalae gdje je bilo kontakta,, jer ipak se pika sudija na terenu, da on odredi intenzitet)Kada sagledamo glavni sudija se gubio danas, nije imao ujednacen kriterij.
Behrami kloc
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.