FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zivota mi ima Hadzija da probije budzet, da ce i nasa djeca jos slusati price tipa "pošto je tadašnji sportski direktor Emir Hadzic u zimskom prijelaznom roku 2020 godine probio budzet i danas imamo posljedice" 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ubi onaj Bađi iz Tuzle, na pripremama.Danas 3 gola.
-
- Kontakt:
Trebali bi ovi sto imaju Instagram kulturno objasniti Lejli da im je bolje doci u FKS pola godine, nego da u Zagrebu gleda tekme sa klupe i tribina

@vanja8 pustaj psa 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jedna vrlo bitna stvar. Bez obzira da li Hajrovic dosao ili ne, moramo biti sretni da smo u kontaktu sa takvim igracima i da idemo u tom pravcu
Das Ist Walter
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A neka ga na klupi za početakInijesta je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:00A Anela Hadzica ko yebe jel ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:57------------------------Oremuš---------------------
Hajrović - Rahmanović - Sušić - Tatar
--------------------Ahmetović---------------------![]()

A mogo bi u paru sa Oremušom a dole 3 stopera

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Sta vi mislite ko ce od ovih novajlija biti starter. Odnosno ko ispada od ovih koji su dosad igrali.
HAJMO IZETE SARNI DA POBUDALIMO

Glupost je da se raja uopste javlja putem fb ili ig igracima ili njihovim suprugama. Kao da ce ona reci da li se pregovara ili ne.odsutraopetultra je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:03Trebali bi ovi sto imaju Instagram kulturno objasniti Lejli da im je bolje doci u FKS pola godine, nego da u Zagrebu gleda tekme sa klupe i tribinaI da ce biti mnogo vise voljen ovdje nego tamo
![]()
+1skoJaa je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:06Glupost je da se raja uopste javlja putem fb ili ig igracima ili njihovim suprugama. Kao da ce ona reci da li se pregovara ili ne.odsutraopetultra je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:03Trebali bi ovi sto imaju Instagram kulturno objasniti Lejli da im je bolje doci u FKS pola godine, nego da u Zagrebu gleda tekme sa klupe i tribinaI da ce biti mnogo vise voljen ovdje nego tamo
![]()
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Bolje je odmah reći da neće doći, nego da čekamo cijelu noć da potpiše. Treba da mi srce strada... 

-
- Kontakt:
Evander sve prati , gdje li je Majkl 

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Puno jace navijačke skupine prijete al to nigdje ne pije vode. Ne mogu da vjerujem da postoji neki fudbaleri idioti koji padaju na to. Iznervirah se
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma teško.. ne znam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Po meni je ovo trenutno najboljih 11, u formaciji 4-5-1: Kovačević, Oremuš, Lazić, Šerbečić, Pidro, Đokanović, Sušić, Rahmanović, Tatar, Jukić i Ahmetović.bordobijeli je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:05Sta vi mislite ko ce od ovih novajlija biti starter. Odnosno ko ispada od ovih koji su dosad igrali.
100 % je naš

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
E cuj, da mi nekom prijetimo nije bitno mi ili zeljovci.. Okej jesu to prijenje ali to ostaje samo na prijetnjama, pa bolan jedni te isti nam seru po glavama od rata pa sto ih niko neizlema? Nismo mi takvi jednostavno, niti se bilo ko treba bojati nekih prijetnji nismo juzna amerika.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Arhitekt, Arnelv52, Beli98, bhfanatic14, Bordo10, bordospartanac, budzak, Cwirek, EastMadness, fks74, galia95, Gomis99, Grk1234, Hajdeee, HeraklitMracni, HZbec, inzomni, James1987, johntravolta123, keli, Kyle88, ledesma, miguelramos, mire971, MokraKifla, Napapijri, NazorUso, nebeskasila, Pantelija, pitara, Poligon10, Rodman, sekac, strahmeipomisliti, tenpenny, TETRAPAK, Vrhbosnian, ŠTA_JE i 405 gostiju.