FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Life.ba. Ozbiljniji portal satro.info
Upravo tako Morteme, i sam sam jedan od njih
PS
Krajina je okupirana bordo navijačima
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Prije 5-6 dana ih nije bilo sigurno, da li se desilo sta u medjuvremenu, ne znam.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto vidiš.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sve okolnosti u vezi Anela Hadžića, idu nam u korist, svi uslovi postoje da ga naši kontaktiraju.Njega je trener Videotona otpisao, ugovor mu ističe za 5 mjeseci, njemu je cilj da igra.Ako Videoton bude tražio, da im platimo posudbu, ne vjerujem da ce to biti neka velika cifra.
-
- Kontakt:
Ne treba cojk sebi dodavat
Licno mi je link un FB-u poslao Anel. Imam ga u prijateljima i kad god je bio sa nama povezivan, momak je bio korektan i iskren.
Zato ne treba cekati, momak ocigledno ima zelju, a privuklo ga je i to sto je Tino dosao.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
https://www.index..hr/mobile//IzetHajrovicnapozajmiciuSarajevu.clanak.aspx?category=sport&id=2153137
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 02 feb 2020, 19:42, ukupno mijenjano 2 puta.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Okooo Iiiizo je
Ne znam ni slike postavit yebem ti
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 02 feb 2020, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
Historicar je napisao/la: ↑02 feb 2020, 19:36Sve okolnosti u vezi Anela Hadžića, idu nam u korist, svi uslovi postoje da ga naši kontaktiraju.Njega je trener Videotona otpisao, ugovor mu ističe za 5 mjeseci, njemu je cilj da igra.Ako Videoton bude tražio, da im platimo posudbu, ne vjerujem da ce to biti neka velika cifra.
Sjecam se Anela kad je igrao za repku i kad je himna bila on pjeva ljiljane. Pravi patriota, mislim da je odgojen na pravi bosanski nacin, ne pati od nekih miliona. Vrlo je moguce da dodje, Hajrovic je druga prica mozda i nerealna sad.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Sacekati ? Sto znaci sacekati do neke druge sezone ili jos sacekati ovih dana ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovih dana
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Hajd' da se ne inatimo više, ali vjeruj mi da Sead nije nikad bio član našeg kluba, ni blizu. "Čiča" (Miljanić) ga je direktno iz Zavidovićke Krivaje odveo u Zvezdu, a zapazio ga je na ondašnjem turniru republika i pokrajina, te je naložio svom pomoćniku Žarku Nedeljkoviću da ga dovede u Zvezdu. Vjeruj mi da mi ovaj podatak ne bi promakao, jer kako rekoh znao sam (poimenično i rezerve rezervi) kao i sve juniore i većinu pionira u to vrijeme.robertkosar je napisao/la: ↑02 feb 2020, 14:081970 dosao je kao junior ali se nije dugo zadrzao u Sarajevu te god se igrao turnir republika i pokrajina tu je Sead igrao za BiH, Zapazio ga je tadasnja alfa i omega C zvezde Millan Miljanic i expresno ga odveo u Beogradbordopoeta je napisao/la: ↑02 feb 2020, 13:20Ma 100 posto, ni u prvom timu ni u rezervama, niti sam ikad' čuo od naših navijača da to pominje ili da žali što je od nas otišao u Bgd. A ovo što pišu na trans. m. ne mora uopšte biti relevantno i pitanje je iz kojih razloga piše a u ovom slučaju vidi se elementarno nepoznavanje materije o kojoj piše.
A te "za.ebancije" sa Blekijem (Vladislav Bogičević), vjerovatno znaš da su Seju, Blekija, Jeftića (Žika Jeftić - "Lun kralj ponoći") i Krivokuću zvali "Četiri musketira" zbog njihovih terevenki po Bgd. A često je Sejo znao avionom doći u Sa, pa u kafanu kod Mehe na Sedreniku, gdje se potocima točio viski, pa u ranu zoru nazad u Bgd.
Smijem se zakleti da nikada nije bio član našeg kluba, i kao što rekoh moguće da je na nekim turnirima pojačavao naše juniore, što je bila česta praksa gdje bi naši treneri vidjeli mogućnosti i kvalitet mladog igrača.
Ne vjerujem da ce Izet doci kod nas, a za Anela on je rekao da ga niko iz uprave nije kontaktirao
Horde Zla
Hajmo razlaz, pisat pa spavat....
Morteme gasi svjetlo
Morteme gasi svjetlo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zašto ništa ne pišete pičići udbaški jebovam obitelj. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordobijeli, Burberry46, dmx, gh0stHZ, Jadnimi, mnon46, N3R3D, Oerde, perodeformero, plisek, Vanja8 i 89 gostiju.