Ako bih dosao,, gdje misli Marinovic sve to ugurati,osim ako neko ne ode?skup je recimo Tatar za klupe,ili ovaj novi,a gdje jos Velkosi,Milanovic ne znam opet.THEC je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:07problem je u tome sto sve ako i bas potpise sutra to ce garant biti nekad popodne ili uvece, a mi cemo se dotad po forumima poklati 15 puta zbog raznoraznih insajderskih, te dolazi te ne dolazi, itd, da na kraju ako i potpise lik niko nece imati snage da slavi![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima Edberg i evo ti, sjećam se još jednog momka koji nije toliko aktivan sada.. pisao je za vrijeme kad smo izvukli Borusiju M.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako potpise to ti dodje ko mustuluk, ako ne potpise ko kazna za laganje

@sanchez ma vidi drug da budem iskren svakako mi to malo i nerealno izgleda, ali eto ako bi dosao nekim cudom mislim da bi tu Velkoski i Milanovic ispali iz kombinacija za prvih 11, ili bi bilo izmedju Velkoskog i Tatara, ali MIlanovic bi definitivno klupa bio
edit: a zaboravio sam i onog novog sto je dosao, i on je krilni igrac, ma ne znam onda, guzva bi tu bila prava, ali bez obzira igraca kao sto je Hajrovic vrijedi dovesti ako mozes, i to ne samo zbog igracke kvalitete
edit: a zaboravio sam i onog novog sto je dosao, i on je krilni igrac, ma ne znam onda, guzva bi tu bila prava, ali bez obzira igraca kao sto je Hajrovic vrijedi dovesti ako mozes, i to ne samo zbog igracke kvalitete
Pyro is not a crime !
- zlatniljiljan
- Kontakt:
150 gostiju u kontinuitetu na temi cijeli dan. Pa ne čekamo Ronaldinha da sleti na aerodrom, joj koliko nam malo fali
Hadzija bi mogao doć, Izet teško.

Hadzija bi mogao doć, Izet teško.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koji je prevarant Susic,juce potpisao i odmah mu leglo 30 k maraka
Inace,izgleda da je Jukic doveden za rotacije,sto i nije lose
Da ne dodju ni Hadzic ni Hajrovic,ja sam zadovoljan..
Ali jedan od dvojice ce aBd doci
Kad skontas,ako TSS proradi,a hoce,mi ga mozemo lagano za 3 miliona prodati

Kad skontas,ako TSS proradi,a hoce,mi ga mozemo lagano za 3 miliona prodati
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 02 feb 2020, 20:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
To jest klasa za nas,al malo nerealno gomilati toliko,trebao je se recimo tatar prodati ili kapiten pa onda ovog dovesti,kao sa Stanojem,al u svakom slucaju dobro dosao.THEC je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:25@sanchez ma vidi drug da budem iskren svakako mi to malo i nerealno izgleda, ali eto ako bi dosao nekim cudom mislim da bi tu Velkoski i Milanovic ispali iz kombinacija za prvih 11, ili bi bilo izmedju Velkoskog i Tatara, ali MIlanovic bi definitivno klupa bio
- RajaBa1983
- Kontakt:
ma bilo ko da dodje od njih dvojice biti ce euforija

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otići će još dva igrača ako se ne varam, ne računam Markovića i Guzinu.Sanchez1987 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:30To jest klasa za nas,al malo nerealno gomilati toliko,trebao je se recimo tatar prodati ili kapiten pa onda ovog dovesti,kao sa Stanojem,al u svakom slucaju dobro dosao.THEC je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:25@sanchez ma vidi drug da budem iskren svakako mi to malo i nerealno izgleda, ali eto ako bi dosao nekim cudom mislim da bi tu Velkoski i Milanovic ispali iz kombinacija za prvih 11, ili bi bilo izmedju Velkoskog i Tatara, ali MIlanovic bi definitivno klupa bio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ima nas heh
-
- Kontakt:
Po meni Hadzic pogotov ne treba sad poslije Susica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:29Koji je prevarant Susic,juce potpisao i odmah mu leglo 30 k maraka![]()
Sta je sa Lazicem jb Izeta.
Kakav je njegov status,ostaje ,tribine,prodaje se.
Kakav je njegov status,ostaje ,tribine,prodaje se.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nisam Kladusa ali blizu skroz blizu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
ma vidjet cemo, svakako ovo sa Hajrovicem su zasad price po forumima, moguce je da nema nista od toga, mada vjerujem da bi se naslo neko rjesenje jer realno bi imali previse krilnih igracaSanchez1987 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:30To jest klasa za nas,al malo nerealno gomilati toliko,trebao je se recimo tatar prodati ili kapiten pa onda ovog dovesti,kao sa Stanojem,al u svakom slucaju dobro dosao.THEC je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:25@sanchez ma vidi drug da budem iskren svakako mi to malo i nerealno izgleda, ali eto ako bi dosao nekim cudom mislim da bi tu Velkoski i Milanovic ispali iz kombinacija za prvih 11, ili bi bilo izmedju Velkoskog i Tatara, ali MIlanovic bi definitivno klupa bio
Pyro is not a crime !
- RajaBa1983
- Kontakt:
Igraš 14 utakmica jbg treba i dobra klupa
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Banovat će me čovjek jer sam rekao da Izet dolazi, smijeh.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad bi se odlucivali izmedju njih 2 onda definitivno bi ja doveo Hajrovica, momak bi nam jednostavno dao neku novu fudbalsku dimenziju na krilu, a na Hadzicevoj poziciji smo lijepo popunjeni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Treba organizovat zajedničko putovanje na tekmuElCartel11 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:33Nisam Kladusa ali blizu skroz blizu![]()

-
- Kontakt:
Da sad nam tu ne treba niko,Gavric,Oremus,Susic,Djokanovic,moze i milicevic dosta.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:36Kad bi se odlucivali izmedju njih 2 onda definitivno bi ja doveo Hajrovica, momak bi nam jednostavno dao neku novu fudbalsku dimenziju na krilu, a na Hadzicevoj poziciji smo lijepo popunjeni.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, amypitar, bordobijeli, bosnas_, Evander, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, mire971, nedimmmm1337, Rajvosa4ever, SarajevoAC, Seipronto i 93 gosta.