FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne vrijedi komentarisati mada imam neki predosjecaj da ce promjeniti odluku
Ahaha.
kao sto sam jutros rekao...dzeka je toSeyo_TM je napisao/la: Dzeka je na klupi olimpiCa i to im je "najjace" oruzje...

Vece je ponizenje ako budemo uopste izasli na teren u polufinalu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Slazem se...ako je neko u stanju da napravi Zelji nepravdu na ovaj nacin,bez ikakvih argumenata ,ne bih se ni pojavio na utakmici za trece mjesto...nevjerovatno je da te neko u oci gleda i govori ti da si ispao a da nema nikakvog argumenta za to...i sta onda pomisliti...jednostavno nema problema,nije ovo nesto znacajno za sta bi se trebali nesto nasekirati,nego daj momke malo da odmaraju i neka ne dolaze da igraju namjesten turnir i gotovo...ma osmijeh na licaSeyo_TM je napisao/la:kao sto sam jutros rekao...dzeka je toSeyo_TM je napisao/la: Dzeka je na klupi olimpiCa i to im je "najjace" oruzje...![]()
Vece je ponizenje ako budemo uopste izasli na teren u polufinalu...

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- samir_tm87
- Kontakt:
jbt ovo :S pa kao nista mi trebamo u finale da odbranimo titulu :S
ako je vec sve isto :S
ako je vec sve isto :S
**** vas turnir, ba, šta se nervirate. Nećemo više nikad ni igrati i to je to.
je.bo vas taj Bajramski turnir ako se i tu namjesta ko ce bit u finalu , ko ce ga osvojit i ko ce bit 3 mjesto
mislim stvarno smijesno je to skroz...jel se zna ko igra za 3 mjesto ?

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
zeljofukara87 je napisao/la:je.bo vas taj Bajramski turnir ako se i tu namjesta ko ce bit u finalu , ko ce ga osvojit i ko ce bit 3 mjesto![]()
-
- Kontakt:
Ne znam sto se zamarate sa glupostima! Ovo je jedinstvena prilika da manji i mladji sarajevski premierligasi spase sezonu jer je vec ocigledno postalo da ce ZELJO zavrsiti najmanje na drugom mjestu, a direktno pucamo i na TITULU i na KUP sto je za oba preostala premierligasa daleko
I nagrada za prvo mjesto nije uopste novcana nego 2 000 paketa HRENOVKI tvornice OVAKO koja je inace i generalni sponzor turnira 

Zelji i ne treba igrati za trece mjesto.
Jel se to mozda budnite na neku nepravdu
hahaha......e pa tako se Sarajevo zakida godinama i to u PL, sto je nemjerljivao vaznije od ovog turnircica.....neka malo da vidite na svojoj kozi sta je nepravda......

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
-
- Kontakt:
Gigant je napisao/la:Jel se to mozda budnite na neku nepravduhahaha......e pa tako se Sarajevo zakida godinama i to u PL, sto je nemjerljivao vaznije od ovog turnircica.....neka malo da vidite na svojoj kozi sta je nepravda......
Vi ste jedino zakunuti od : Skripara, ultrasa, lesinara, fukara, robijasa i naravno uvijek od nas. Znas na sta mislim.
Pa drago mi je da spasavate sezonu...na proljece je sajam sljive u gradaccu, pa opletite...
Seyo_TM je napisao/la:Pa drago mi je da spasavate sezonu...na proljece je sajam sljive u gradaccu, pa opletite...

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Hvala na informaciji, ipak ste vi bili 8 godinaSeyo_TM je napisao/la:Pa drago mi je da spasavate sezonu...na proljece je sajam sljive u gradaccu, pa opletite...

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
-
- Kontakt:
ja se onom debelom majmunu više nikad ne bi pojavio na njegovom krkanskom turniru...
pa sve ove godine mu manijaci prave profit, i sad da dozvoli ovakvu nepravdu...
da sam ja na mjestu odgovornih ljudi iz željezničara, reko bi braci da mi se samo može saget....
pa sve ove godine mu manijaci prave profit, i sad da dozvoli ovakvu nepravdu...
da sam ja na mjestu odgovornih ljudi iz željezničara, reko bi braci da mi se samo može saget....
8? Pa pobogu "covjece" ne brojimo gledaoce na kosevu da duplo racunamoGigant je napisao/la:Hvala na informaciji, ipak ste vi bili 8 godinaSeyo_TM je napisao/la:Pa drago mi je da spasavate sezonu...na proljece je sajam sljive u gradaccu, pa opletite...![]()
![]()

Gigant je napisao/la:Hvala na informaciji, ipak ste vi bili 8 godinaSeyo_TM je napisao/la:Pa drago mi je da spasavate sezonu...na proljece je sajam sljive u gradaccu, pa opletite...![]()
![]()

Zadnja izmjena: nick, dana/u 24 nov 2010, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ljudi 2000 hiljade su 2000 hiljade ili nebitno koliko ovaj turnir donosi para. Nekome je to dovoljno da pokrije rezije

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, kontra, pinki i 46 gostiju.