Iskreno, volio bih da se ovo desilo dva kola prije kraja BL-a, ali je još uvijek tijesno i to mi je drago vidjeti
Nema opuštanja, jer nam treba dobra ratna sprema za LP
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Mislim da je kod Sanea sve propalo zbog povrede, tu je faktički sve bilo jako blizu realizacije. E sada jedino pitanje, možda da smo se manje kockali i bili još ranije konkretni, onda bi možda ranije došao kod nas i ne bi bilo povrede. Sve je to sada šta bi bilo, kada bi bilo? Bilo je određene nedorečenosti prošlo ljeto, pa se onda kadar sklapao, popunjavao na brzinu na kraju s Coutinhom i Perišićem. U kadru vidi se da ima širine, evo Flick je to dobro posložio, ali za daleke domete nam se neke stvari moraju poklopiti, neki se igrači ne smiju povrijediti. Znači stanje je moglo biti još bolje i moglo se sve još bolje isplanirati.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑31 jan 2020, 00:06
Zašto to govorim? Ako smo se odlučili za Sanea da je to taj igrač, znači onda ideš po njega u ljeto 2019. bez razmišljanja. Znači taj paket uz Sanea ( plaća, odšteta, menađer itd.. ) je izuzetno skup. Brutalno skup. Ali, ako si odlučio kupiti tog igrača, onda ti razlika u novcu između 100, koje si bio spreman dati, i 130 milijuna eura ne smije predstavljati problem. Shvaćam ja njemački pogled da se pažljivo izračuna svaki euro prije kupovine ali poanta je da taj igrač mora doći i za 130 milijuna ako ga već želiš i 100% si siguran da je to ono što nama treba.
A tu govorimo strategiji kluba. Na temelju transfera u ljeto 2019. godine, ja ne vidim jasnu strategiju šta klub želi.
Pa neka to budemo mi.

Baš tako, često si upravu na ovom forumu. Većina trenera koja su trenirala Bayern nisu mogla pronaći dobru taktiku kada su nam povrijeđena krila bila. Po mom mišljenju Flick je to pronašao, dobitna kombinacija, samo što su onda talentovani igrači klupirani Gnabry, Toliso, Coutinho.coelho41 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 19:45Niko Kovac vs Hansi Flick after 10 Bundesliga Matches:
Kovac:
10 Matches
18 Points
Goals Scored: 25
Goals Conceded: 16
Flick:
10 Matches
24 Points
Goals Scored: 33
Goals Conceded: 7
Sada se i Nijemci pitaju da li su cijelo vrijeme hvalili pogrešnog čovjeka na klupi Njemačke, jer odlaskom Flicka za pozicije asistenta reprezentacije u 2014. godini, Nijemci imaju problem sa kvalitetnim fudbalom, mladi igrači izgledaju izgubljeno i većinom se jače tekme dobijaju na suhi kvalitet igrača poput Kroosa ili Gnbarya ili Sanea.
Sa Flickom nismo maksimalno i jedino orijentirani da igramo "wide space" na krila, pa da se kasnije ubacuje na Lewu, u ovom sistemu možemo vidjet da više igrača ima šansu da postigne gol. Nismo više FC Lewandowski, a Lewa i dalje igra bitnu ulogu.
Hakimi bi bio dobitna kombinacija, tipa Davies, jer je brz i lako brani kontre a znamo koliko imamo problema sa istom unazad nekoliko godina.
Each award is not only a confirmation that it was worth the work, but it is also an additional motivation to work even harder. Thank you very much for the award and the title of Footballer of the Year 2019 in Poland, as well as for naming the Polish National Team of which I am the captain - the team of the yearThank you to all supporters, thanks to you I am stronger!
Vrlo vazna cinjenica kada su u pitanju transferi.FC Bayern wants to increase the squad size for the next season: 20 to 21 players + 3 top talents from the own youth is the plan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.