HakanSukur je napisao/la: ↑02 feb 2020, 22:37Dvije sorte ljudi kmeze za Ujgurima i sličnim, prva su hodže koje narodu mozak ispiru pričom svi mrze muslimane, zanemarujući sve ostale skupine kojima se i gora sranja dešavaju nekad i od strane samih muslimana, a sve to rade s ciljem zastrašivanja i održavanja pozicije moći.
Druga skupina su ljudi koji puše te fore, indoktronirani glupostima i suočeni sa nizom svojih frustracija i belaja ispušni ventil pronađu u tim narativima o ugroženosti svoje nacije i vjere, a većinom rade kod gazde koji finansira ove prve, pravi im džamije i ide na hadž svako malo, a radnike tretira samo prividno civilizovanije nego Kinezi ove Ujgure.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kad vi bolje funkcionišete za učenje, jutrom il preko noći?
Ja sam totalno nedefinisan, zavisi mi sve od trenutnog momentuma. Svaki iole autoritativan čovjek se budi u 6, ali mi švedski akcioni u večernjem terminu.
Ja sam totalno nedefinisan, zavisi mi sve od trenutnog momentuma. Svaki iole autoritativan čovjek se budi u 6, ali mi švedski akcioni u večernjem terminu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Sta je ba ovo u Tuzli sami cigani i migranti, nema bijelog insana. Katastrofa.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
HakanSukur
Pa šuti nemoj ti o tome Helleru , ima Allah da sudi, nego vidi šta nam ovi vlasi rade majku him...
Najviše muslimana je izginulo u međusobnim sukobima, sve halife su pobili muslimani, bitka kod Sifina Muhamedova žena vs close ashab Alija koja je bila samo uvod u daljnje sukobe, Kerbela i ubistvo Husejna, primjera milion, pa do današnjih, Sirija, Irak, Afganistan... Nemoj kaže o tome, pusti to, nego vidi ovi ći-futi šta nam rade.
Meni jedan hodža pričao da je neki Jevrej i bitku kod Sifina izazvao, jest bilo ubistvo Osmana, ali kaže zavadio čestite muslimane, jedni na druge da krenu, jbt cca 200 000 ljudi se borilo, skoro pola izginulo i neki Jevrej je sve zakuhao. Pa reko ako je to istina, onda su ti muslimani bili vrlo pametni i trebaju im Jevreji sve uzeti, tu se naljutio, jer sam trebo zaključit da su Jehudije svinje i majmuni prezreni.
Najviše muslimana je izginulo u međusobnim sukobima, sve halife su pobili muslimani, bitka kod Sifina Muhamedova žena vs close ashab Alija koja je bila samo uvod u daljnje sukobe, Kerbela i ubistvo Husejna, primjera milion, pa do današnjih, Sirija, Irak, Afganistan... Nemoj kaže o tome, pusti to, nego vidi ovi ći-futi šta nam rade.
Meni jedan hodža pričao da je neki Jevrej i bitku kod Sifina izazvao, jest bilo ubistvo Osmana, ali kaže zavadio čestite muslimane, jedni na druge da krenu, jbt cca 200 000 ljudi se borilo, skoro pola izginulo i neki Jevrej je sve zakuhao. Pa reko ako je to istina, onda su ti muslimani bili vrlo pametni i trebaju im Jevreji sve uzeti, tu se naljutio, jer sam trebo zaključit da su Jehudije svinje i majmuni prezreni.
Sve zavera belosvetska breHakanSukur je napisao/la: ↑02 feb 2020, 22:52
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Marsal
- Kontakt:
Kad je šta zanimljivo i što mi leži, uvijek sam mogao to učiti. Kad nije maksimalno sam imao koncentracije sat dnevno. Zato sad ne ispuštam kramp i lopatu uz ruke. Stiglo me da bukvalno kopam kanale. J*** ti Boga Maršale.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Reče Bošnjakizirani Srbin, potomak Albanaca koje su Turci raselili sjevernije.
Nullius in verba
Ma stvarno brate, katastrofa svega mi. Kao radikalni ultra desni nacionalista osjecam se ugrozeno.
Pusti Helcu baca ublehe. Ima li gdje da nabavim majicu Sandzak maksuz za grada ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
HakanSukur
Tuzlaci su većinom emancipovani ljudi, prihvataju tekovine 21. stoljeća, tu ne računam ove Zmajeve od okolnih sela, a kod Zukorlićevih dole još nije ni 15. stoljeće. Ovi što emigriraju dožive kulturološki šok k'o u onom filmu Daleki rođaci kad se iz ranog srednjeg vijeka u modernu Francusku teleportiraju, tako da im nije zamjeriti, i računar su naučili koristiti, ima potencijala da za 200 godina njihovi potomci budu ljudi.
Jimmy Fallon je syebo dva dejta sa Nicole Kidman, nekako mi lakše kad se toga sjetim
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zaliti se treba Omegi i Merkatoru, ne mozes kako treba uci i izaci iz trznih da te ne spopada neko. Jednostavo dodjes da ti bude lijepo, a bude ti nidje veze. Uz njih ovi nasi domaci Romi, pa onaj sto prodaje kikiriki.
Druga stvar ako na semaforu imas marku pa eto, u autu si. Ovako u marketima, trznim uvijek neko do tebe.
Druga stvar ako na semaforu imas marku pa eto, u autu si. Ovako u marketima, trznim uvijek neko do tebe.
Haj, nije ko da je Nicole Aniston.
E kakav sam ja dejt sjebo, toliko se napio da sam čeko tramvaj u 6 na Skenderiji i cudio se sto nijedan ne ide prema Ilidzi, i povraco u kantu kuknjava
J*** ja onog ko ide u MErkator i Omegu da mu bude lijepo.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:03Zaliti se treba Omegi i Merkatoru, ne mozes kako treba uci i izaci iz trznih da te ne spopada neko. Jednostavo dodjes da ti bude lijepo, a bude ti nidje veze. Uz njih ovi nasi domaci Romi, pa onaj sto prodaje kikiriki.![]()
Nullius in verba
Moj bruda haj što je on syebo, al on nije ni konto da su na dejtu. Next level, to se ni đeku ne bi desilo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
U BIH ako ne mozes dici kredit i da normalno zivis od te plate narednih 10 godina bolje ne raditi. Gubljenje vremena kad ne mozes nesto pokrenuti.
Moze se radit i ulagat u neko dodatno usavrsavanje.Ima danas dosta mogucnosti da se zaradi al mora se od neceg pocet.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:11U BIH ako ne mozes dici kredit i da normalno zivis od te plate narednih 10 godina bolje ne raditi. Gubljenje vremena kad ne mozes nesto pokrenuti.
23

Hajmo napisati par Srpskih i Crnogorskih gradova, pa onda Srpskog fudbalera, pa onda Bosna.
Da može se recimo napisati knjiga.GOAT je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:13Moze se radit i ulagat u neko dodatno usavrsavanje.Ima danas dosta mogucnosti da se zaradi al mora se od neceg pocet.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:11U BIH ako ne mozes dici kredit i da normalno zivis od te plate narednih 10 godina bolje ne raditi. Gubljenje vremena kad ne mozes nesto pokrenuti.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.