FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajrović jucer odigrao 90 minuta, za B tim Dinama, u prijateljskoj utakmici protiv Krškog.
Ma ja bi više volio dobrog i provjerenog stopera i lijevog beka, nego Hajrovića. Imamo mi svakako jaku ekipu. A i ne zna se kako bi on reagovao nakon 3,4 kola, kad bi odigro po njivama. Da ne bude razdor u svlačionici. Vrlo često se zna desiti. Valja držat 25 igrača na istom levelu, nek jedan, dva iskoče, belaj.
-
- Kontakt:
Najgore od svega je ljudi što će ovo potrajati danima. Neće niko spavati do subote.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma Hajrovic nam nije toliko potreban to je jasno, ali dolazak Hajrovica ne donosi samo dodatni kvalitet na krilu, nego i dobru reklamu, euforiju, samim time vecu posjetu, sveukupno bolju atmosferu oko kluba, tako da ako ima i promil sanse tu ne treba puno razmisljati
Pyro is not a crime !
Eno nam ni Hajrovic ne treba, skup. A dovedes Guzinu, kae odrijesi kesu, plati igraca, kapitalca...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Sad smo se prepali sto imamo para za igrace tipa TSS i I.H
Do jucer nismo imali ni feninga, u minusu 4 miliona, itd

Do jucer nismo imali ni feninga, u minusu 4 miliona, itd

Hoce raja iskorak sa guzinom, milanovicem hahaha.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Po meni, Anel Hadzic nam sada ne treba, samo bi gusio Djokanovica. Sa dolaskom Tine sredina je sada sasvim lijepo popunjena.
Hajrovic bi definitivno bio ogroman upgrade, ali ne mislim da je ta prica uopste realna. Nadam se da grijesim.
S druge strane njegov dolazak (koliku god platu da bi imao) bi bio stvarno kolosalna stvar. S jedne strane, ozbiljan broj bivsih I potencijalnih reprezentativaca u ekipi bi konacno poceo vracati ljude na stadione, podiglo bi kredibilitet citave lige.
I na kraju, najvaznije, ovakve stvari su prvi konkretan znak da se stvarno namjerava napraviti iskorak u evropi. Nece ni to preko noci, ali par prelaznih rokova sa 1-2 ozbiljna igraca moglo bi nas dovesti u poziciju da se smatramo ozbiljnim kandidatima.
Drugi nacin je da nastavimo dovoditi guzine i gavrice, i proklinjati losu srecu sa zrijebom.
Hajrovic bi definitivno bio ogroman upgrade, ali ne mislim da je ta prica uopste realna. Nadam se da grijesim.
S druge strane njegov dolazak (koliku god platu da bi imao) bi bio stvarno kolosalna stvar. S jedne strane, ozbiljan broj bivsih I potencijalnih reprezentativaca u ekipi bi konacno poceo vracati ljude na stadione, podiglo bi kredibilitet citave lige.
I na kraju, najvaznije, ovakve stvari su prvi konkretan znak da se stvarno namjerava napraviti iskorak u evropi. Nece ni to preko noci, ali par prelaznih rokova sa 1-2 ozbiljna igraca moglo bi nas dovesti u poziciju da se smatramo ozbiljnim kandidatima.
Drugi nacin je da nastavimo dovoditi guzine i gavrice, i proklinjati losu srecu sa zrijebom.

Ma fulate brate poentu, Hajrovic bi itekako veliki upgrade bio, ali daleko vise bi nam valjao na ljeto nego sad, pokusavam balans da napravim, euforicni smo pa u slučaju da ne bude nista od toga da se ne razocaramo previse 
od. Naravno da nam za neki iskorak trebaju takvi igraci, sa premijerligaskim prosjekom mozes se nadati jedino ako bi u evropi imali protivnike kao Dudelanz ljetos, a ni to nam ne bi bio garant da cemo sve proci

od. Naravno da nam za neki iskorak trebaju takvi igraci, sa premijerligaskim prosjekom mozes se nadati jedino ako bi u evropi imali protivnike kao Dudelanz ljetos, a ni to nam ne bi bio garant da cemo sve proci
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 03 feb 2020, 09:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Valjao bi nam Hajrović juče, danas i sutra. Ne znam kako se to može dovesti uopšte u pitanje. Valjao bi nam 1963 i valjat će nam 2027
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Gledali ga nasi skauti da vide jel za nas il nije....Historicar je napisao/la: ↑03 feb 2020, 08:56Hajrović jucer odigrao 90 minuta, za B tim Dinama, u prijateljskoj utakmici protiv Krškog.
Drugacije ne bi ni igro...

-
- Kontakt:
Ja uopšte ne mogu predpoataviti kako cemo mi izgledati na proljeće. Puno upitnika, promjena, novi trener, novi igraci, atmosfera je isto cudna . uglavnom bit ce zanimljivo i nadam se da ove promjene donose dobro klubu.
Vise od dolaska Hajrovica bi me obradovao ostanak Lazica i eventualno dovodjenje Aksentijevica.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
Vise od ostanka Lazica bi me obradovao dolazak novog stopera ranga Tine, jer kako je Hadzija krenuo on samo dovede bolje od ovih sto odu 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Da je kako Serbecica otkupiti, ali svakako nisu tu problem samo te pare koje treba dati Rosenborgu nego i on sam, sve i kad bi ga mogli otkupiti pitanje je da li bi on pristao da ostane ovdje barem jos godinu, kako god ja bih vec sad i to rješavao da znamo unaprijed da li ce nam trebati novi stoperi na ljeto jer ako budu trebali morat ce se dovesti cim zavrsi ova sezona, do evropskih utakmica ne ostane puno vremena
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hmm.. ne znam baš, meni je vjerovatno suprotno od tvog mišljenja što ne znači da ne bi volio vidjeti te igrače kod nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dinamu sigurno nije u cilju igraca sa toliko platom drzati da bi igrao u B timu. Prvenstvo im je vec rijeseno, Dinamo je prvak tako da mislim da bi i njima ta posudba dobro dosla, narqvno posidba al na godinu dana da ga i na ljeto imamo jer i bez njega ligu mozemo osvojiti
-
- Kontakt:
Sretan sam dovodjenjem susica malog , nadam se da biti dobro pojacanje za nas uz ostala dosadasnja , mislim koliko mi iskreno mastali da hajrovic nece doci kod nas, onako realno
Jeko taj aksentijevic?, i nije mi drago sto je otisao stanojevic nismo ga smjeli pustiti
Sve u svemu nije lose, uz jos par kvalit., pojacanja mislim da mozemo odbraniti titulu abd !
Ja volim, volim samo tebe ......
Ps . Ne znam za vas meni se ova pauza oduzila , pozelio sam se utakmica iskreno !!!

Jeko taj aksentijevic?, i nije mi drago sto je otisao stanojevic nismo ga smjeli pustiti

Sve u svemu nije lose, uz jos par kvalit., pojacanja mislim da mozemo odbraniti titulu abd !

Ja volim, volim samo tebe ......

Ps . Ne znam za vas meni se ova pauza oduzila , pozelio sam se utakmica iskreno !!!

04.10.2009 !
Ovo sam i ja isto pisao, mogu nasi i isplatiti otkupnu klauzulu al ne vjerujem da je serbecicu u interesu ostanak u sarajevu moze se i iz norveske prodati bez problema.THEC je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:15Da je kako Serbecica otkupiti, ali svakako nisu tu problem samo te pare koje treba dati Rosenborgu nego i on sam, sve i kad bi ga mogli otkupiti pitanje je da li bi on pristao da ostane ovdje barem jos godinu, kako god ja bih vec sad i to rješavao da znamo unaprijed da li ce nam trebati novi stoperi na ljeto jer ako budu trebali morat ce se dovesti cim zavrsi ova sezona, do evropskih utakmica ne ostane puno vremena
Hajd hajrovic ima mjesta nismo na krilima bas kvalitetni al hadžić uz ovako popunjenu sredinu nije prioritet vise bi volio da se te pare u odbranu uloze.
Da se ne lazemo volio bi ja da dođu svi ovi igraci koji se spominju pa nek vinko konta kako ce ih uklopiti i ko ce mu igrati a ko na klupu.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, boki86, bordobijeli, Google Adsense [Bot], HyperOS, laznokrilo, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, misstianopenaldo, MokraKifla, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Pantelija, r3m1, riki46, Serha, tajsamja, umrobihzbogtebe1946 i 129 gostiju.