FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Aksentijević je desni bek, odličan. Igrao za Partizan, nama bi legao k'o mejtu Jasin.scudetto89 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:33Sretan sam dovodjenjem susica malog , nadam se da biti dobro pojacanje za nas uz ostala dosadasnja , mislim koliko mi iskreno mastali da hajrovic nece doci kod nas, onako realno![]()
Jeko taj aksentijevic?, i nije mi drago sto je otisao stanojevic nismo ga smjeli pustiti![]()
Sve u svemu nije lose, uz jos par kvalit., pojacanja mislim da mozemo odbraniti titulu abd !![]()
![]()
Ja volim, volim samo tebe ......
Ps . Ne znam za vas meni se ova pauza oduzila , pozelio sam se utakmica iskreno !!!![]()
Ma to sa Serbecicem nema sanse, Rosenborg je zvao vec na pauzi sad i pokusavali ga vratit jer su prezadovoljni s njim, al posudb kod nas je do kraja sezone tako da...fera je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:34Ovo sam i ja isto pisao, mogu nasi i isplatiti otkupnu klauzulu al ne vjerujem da je serbecicu u interesu ostanak u sarajevu moze se i iz norveske prodati bez problema.THEC je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:15Da je kako Serbecica otkupiti, ali svakako nisu tu problem samo te pare koje treba dati Rosenborgu nego i on sam, sve i kad bi ga mogli otkupiti pitanje je da li bi on pristao da ostane ovdje barem jos godinu, kako god ja bih vec sad i to rješavao da znamo unaprijed da li ce nam trebati novi stoperi na ljeto jer ako budu trebali morat ce se dovesti cim zavrsi ova sezona, do evropskih utakmica ne ostane puno vremena
Hajd hajrovic ima mjesta nismo na krilima bas kvalitetni al hadžić uz ovako popunjenu sredinu nije prioritet vise bi volio da se te pare u odbranu uloze.
Da se ne lazemo volio bi ja da dođu svi ovi igraci koji se spominju pa nek vinko konta kako ce ih uklopiti i ko ce mu igrati a ko na klupu.
Izet kad bi dosao to bi isto bilo samo do kraja sezone, al on da dodje na 3 sedmice valjao bi nam i valjat ce nam, za mene i dalje nerealno da se povezujemo sa takvim igracima
P.S. Treba Lejli javit da je transfer rok u Svicarskoj zavrsen kao i u vecini normalnih liga, ova nasa mu ispada maximum za posudbu

- SedrenikHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:

Pa mozda sto se vec zna da smo ponudili da placamo dio plate i dobre zslove i da je Dinamo pristo na to, sve je na Izetu ...Historicar je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:45Nije mi jasno, kako ovdje niko nije postavio pitanje, o plačanju Hajrovića, ako bi eventualno došao.On po ugovoru sa Dinamom, do kraja sezone treba da primi oko 350.000 eura.Nije valjda da je neko pomislio, da bi to sve Dinamo platio, dok on igra kod nas na posudbi![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
E vidis stvarno, kako se toga niko nije sjetioHistoricar je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:45Nije mi jasno, kako ovdje niko nije postavio pitanje, o plačanju Hajrovića, ako bi eventualno došao.On po ugovoru sa Dinamom, do kraja sezone treba da primi oko 350.000 eura.Nije valjda da je neko pomislio, da bi to sve Dinamo platio, dok on igra kod nas na posudbi![]()

- ElCartel11
- Kontakt:

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mislim da je neko pisao da ga vraćamo u Mladost.
-
- Kontakt:
ovo je tacno izet je ovom mom prijatelju rekao da je imao neke druge opcije to je sve propalo i odlucio se da prihvati ponudu fks i da bi trebao danas potpisati ugovor sa nama vidjecemo sta ce bitiInijesta je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:48Pa mozda sto se vec zna da smo ponudili da placamo dio plate i dobre zslove i da je Dinamo pristo na to, sve je na Izetu ...Historicar je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:45Nije mi jasno, kako ovdje niko nije postavio pitanje, o plačanju Hajrovića, ako bi eventualno došao.On po ugovoru sa Dinamom, do kraja sezone treba da primi oko 350.000 eura.Nije valjda da je neko pomislio, da bi to sve Dinamo platio, dok on igra kod nas na posudbi![]()
Sto volim ove konkretne informacijekraljlavova je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:53
ovo je tacno izet je ovom mom prijatelju rekao da je imao neke druge opcije to je sve propalo i odlucio se da prihvati ponudu fks i da bi trebao danas potpisati ugovor sa nama vidjecemo sta ce biti

Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jedini belaj, sto im je dostavljac losPantelija je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:57Sto volim ove konkretne informacijekraljlavova je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:53
ovo je tacno izet je ovom mom prijatelju rekao da je imao neke druge opcije to je sve propalo i odlucio se da prihvati ponudu fks i da bi trebao danas potpisati ugovor sa nama vidjecemo sta ce biti![]()

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Igrat će redovno što nije bio slučaj u ostalim klubovima gdje su bili, koliko god liga bila loša što nije toliko koliko se predstavlja, u klubu su koji nije ništa manje profesionalniji nego njihove prethodne ekipe.
Level su iznad lige i mogu svoj kvalitet lakše pokazat odnosno isplivat na površinu i skrenuti na sebe pažnju i selektora ali i mogućnost novog transfera.
Hajde Izete

Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!

- RajaBa1983
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Arhitekt, Bejker, boki86, Bordo10, bordobijeli, bordospartanac, bosnas_, budzak, Dave, fera, Fudo, gh0stHZ, Giuseppe1, Hamagara, Hightower, HordeSaSjevera, HyperOS, JuricaSpindl, keli, Konzerva, kupus army, Kyle88, Lecler, Lokomotifa, macahz, mnon46, MSOZ101, muhamedhulk, n0dix, NazorUso, nedimmmm1337, pitara, relativizam, rimljanin90, Rodman, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, Serha, Shategabri, SHZ82, SilaMoc1946, siroliver69, StarmoCity, stokastoka23, TefalTava, UltraSa46, USB, VolimoSarajevo, zagorski i 748 gostiju.