Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne moze on igrati do ljeta
Bio je na prijateljskoj protiv Rudara K. Vec je receno da ne bi mogao nastupati za nas do ljeta jer je u toku jedne sezone vec nastupao za dva razlicita kluba. Iako, ne bi bilo lose da ga kaparisemo
Pa zar ga nije trazio Panathanaikos i zbog toga propala mogucnost angazovanja? Ili sam ja to nesto pomijesao.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 feb 2020, 11:52To pravilo o dva kluba u jednoj sezoni se promijenilo od ove sezone u svim drugim ligama i to se više ne gleda, ne znam za našu.
Treba neko kontaktirat Historicara pod hitno!!!ThrillerHz je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:50E vidis stvarno, kako se toga niko nije sjetioHistoricar je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:45Nije mi jasno, kako ovdje niko nije postavio pitanje, o plačanju Hajrovića, ako bi eventualno došao.On po ugovoru sa Dinamom, do kraja sezone treba da primi oko 350.000 eura.Nije valjda da je neko pomislio, da bi to sve Dinamo platio, dok on igra kod nas na posudbi![]()
![]()
Cool
Denchi je napisao/la: ↑03 feb 2020, 12:10Treba neko kontaktirat Historicara pod hitno!!!ThrillerHz je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:50E vidis stvarno, kako se toga niko nije sjetioHistoricar je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:45Nije mi jasno, kako ovdje niko nije postavio pitanje, o plačanju Hajrovića, ako bi eventualno došao.On po ugovoru sa Dinamom, do kraja sezone treba da primi oko 350.000 eura.Nije valjda da je neko pomislio, da bi to sve Dinamo platio, dok on igra kod nas na posudbi![]()
![]()
![]()
Bolje im je da ne dolaze ako nastavimo sa dovođenjima.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Anex, Beli98, Dadox, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, HordeSaSjevera, Kaunas, keli, kogmagie46, kosevodom, Kyle88, misstianopenaldo, mosarajvosa83, Oerde, ristagrad, samoFKS, Tatamata1946, UltraSa46, Venom, Vutra i 230 gostiju.