Brt zar to postoji joširfo je napisao/la: ↑03 feb 2020, 12:38Kakva skupstina, ko da mi sta prepustamo slucaju, sve smo nase ljude ubacili unutramohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 12:33Brzo ce skupstina, vidjece oni kad budemo pisali uprava napolje!![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- mohikanac12
- Kontakt:
MrkiMedo je napisao/la: ↑03 feb 2020, 12:41Moguce je imati taj prosjek, ali je upitno hocemo li. Evo ne mora biti deset hiljada, sedam-osam bi bilo odlicno.mohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 11:38Odlični rezultati ankete. Lijepo je vidjeti da cijela liga sumnja u Želju i njegove Manijake. Čast našoj raji koja misli da smo preoptimistični.
Vidjećemo.![]()
Za punu Grbavicu na prvoj domacoj nam treba pobjeda protiv Radnika i Zvijezde, uz krov na Istoku. To bi sigurno privuklo dosta raje.
Koliki nam je prosjek bio nakon otvaranja Istoka do kraja sezone ?
Ovde nam treba @Braco ili @Virtual, oni barataju ovim podacima.
Mislim da nam je do sada najveca posjeta 09-te, kada smo titulu uzeli. Druga je ona sa otvaranjem istoka. Obje preko 7.000. Trenutno smo nesto malo preko 5000.
Vidjecemo kakva ce posjeta biti. Meni je ovo ismijavanje Želje sa raznih strana bas simpaticno za citati. Jedva cekam da pocne pa da vidimo ko nije bio u pravu.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 03 feb 2020, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
U četvrtfinalu Kupa BiH ove sezone će se igrati samo jedna utakmica, odnosno neće biti dvomeča kao u ranijim izdanjima.
Žrijeb četvrtfinalnih parova Kupa BiH bit će objavljen u srijedu, 12. februara u prostorijama NFSBiH sa početkom u 12:30.
Susreti će se igrati 4. marta, a termini su od 15 i 18 sati. Polufinalni mečevi su na rasporedu 1. i 15. aprila, a finalni dueli 13. i 28. maja.
Daj Rudar Kakanj da ne prevrcemo stolove dzaba
Žrijeb četvrtfinalnih parova Kupa BiH bit će objavljen u srijedu, 12. februara u prostorijama NFSBiH sa početkom u 12:30.
Susreti će se igrati 4. marta, a termini su od 15 i 18 sati. Polufinalni mečevi su na rasporedu 1. i 15. aprila, a finalni dueli 13. i 28. maja.
Daj Rudar Kakanj da ne prevrcemo stolove dzaba
Standardno protivnici ismijavaju, pljuju i umanjuju sve vezano za Zelju. Mlatnes pitare dva puta, nadje se izgovor. Napravis tribinu, kome ste je pravili?! Napravis teren-savez napravio. Ja navikao vala, ni ne ocekujem neko normalno vidjenje Zelje, Grbavice i Manijaka od strane drugih navijaca.
Ne bi to bio problem da nam nije nasih, domacih izdajnika. Umjesto da budemo svi kao jedno, pojedinci ismijavaju Zelju gore od pitara i ostalih. Imam osjecaj da osvojimo titulu, pojedini bi nasli zamjerku i rekli **** titulu
Ne bi to bio problem da nam nije nasih, domacih izdajnika. Umjesto da budemo svi kao jedno, pojedinci ismijavaju Zelju gore od pitara i ostalih. Imam osjecaj da osvojimo titulu, pojedini bi nasli zamjerku i rekli **** titulu
MrkiMedo je napisao/la: ↑03 feb 2020, 12:56Standardno protivnici ismijavaju, pljuju i umanjuju sve vezano za Zelju. Mlatnes pitare dva puta, nadje se izgovor. Napravis tribinu, kome ste je pravili?! Napravis teren-savez napravio. Ja navikao vala, ni ne ocekujem neko normalno vidjenje Zelje, Grbavice i Manijaka od strane drugih navijaca.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma oni su svemir za nas. Jesi ti dagle Oremusa nisi.Halo neznas sta je fudbal. Cuj imamo svoj stadion neznamo mi kako je na lavoru kad puhne **** Lukomir na Bjelasnici.
- mohikanac12
- Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑03 feb 2020, 12:58MrkiMedo je napisao/la: ↑03 feb 2020, 12:56Standardno protivnici ismijavaju, pljuju i umanjuju sve vezano za Zelju. Mlatnes pitare dva puta, nadje se izgovor. Napravis tribinu, kome ste je pravili?! Napravis teren-savez napravio. Ja navikao vala, ni ne ocekujem neko normalno vidjenje Zelje, Grbavice i Manijaka od strane drugih navijaca.
Ne bi to bio problem da nam nije nasih, domacih izdajnika. Umjesto da budemo svi kao jedno, pojedinci ismijavaju Zelju gore od pitara i ostalih. Imam osjecaj da osvojimo titulu, pojedini bi nasli zamjerku i rekli **** titulu![]()
Kontam danas bi nam legao poraz, cisto da citam gdje smo tanki a drugi jaki.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Nikad poraz samo lekcija #glavugore 
- mohikanac12
- Kontakt:
Vratili bi 20.000 ali nemamo. Pojačaj na najjače bindo, napuckaj pudlice. 
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Kažu da Blažević potpuno dva različita ugovora ima, u klubu jedno, u kantonalnom savezu drugo, a na kometu stoji da je slobodan
Turci i njihova posla, da Turski investitor ponovo ne bude odvođen u lisicama na rukama ovaj put od strane naših
Turci i njihova posla, da Turski investitor ponovo ne bude odvođen u lisicama na rukama ovaj put od strane naših
MIHAJLOVIĆ !
Ma batalit to. Ne trositi vrijeme dzaba.
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravo tako
Batalit
Batalit
- mohikanac12
- Kontakt:
Nema ništa od Blaževića, davno završena priča. Jeste šteta, momak je potencijal ali šta da se radi, yebem mu miša. 
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ako je tako onda ništa, za sve drugo tu je Vejsil Ašlamamohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:22Nema ništa od Blaževića, davno završena priča. Jeste šteta, momak je potencijal ali šta da se radi, yebem mu miša.![]()
MIHAJLOVIĆ !
Ne znam ja ništa
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ce da budem
Bit ce na yt kanalu Olimpije. Postavit ce neko ovdje garant kad pocne.
- mohikanac12
- Kontakt:
Radmilo87 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:24Ako je tako onda ništa, za sve drugo tu je Vejsil Ašlamamohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:22Nema ništa od Blaževića, davno završena priča. Jeste šteta, momak je potencijal ali šta da se radi, yebem mu miša.![]()
![]()
![]()
Daj pojačanja, daj gradi, daj titulu, daj redovne plate, udovolji ovom, udovolji onom.
Vejsile pomagaj.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.