A to za Dujmovica ko da sam vidio nesto da je dosao pa je na posudbu poslan odmah ili sam ga pomijesao? To je sad nekad bilo.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zavalio je nama Mujaric gol u Kupu na Grbavici zato se sjecam da je tamo 
A to za Dujmovica ko da sam vidio nesto da je dosao pa je na posudbu poslan odmah ili sam ga pomijesao? To je sad nekad bilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- ASD
- Kontakt:
Jeste, ali nije igrao tako da ga se ne može ocijeniti. Na to sam mislio, pogrešno se izrazio.
Jeste, moguće, zaboravio sam Mujagića, zapravo znam da je bio onaj Abid Mujagić, a vidim da je bio i Ajdin 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Antipolitika3
- Kontakt:
Saga je konačno riješena. Bh. reprezentativca Izeta Hajrovića naredne polu sezone ćemo gledati u Premijer ligi naše zemlje.
Potvrda je stigla iz NK Dinamo Zagreb putem zvanične stranice kluba.
"Izet Hajrović nogometaš NK Dinamo Zagreb, iduću sezonu provest će na posudbi u redovima HSK Zrinjskog iz Mostara koji nastupa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Hajrović je inače bio redoviti clan reprezentacije Bosne i Hercegovine, te će svojim nastupima u budućnosti pokušati se izboriti i za mjesto u barazu za prestojece EP", stoji na stranici Zagrebcana.
Potvrda je stigla iz NK Dinamo Zagreb putem zvanične stranice kluba.
"Izet Hajrović nogometaš NK Dinamo Zagreb, iduću sezonu provest će na posudbi u redovima HSK Zrinjskog iz Mostara koji nastupa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Hajrović je inače bio redoviti clan reprezentacije Bosne i Hercegovine, te će svojim nastupima u budućnosti pokušati se izboriti i za mjesto u barazu za prestojece EP", stoji na stranici Zagrebcana.
Zadnja izmjena: Antipolitika3, dana/u 02 feb 2020, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Yebe te malo č i ć i tako to 
- Antipolitika3
- Kontakt:
Gotovo je stigao vec u Hotel Mostar
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pa sto ne rece odmah da nam komsije ne prate avione. Dzaba vrijeme potrosili, a ti jednom recenicom mogao rijesiti sve dileme.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Slucajno ga sa Sulom sreoLjoZee je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:54Pa sto ne rece odmah da nam komsije ne prate avione. Dzaba vrijeme potrosili, a ti jednom recenicom mogao rijesiti sve dileme.![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ma nadaju se ljudi da ce im na posudbu a prije tri dana imas tekst u hrvatskim novinama kako Izet nece nigdje jer je Dinamo ostao na samo tri krilna igraca.
Osin toga Mamic bi ga prije poslao u Zrinjski jer je vec par igraca ovdje doveo svojim vezama.
Osin toga Mamic bi ga prije poslao u Zrinjski jer je vec par igraca ovdje doveo svojim vezama.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Bilo je meni se cini prije dan-dva i na ovom portalu tekst u fazonu da je poznata njegova sudbina i u nastavku dio gdje Bjelica kaze da nece biti vise ni dolazaka ni odlazaka i da je zavrseno to sve. Mislim nemam blage mozda se sta i promijeni ili to nije tacno sto je rekao nego me ti podsjeti kako napisa to za novine.Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 00:03Ma nadaju se ljudi da ce im na posudbu a prije tri dana imas tekst u hrvatskim novinama kako Izet nece nigdje jer je Dinamo ostao na samo tri krilna igraca.
sportsport.ba/fudbal/nk-celik-potvrdio-angazman-vujasina/347447
Gledaj ti ovih cirkusanata, 10.01. potpiso na godinu i po pa onda 03.02 nije zadovoljio
https://sportsport.ba/fudbal/celik-skra ... aca/350348
Ustvari se radi o tome da ljudima samo ublehe bacaju, ne ispoštuju dogovoreno i igrači idu dalje dok ima još vremena, tj dok traje prelazni rok. Što je najgore ima tu još dosta igrača koji će se do kraja prelaznog ovako povuči.
Gledaj ti ovih cirkusanata, 10.01. potpiso na godinu i po pa onda 03.02 nije zadovoljio
Ustvari se radi o tome da ljudima samo ublehe bacaju, ne ispoštuju dogovoreno i igrači idu dalje dok ima još vremena, tj dok traje prelazni rok. Što je najgore ima tu još dosta igrača koji će se do kraja prelaznog ovako povuči.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
- svrakino1921
- Kontakt:
SaMoVelez je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:37sportsport.ba/fudbal/nk-celik-potvrdio-angazman-vujasina/347447
Gledaj ti ovih cirkusanata, 10.01. potpiso na godinu i po pa onda 03.02 nije zadovoljio![]()
![]()
Pa jel moguce ovo
Svaka cast za ovo Rođeni
- prisonbreak
- Kontakt:
Momak nije zadovoljio, od pocetka priprema sam ja govorio da je los, cak ga nisam ni stavljao u konbinacije, jer sam znao da ce grijati tribine ili otici, al ocigledno su se dogovorili za raskidSaMoVelez je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:37sportsport.ba/fudbal/nk-celik-potvrdio-angazman-vujasina/347447
Gledaj ti ovih cirkusanata, 10.01. potpiso na godinu i po pa onda 03.02 nije zadovoljio![]()
![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- mohikanac12
- Kontakt:
prisonbreak je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:55
Momak nije zadovoljio, od pocetka priprema sam ja govorio da je los, cak ga nisam ni stavljao u konbinacije, jer sam znao da ce grijati tribine ili otici, al ocigledno su se dogovorili za raskiddebilu jedan. 100 % tacan info.
Ma pusti dušmane stari, ne obraćaj pažnju. Btw, dogovorili ste se konačno sa Blaževićem, u toku sedmice će vam se priključiti.
Eto jedna pozitivna, pa opet recite ja vaki naki.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- svrakino1921
- Kontakt:
Otkad su oni dogovorili sa Blazevicem al ima problem sadmohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 14:00prisonbreak je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:55
Momak nije zadovoljio, od pocetka priprema sam ja govorio da je los, cak ga nisam ni stavljao u konbinacije, jer sam znao da ce grijati tribine ili otici, al ocigledno su se dogovorili za raskiddebilu jedan. 100 % tacan info.
Ma pusti dušmane stari, ne obraćaj pažnju. Btw, dogovorili ste se konačno sa Blaževićem, u toku sedmice će vam se priključiti.
Eto jedna pozitivna, pa opet recite ja vaki naki.![]()
Amar ga hoce
- mohikanac12
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 14:06Otkad su oni dogovorili sa Blazevicem al ima problem sadmohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 14:00prisonbreak je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:55
Eto jedna pozitivna, pa opet recite ja vaki naki.![]()
Amar ga hoce
I ja bi da yebem Vesnu Zmijanac iz najboljih godina.
Hbga šefe, ljudi imaju ugovor i što je najvažnije pare. Mi se tu ne pitamo puno.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- prisonbreak
- Kontakt:
Imamo pare kad je za rodjendan po milju eura, a inace tuki imamo Mohi 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Ako je takvo stanje de pitaj koliko su igraci sad u Turskoj dobili novca provjereno znam finu sumu su svi igraci dobili,a ovog je trener otpiso jer nije zadovoljan sa njim.SaMoVelez je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:37sportsport.ba/fudbal/nk-celik-potvrdio-angazman-vujasina/347447
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Eto Sefe
Od dokurca si postao Mohi
A ti @prisonbreak vidjet ces za ovo tepanje najvecem neprijatelju tvom kolegi @redbull
@redbull izdaja u vlastitim redovima
Od dokurca si postao Mohi
A ti @prisonbreak vidjet ces za ovo tepanje najvecem neprijatelju tvom kolegi @redbull
@redbull izdaja u vlastitim redovima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.