FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

cikac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la cikac » 23 nov 2010, 22:42

i ti si tu, kako se deklarišeš? nisi valjda štrumf?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 nov 2010, 22:46

UPS je napisao/la:I ostadose samo strumfovi i njihovi uvlakaci ovdje, pa eto.... fino, samo nastavite :D
ostadose ljudi koji imaju preko 15 godina
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 23 nov 2010, 22:47

UPS je napisao/la:nesto mi zao sto ovih padobranaca, kengura i ostalih nece biti na fksinfo. :lol: eto, nek vam saik sad prenosi informacije 8-)
i ti siguran ko je strumf,ko nije.sto si smijesan.mozda si ti taj, :D :D hoces dokaz da sam i na fksinfu :mrgreen: :mrgreen: hahahhaaaaaaaaaaaaaaa,
@otpravnik_vozova...sto ne izadje,pokajo si se... :D
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 23 nov 2010, 23:26

vozdra komse :D

samo da pitam kakve su sanse da se sutra sastanemo u finalu, i u koliko je finale..jel 18:00 a za trece 17:00 :?: :)
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 nov 2010, 23:30

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:vozdra komse :D

samo da pitam kakve su sanse da se sutra sastanemo u finalu, i u koliko je finale..jel 18:00 a za trece 17:00 :?: :)
sanse su velike i ako olimpik ima bolju razliku od zelje, ali svi znamo da je braci u interesu da sarajevo i zeljo igraju finale i tako ce vjerovatno i biti
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 23 nov 2010, 23:43

19TM87 je napisao/la:

sanse su velike i ako olimpik ima bolju razliku od zelje, ali svi znamo da je braci u interesu da sarajevo i zeljo igraju finale i tako ce vjerovatno i biti
pa ima li negdje konacno, koliko je zavrsio vcrs Olimpik :?: :roll:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 nov 2010, 23:46

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:

pa ima li negdje konacno, koliko je zavrsio vcrs Olimpik :?: :roll:
12-3 pobjedio

Tabela:
1. Sarajevo 2 2 0 0 7:5 6
2. Sloboda 2 1 0 1 5:3 3
3. Slavija 2 1 0 1 5:5 3
4. Vrbanjuša 2 0 0 2 1:5 0

Tabela:
1. Olimpic 2 1 1 0 14:5 4
2. Željezničar 2 1 1 0 12:6 4
3. Čelik 2 1 0 1 7:11 3
4. Travnik 2 0 0 2 4:15 0

Valja vama sutra nabiti Travnik sa bar 10 komada :P ,jel ce Olimpic sigurno nabiti Celika sad kolko vidjecemo :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 nov 2010, 00:01

Finale mi i olimpic ;) i ljudi ce ubit boga u nama nego jel igraju oni brazilci za olimpic ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 nov 2010, 00:08

Samo F.K.S !! je napisao/la:Finale mi i olimpic ;) i ljudi ce ubit boga u nama nego jel igraju oni brazilci za olimpic ?
Nema Brazilaca,Dzeka ih vodi sa klupe doveo par igraca iz Orlica,onog Harbu i Mulahmetovica...i ima jos nekih igraca iz Olimpika, Suljevic i jos mladjih par igraca nisam ih nesto skontao koji su
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 24 nov 2010, 10:45

Nalazost, nikakvog pijateljstva od strane Zelje i Sarajeva prema Velezu nema. Velezu je utakmica u subotu bila idealna prilika da se priblizi i sacuva neke sanse za opstanak uz obaveznu reorganizaciju kompletne uprave u pauzi. Medjutim, Sarajevo je Velezu uzelo sva 3 boda kuci i dovelo Velez u puno tezu situaciju za opstanak. Ne kazem da je Sarajevo krivo sto se Velez ikako nasao u takvoj situaciji ali kada se vec nasao mogli su Velezu pomoci. Nisu ni tada niti ikada prije. To je isto mogao Siroki uraditi Zrinjskom pa da ih dovede u istu situaciju ali nije. Odigrali su utakmicu pod BB i pustili da Zrinjski pobijedi 4:3 na kraju, to i vrapci na grani znaju. E to je bratska saradnja klubova i prijateljstvo. To se zove bratsko pomaganje kada i tebi trebaju bodovi ali ne i po cijenu da potpuno potopis svoj prijateljski klub. Celik se pokazao Velezu prijatelj vec nekoliko puta koji su bili presudni kao i Velez Celiku i to je nas prijateljski klub, pravi gospodski. Da apsurd sa Sarajevom bude veci, pusta se Drina za pare da odigra nerijeseno na Kosevu ali onda se iduce kolo potapa Velez kome su bodovi trebali kao hljeb gladnom. Zato nemojte molim vas govoriti o nekom prijateljstvu izmedju Veleza i Sarajeva kada ste nas uvijek ama bas uvijek potopili kada ste go dimali priliku za tako nesto. Velez je u organizacijskom haosu, prijeti mu totalno gasenje ali postoji barem neka nada da ce se mozda na polusezoni ako Bog da nesto reorganizovati i pokusati krenuti naprijed. E pa nasi "sportski prijatelji" iz Sarajeva niste nam to morali otezati, a jeste uveliko s vasom pobjedom u Vrapcicima u subotu i nerijesenim sa Drinom na Kosevu. Ovo isto vrijedi i za Zelju koji nas redovno opljacka pomocu sudija. O ovome vise ne vrijedi ni pisati. Velez se politicki nastoji unistiti, a vi im fantasticno u tome pomazete. Eto toliko dragi nasi sarajevski "sportski prijatelji". Aferim i sretno u vasem pohodu na titule!

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 24 nov 2010, 10:48

Naravno, u sportske prijatelje Veleza obavezno pored Celika mora se dodati i Zvijezda iz Gradacca koji se pokazao kao veliki klub, mnogo veci nego nasi lazni sportski prijatelji, a prepoznace se koji su to!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 24 nov 2010, 11:29

Buraz, veleza mi je zao iz srca, vjeruj mi. Ali, sta da covjek radi, vidis da i mi imamo probleme i vodimo rat sa svojim mafijasima. To za drinu si u pravu, ali ne bih dalje ulazio... bitno je da se mi navijaci razumijemo a uprave k'o uprave, valjda ce proci jednog dana

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 24 nov 2010, 11:39

Vidim, pokupi strumf clanak o FKS! nema veze, ovo sto sam napisao povodom toga ostaje :D

Pa sto im mirza i baljak ne podjele sto su im obecali??? Sto sad ne naprave press-konferenciju?? ;)
8-)
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 24 nov 2010, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 24 nov 2010, 11:47

vfcmostar je napisao/la:Nalazost, nikakvog pijateljstva od strane Zelje i Sarajeva prema Velezu nema. Velezu je utakmica u subotu bila idealna prilika da se priblizi i sacuva neke sanse za opstanak uz obaveznu reorganizaciju kompletne uprave u pauzi. Medjutim, Sarajevo je Velezu uzelo sva 3 boda kuci i dovelo Velez u puno tezu situaciju za opstanak. Ne kazem da je Sarajevo krivo sto se Velez ikako nasao u takvoj situaciji ali kada se vec nasao mogli su Velezu pomoci. Nisu ni tada niti ikada prije. To je isto mogao Siroki uraditi Zrinjskom pa da ih dovede u istu situaciju ali nije. Odigrali su utakmicu pod BB i pustili da Zrinjski pobijedi 4:3 na kraju, to i vrapci na grani znaju. E to je bratska saradnja klubova i prijateljstvo. To se zove bratsko pomaganje kada i tebi trebaju bodovi ali ne i po cijenu da potpuno potopis svoj prijateljski klub. Celik se pokazao Velezu prijatelj vec nekoliko puta koji su bili presudni kao i Velez Celiku i to je nas prijateljski klub, pravi gospodski. Da apsurd sa Sarajevom bude veci, pusta se Drina za pare da odigra nerijeseno na Kosevu ali onda se iduce kolo potapa Velez kome su bodovi trebali kao hljeb gladnom. Zato nemojte molim vas govoriti o nekom prijateljstvu izmedju Veleza i Sarajeva kada ste nas uvijek ama bas uvijek potopili kada ste go dimali priliku za tako nesto. Velez je u organizacijskom haosu, prijeti mu totalno gasenje ali postoji barem neka nada da ce se mozda na polusezoni ako Bog da nesto reorganizovati i pokusati krenuti naprijed. E pa nasi "sportski prijatelji" iz Sarajeva niste nam to morali otezati, a jeste uveliko s vasom pobjedom u Vrapcicima u subotu i nerijesenim sa Drinom na Kosevu. Ovo isto vrijedi i za Zelju koji nas redovno opljacka pomocu sudija. O ovome vise ne vrijedi ni pisati. Velez se politicki nastoji unistiti, a vi im fantasticno u tome pomazete. Eto toliko dragi nasi sarajevski "sportski prijatelji". Aferim i sretno u vasem pohodu na titule!

Ti kažes da je sarajevo trebalo pustiti veležu? Poserrem ja onda tu ligu, i te klubove. znam ja da je tako, da se navlači pušta namješta, nikad beću biti pristalica toga. a što se veleža tiče, brato zaslužili ste ispadanje i mislim da će te na kraju ispasti svakako jbg i nije vam sarajevo krivo za to.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 24 nov 2010, 11:51

vfcmostar je napisao/la:Nalazost, nikakvog pijateljstva od strane Zelje i Sarajeva prema Velezu nema. Velezu je utakmica u subotu bila idealna prilika da se priblizi i sacuva neke sanse za opstanak uz obaveznu reorganizaciju kompletne uprave u pauzi. Medjutim, Sarajevo je Velezu uzelo sva 3 boda kuci i dovelo Velez u puno tezu situaciju za opstanak. Ne kazem da je Sarajevo krivo sto se Velez ikako nasao u takvoj situaciji ali kada se vec nasao mogli su Velezu pomoci. Nisu ni tada niti ikada prije. To je isto mogao Siroki uraditi Zrinjskom pa da ih dovede u istu situaciju ali nije. Odigrali su utakmicu pod BB i pustili da Zrinjski pobijedi 4:3 na kraju, to i vrapci na grani znaju. E to je bratska saradnja klubova i prijateljstvo. To se zove bratsko pomaganje kada i tebi trebaju bodovi ali ne i po cijenu da potpuno potopis svoj prijateljski klub. Celik se pokazao Velezu prijatelj vec nekoliko puta koji su bili presudni kao i Velez Celiku i to je nas prijateljski klub, pravi gospodski. Da apsurd sa Sarajevom bude veci, pusta se Drina za pare da odigra nerijeseno na Kosevu ali onda se iduce kolo potapa Velez kome su bodovi trebali kao hljeb gladnom. Zato nemojte molim vas govoriti o nekom prijateljstvu izmedju Veleza i Sarajeva kada ste nas uvijek ama bas uvijek potopili kada ste go dimali priliku za tako nesto. Velez je u organizacijskom haosu, prijeti mu totalno gasenje ali postoji barem neka nada da ce se mozda na polusezoni ako Bog da nesto reorganizovati i pokusati krenuti naprijed. E pa nasi "sportski prijatelji" iz Sarajeva niste nam to morali otezati, a jeste uveliko s vasom pobjedom u Vrapcicima u subotu i nerijesenim sa Drinom na Kosevu. Ovo isto vrijedi i za Zelju koji nas redovno opljacka pomocu sudija. O ovome vise ne vrijedi ni pisati. Velez se politicki nastoji unistiti, a vi im fantasticno u tome pomazete. Eto toliko dragi nasi sarajevski "sportski prijatelji". Aferim i sretno u vasem pohodu na titule!
Pustanje utakmice nije nikakava pomoc.
to vas ne bi izvuklo iz situacije u kojoj ste.
Morate se sami reorganizovati i otjerat ljude iz kluba koji ne rade nista.
Najlakse je trazit krivce u drugome.
Ta prica politicki se pokusava unistit je suplja i isprana

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 24 nov 2010, 14:09

vfcmostar je napisao/la: Ne kazem da je Sarajevo krivo sto se Velez ikako nasao u takvoj situaciji ali kada se vec nasao mogli su Velezu pomoci. Nisu ni tada niti ikada prije.
Znaci djecace, preporucujem ti da se zbog ove izjave fino odjavis sa foruma i to trajno, jer odavno vecu glupost nisam procitao......ako navijas za Velez vise od par godina, onda ces znati sta je Sarajevo uradilo za taj isti Velez, i to kada smo bili daleko najjaci, kada se igrao play-off, i kada taj isti Velez nije mogao igrati pod Bijelim Brijegom, i to isto Sarajevo u znak solidarnosti istupa iz play-offa, a opet ponavljam, imali smo daleko najjacu generaciju......zato ovo sto si rekao samo pokazuje da nemas pojma, i da apsolutno ne trebas vise nista spominjati vezano za sport, pogotovo velez ili Sarajevo....
Fuj, koje licemjerstvo........
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 24 nov 2010, 14:19

Zar ima ljudi koji su protiv ulaska u klub Nijaza Hastora po meni su to ludi ljudi,ili rade da se klub finansiski totalno ugasi ko Olimpija Slovenija. Pa taj je covjek proglasen za jednog od najuspjesnijih menagera godine u svijetu.Grupacija Prevent ima radnika od Bosne do Slovenije,a o bogastu tog covjeka ne treba trositi rijeci,samo treba znati da ima svoj avion i to je dosta.Na zalost ili radost njegovih protivnika od dolaska ovog covjeka u klub nema nista,osim sto je pitar ovakva ka organizacija tjera od Sarajeva! :idea:

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 24 nov 2010, 15:37

ide li se na finale veceras??
na sjeveru uvijek spica

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 24 nov 2010, 15:49

ekii je napisao/la:Zar ima ljudi koji su protiv ulaska u klub Nijaza Hastora po meni su to ludi ljudi,ili rade da se klub finansiski totalno ugasi ko Olimpija Slovenija. Pa taj je covjek proglasen za jednog od najuspjesnijih menagera godine u svijetu.Grupacija Prevent ima radnika od Bosne do Slovenije,a o bogastu tog covjeka ne treba trositi rijeci,samo treba znati da ima svoj avion i to je dosta.Na zalost ili radost njegovih protivnika od dolaska ovog covjeka u klub nema nista,osim sto je pitar ovakva ka organizacija tjera od Sarajeva! :idea:
ja sam protiv jer vidim šta se dešava sa KK Bosna ASA. klub je pred gašenjem, nakon Hastorovog partnera Imamovića, Hastorov visokorangirani uposlenik je već dao ostavku na mjesto predsjednika, a sada sam na forumu pročitao da je dao ostavku i vd. predsjednika. to se sve dešava od avgusta ove godine do danas.

Ko je bio u skenderiji, na derbi susretu protiv Kaknja, znaće o čemu govorim. Ima li neko da bi želio da FK Sarajevo slijedi sudbinu KK Bosna?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 nov 2010, 15:51

Jbg hordasi mislim stvarno nema smisla trebali ste pustit Velezu pobjedu :lol: :lol: Sad ste im vi krivi sto im ne pomazete samo sto nisu poceli plakat za Velezom a prate sva desavanja iz kuce :lol: :lol:

Kakve sve smijesne postove nece se ovdje procitati...pozdrav
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, NeSamSafetee, Proximic, riki46, Tarapi i 54 gosta.