FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izet sve dogovorio,nas je igrac
pa ne bi igrao evropu? ako bi igrao evropu to mjenja priču totalno....naravno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
O jaro pod debilom sam mislio na selektora koji nekim cudom ne pozove nijednog igraca Sarajeva , al drago mi je za te info cut . Ipak mislim da roditelji moraju bit pametniji i ne letit odma prodat djecu u sljiveDenchi je napisao/la: ↑03 feb 2020, 16:05debil tj. ta agencija koja ih je predstavljala tad je samo vidila $$ u njima...i to su i uzeli i ostavili ih u portugalu, to su Demirelove riječi....nit ih je ko zastupao niti pazio na njih niti pričao s klubom za njih....ko roblje.....
ne sjećam se kako se zovu više...
a evo opet ih mi sada pazimo i nismo im okrenuli leđa, dogovorili smo da budu u mladosti i da mogu igrati....Sadiku takođe....
volio bih i ja da se ukaže moreplovac da to malo pobliže objasni...
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ma ne mora je ni igrati, ako smo sad u stanju dovesti njega i Susica, onda vjerujem da ce na ljeto biti jos ludjih dolazaka
...kao sto sam vec govorio, Izet donosi sa sobom mnogo vise od same igracke kvalitete i to je po meni najveci razlog zasto ga treba dovesti ako postoji ikakva sansa

Pyro is not a crime !
Ma brate, da on donese titulu ove godine, vrijedi dati velike pare...
Prvo to, a drugo sto bi se sigurno povecalo clanstvo u klubu i pridaja dresova...
Jbte do jucer nisam znao koji dres da kupi i da metnem broj i ime... A sad imas Susica i Hajrovica...
Itd.... A dolaskom takvog igraca dolazis u poziciju da lakse dovedes nekog novog Hajrovica...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
pa jbg ja i s njima ne znam koji dres kupiti jer ih imam sve al dobro poštujem, samo 4 godine su u prodajiZip je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:35Ma brate, da on donese titulu ove godine, vrijedi dati velike pare...
Prvo to, a drugo sto bi se sigurno povecalo clanstvo u klubu i pridaja dresova...
Jbte do jucer nisam znao koji dres da kupi i da metnem broj i ime... A sad imas Susica i Hajrovica...
Itd.... A dolaskom takvog igraca dolazis u poziciju da lakse dovedes nekog novog Hajrovica...

ne mislim da nam je prijeko potreban u ovih 14 tekmi, jer bi samo podigao očekivanja a i protivnici bi zapinjali od straha puno više...a kažem za evropu da definitivno....ako ga ne bi dobili i za evropu ne isplati se...ma kakav marketing napravili(a tanak sigurno znajući nas)...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nemojte samo da vidim komentare o tome kako zeljo gubi!
Sigurno da je nama prednost(za sad) sto im skripi odbrana,ali tek su 3 tekme odigrali..Ma da imaju oni problema,jer Kosoric realno ne valja,a Ikic je rizik,na prvu dobar,ali moze biti i los..
Kako god,mislim da sa ovim sastavom mozemo osvojiti titulu!
Bitna je sirina jer ima 14 tekmi jos..A mi sirine imamo..
Kad skontas da ce ti Milicevic,Zinedin(ili Rahman),Gavric sjediti na klupi,to znaci da imas sirine..
Sigurno da je nama prednost(za sad) sto im skripi odbrana,ali tek su 3 tekme odigrali..Ma da imaju oni problema,jer Kosoric realno ne valja,a Ikic je rizik,na prvu dobar,ali moze biti i los..
Kad skontas da ce ti Milicevic,Zinedin(ili Rahman),Gavric sjediti na klupi,to znaci da imas sirine..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma de ne seriGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:45Nemojte samo da vidim komentare o tome kako zeljo gubi!

Yebe mi se za njih!!!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne serem,i mene boli briga,nego vidit ces komentare sto su 6 komada primili,a mi od te iste ekipe 5 komada primili..Ado76 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:46Ma de ne seriGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:45Nemojte samo da vidim komentare o tome kako zeljo gubi!
Kad skontas da ce ti Milicevic,Zinedin(ili Rahman),Gavric sjediti na klupi,to znaci da imas sirine..![]()
![]()
![]()
Yebe mi se za njih!!!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
al se hajca raja ocm, tri dana ne mogu na miru učiti otkad se hajrović spomenuo
Prodajem cireve povoljno.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Molim vas ne spominjite ih ovdje, odmah tema počne vonjati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kad pocinje dezuranje za veceras ?
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:48Ne serem,i mene boli briga,nego vidit ces komentare sto su 6 komada primili,a mi od te iste ekipe 5 komada primili..Ado76 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:46Ma de ne seriGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:45Nemojte samo da vidim komentare o tome kako zeljo gubi!
Kad skontas da ce ti Milicevic,Zinedin(ili Rahman),Gavric sjediti na klupi,to znaci da imas sirine..![]()
![]()
![]()
Yebe mi se za njih!!!

Svi u napad jedan je Hase!!
Ma brate, on ce dovesti novih 300-400 ljudi na stadion... Mozda i vise....Denchi je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:42pa jbg ja i s njima ne znam koji dres kupiti jer ih imam sve al dobro poštujem, samo 4 godine su u prodajiZip je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:35Ma brate, da on donese titulu ove godine, vrijedi dati velike pare...
Itd.... A dolaskom takvog igraca dolazis u poziciju da lakse dovedes nekog novog Hajrovica...![]()
ne mislim da nam je prijeko potreban u ovih 14 tekmi, jer bi samo podigao očekivanja a i protivnici bi zapinjali od straha puno više...a kažem za evropu da definitivno....ako ga ne bi dobili i za evropu ne isplati se...ma kakav marketing napravili(a tanak sigurno znajući nas)...
Pa lik nas odveo na SP.... Znaci ovo za klub, al bas bgmi...
Da li su TSS i Izet kapitalna pojacanja o kojim je intelektualna elita sa zvanicne trubila? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, Bosniacum Lilium, dime, Direktorcic, ErosViverosViv, goGlobal, Hamagara, JuricaSpindl, Lokomotifa, mnon46, napoleon72, nedimmmm1337, Pena, perodeformero, riki46, rimljanin90, samoFKS, sekac, Vanja8, Varijantas8, Venom i 168 gostiju.